Amin canım benim inşallah.Çok sevindim canım senin adına, maşallahinşallah haftaya keseyi de görürsün kan tahlilinden sonra mi ilaç verdi sana doktor. Bana hicbi ilaç vermediler sadece folik aside devam et dedi doktor
Şuan aklıma gelen tavsiye ne biliyo musun?Başka tavsiyeler varsa alalım lütfen. Ben tavsiye almaya çok açığım. Tavsiye atın lütfen üstüme üstüme
yok farklı marka üzülmiyim diyom ama üzülcek gibiyim iyi ki şimdi yaptım sabaha kadar çok heyecanlanırdımAynı marka mı bekle bakalım daha 5 gün vardı dimi üzülmek yook
Ahhahah ya şapşikler kıyamam onlaraŞuan aklıma gelen tavsiye ne biliyo musun?
Bebekler doğduğunda burunları hep tıkalı olur sebebi de ağızdan nefes almayı bilmedikleri içino zaman kullanacağınız marka aklıma geldi tavsiye olarak ahahah
Hayatııım belli olmaz geç döllenme vs beklicez regl olana kadar umut hep varyok farklı marka üzülmiyim diyom ama üzülcek gibiyim iyi ki şimdi yaptım sabaha kadar çok heyecanlanırdım
Ahhahah ya şapşikler kıyamam onlaranot edebilirim markayı
Canım benim de beş gün kala negatifti zaten gecikme olduğu için tekrar ümitlendimyok farklı marka üzülmiyim diyom ama üzülcek gibiyim iyi ki şimdi yaptım sabaha kadar çok heyecanlanırdım
siz beni çok umutlandırıyorsunuzCanım benim de beş gün kala negatifti zaten gecikme olduğu için tekrar ümitlendimhiç üzülme bazen bat gününde çıkan negatif bile dönüyor gecikmede
iyi ki varsınızzHayatııım belli olmaz geç döllenme vs beklicez regl olana kadar umut hep var
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım en güzel şekilde aspirin 100 lük mü verdiKızaaar güzel haberlerle geldim. Doktor randevum vardı bugün. HCG değerim 770 olmuş, doktor progestana ek olarak bir de aspirin verdi. Haftaya Perşembe ya da cuma doktora gidicem kese için. Dua edin inşallah görürüz keseyi ve bebişimi.Allah ım sizlere de en kısa zamanda müjdeli haberler nasip etsin inşallah
Kizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez halolita @ecutos Puxhu @ladyflowercookies @monica123 A arabicaa @mysterious123 @chenuzumlukekim Lorelailai cookiep duskapani brcmmmm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
Ben de öyle ya hatta o kadar beklemiyorum ki direk kanda betaya baktırıyorumAhahaha yok siz bana çok bakmayın benim genel yapım sabırsız heyecanlıben gezmeye giderken bile heyecanlanıyorum
Kesinlikle ama kesinlikle yeni hamişlere diyorum hurma yemeyin ve ani hareketler yapmayın hurma direk düşük yaptırıyo son ayda doğumun kolaylaşması için öneriyorlar sadeceBaşka tavsiyeler varsa alalım lütfen. Ben tavsiye almaya çok açığım. Tavsiye atın lütfen üstüme üstüme
Amiiiin İnşallah.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım en güzel şekilde aspirin 100 lük mü verdi
Ayyy kuzum yeni gördüm çok ama çok belliydi zaten hamiş olduğun inşallah bu sefer sağlıkla ilerleyecek. Sağlıkla kucağına al kuzucum çok çok sevindim ve mutlu oldum.Kizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez halolita @ecutos Puxhu @ladyflowercookies @monica123 A arabicaa @mysterious123 @chenuzumlukekim Lorelailai cookiep duskapani brcmmmm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
Sen de iyi ki varsııınn. Kızlar hep şunu düşünün eğer nasip etmiyorsa da vardır bi sebebi en hayırlı zamanı Allah bilir biz bilemeyiz aciziz onun karşısında elimizden geleni yaparız takdir Allahın. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın tabiki ama geciktiriyorsa bir bildiği vardır. Bize düşen sabır. Bak bişey anlatcam normalde özele pek girmeyi sevmem ama duygusallaştım biiyi ki varsınızz
Yok ben beta işlerine girmiyorum hatta farketmeden bi kimyasalım olmuş galiba baya poztifti testim ama regl oldumBen de öyle ya hatta o kadar beklemiyorum ki direk kanda betaya baktırıyorumtestlerde uğraşamam diyorum offf en sevmediğim huyum sabırsızlık
Kendini tutmayı planlıyosan burda çok takılma o araBenim daha 8 günüm var. En erken 14’ünde yapabilirim ama kendimi tutabilirsem adet gününü beklemeyi isterim tabikiBakalım ne yapıcam ben de emin değilim:))