- 11 Temmuz 2024
- 150
- 123
- 29
Ay canım ben size yazdıktan sonra çok yoğun şeffaf uzayan akıntım oldu. Yumurtlamadır diye değerlendirdik işte. Bugün kesildi akıntı.Sendeki gibi benimde kasıklara ara ara sancı vuruyor ve regl ağrısı gibi ağrı yaşıyorum zaten bat yakın her şey olabilir yaniKimsenin yumurtlaması geçmedi mi yahu bu ne sessizlik:) yok mu belirtilerBenim bata 9 gün var adet ağrısı gibi ağrım vardı bugün hafiften.Sağ kasığımda da hatta yumurtalık orası bence bir hassasiyet var yine. Her gün belirti güncellemesi yapayım bakalım sonuç ne olacak
Aa şeffaf uzayan akıntıysa ikinci yumurtlama olabilir o zamanAy canım ben size yazdıktan sonra çok yoğun şeffaf uzayan akıntım oldu. Yumurtlamadır diye değerlendirdik işte. Bugün kesildi akıntı.Sendeki gibi benimde kasıklara ara ara sancı vuruyor ve regl ağrısı gibi ağrı yaşıyorum zaten bat yakın her şey olabilir yani
NasılllPuxhu cuum ilk sayfadaki tablonun bat tarihine göre sıralı olmasını istesem çok mu şey istemiş olurum acaba?
Yanii batı en yakn olandan uzağa doğru takip etmesi daha kolay olur diye:)Nasılll
Üstüme toprak at daha iyiYanii batı en yakn olandan uzağa doğru takip etmesi daha kolay olur diye:)
Kız niye denemiyorsun korunuyor musunuz yoksa akışına mı bıraktınız olursa olur diyeBen denemiyörüm bu ay ve sonraki aylar da denemicem muhabbete geliyörüüm
Korunmuyoruz olursa olsun demiyoruz ikimizde çok eminiz olmayacağına beklentimiz 0 ikimiz de çok memnunuzKız niye denemiyorsun korunuyor musunuz yoksa akışına mı bıraktınız olursa olur diye
Annemin dayısı 65 yaşında tutturduysa bence biz de basarabilirizBende zaten pcos var ama 8 9 aydır ilaçla düzenli adet görüyorum çoğu ay yumurtlama da gördüm artık ondan şüpheleniyorum. Doktor yaşın genç diyor ama eşim 32 yaşında. 30dan sonra sperm kalitesi %32 azalıyormuş. Nenelerimiz gibi erkenden yapmak lazımdı bu çocuk işini
O zaman kesin olurKorunmuyoruz olursa olsun demiyoruz ikimizde çok eminiz olmayacağına beklentimiz 0 ikimiz de çok memnunuz
Belli olmaz be gülümAy yumurtlayacaz hani pcostum ula ben
Ben daha yeni başlıyorumKimsenin yumurtlaması geçmedi mi yahu bu ne sessizlik:) yok mu belirtilerBenim bata 9 gün var adet ağrısı gibi ağrım vardı bugün hafiften.Sağ kasığımda da hatta yumurtalık orası bence bir hassasiyet var yine. Her gün belirti güncellemesi yapayım bakalım sonuç ne olacak
Ay inşallah belirtilerin sonu güzel olurBen daha yeni başlıyorumhadi bekliyoruz güzel belirtiler
Hoş geldin canımm pazartesiye kadar olmazsam test yapacağımHellöööö canlarım. Ne durumdasınız.Lorelailai beezuus test yapıp bi şenlendirseniz mi artık buraları