Hormonal büyük ihtimalle canim. Bazen de gezegensel de olabiliyor. Retro falan perşembeye kadar sakin kalalım bakalım. Düzelecek inşallahcanım valla benim kasıklarım ağrıyor pek de keyfim yok hormonal sanırım regl ye 1 hafta kalıyor yarın. Öyle işte
Senin ümit tükenmiş o ay da tutmuş. Herkeste farklı belirli veriyor demek ki. Neyse çok teşekkür ederim cevap içinBen takip etmedim bu ay sonu hsg çekilecektim zaten o yüzden aklıma gelmedi bebek falan sadece son 1 haftadır çok beyaz kremsi akıntım oldu ondan şüphelendim
Canımmmm çok sevindim çok yemin ederim sanki ben hamileyim o kadar çok sevindim Rabbim sağlıklıa kucağına almayı nasip etsin inşallahPozitif canım
Çok teşekkür ederini, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanımmmm çok sevindim çok yemin ederim sanki ben hamileyim o kadar çok sevindim Rabbim sağlıklıa kucağına almayı nasip etsin inşallah
beni etiketler misin hamiş olarak :)))Evet kızlar açtım bakalım umarım herkesi ekleyebilirim düzenleme süresi yoktur:)hepimize uğur getirsin. Aklımda olan kullanıcı isimlerini etiketliyorum. Bilgileri yazın
Mervesre41 @cookiep @Usagiii @istanbullugelinnnn
Hayırlı olsun canım kaç haftalık Allah kucağına almayı nasip etsinbeni etiketler misin hamiş olarak :)))
teşekkürler henuz doktora gitmedim adetim gecikti 6 gün dün ve bugun 2 testde pozitif. yarın kan vericem bili veririm :)Hayırlı olsun canım kaç haftalık Allah kucağına almayı nasip etsin
Tamamdır.teşekkürler henuz doktora gitmedim adetim gecikti 6 gün dün ve bugun 2 testde pozitif. yarın kan vericem bili veririm :)
Hayırlı uğurlu olsunBenden de bir hamilelik haberi gelsin o zaman grubun hamişi olarak beni de etiketleyebilirsinPuxhu :)
Hayırlı uğurlu olsunsağlıkla kucağına al inşallah
Gözün aydın canımBenden de bir hamilelik haberi gelsin o zaman grubun hamişi olarak beni de etiketleyebilirsinPuxhu :)
amin canım senin de gözün aydın. İnşallah bu grup hepimize uğurlu gelecek sağlıkla kucağımıza alacağız bebişleriGözün aydın canım
İnşallah canım benimki henüz küçük erken öğrendim ben ama hiç iyi değilmiş erken öğrenmekamin canım senin de gözün aydın. İnşallah bu grup hepimize uğurlu gelecek sağlıkla kucağımıza alacağız bebişleri
Benim ki de küçük beta takibi yapıyorum ama ben de pıhtılaşma olduğu için erken yakalamak bir yerde iyi oldu ama haklısın beklemek çok büyük sıkıntı Allah yardımcımız olsunİnşallah canım benimki henüz küçük erken öğrendim ben ama hiç iyi değilmiş erken öğrenmek
ay bende mi erken öğrendim acaba kaç haftalıkBenim ki de küçük beta takibi yapıyorum ama ben de pıhtılaşma olduğu için erken yakalamak bir yerde iyi oldu ama haklısın beklemek çok büyük sıkıntı Allah yardımcımız olsun
kaç haftalıkİnşallah canım benimki henüz küçük erken öğrendim ben ama hiç iyi değilmiş erken öğrenmek
ay bende mi erken öğrendim acaba kaç haftalık