Yaşadığın stresi çok iyi anlıyorum canım bizim gibi gurbette yaşayanlar için özellikle biraz daha stresli geçebiliyor bu süreç çok şükür ki güzel haberler aldın onun o minik kalbinden öperimAmiiin amin canim dualariniz icin cok tesekkur ederim vallahi o kadar rahatladim kiiiiHala inanamiyorum desem. Insallah darisi hepinizin basina, hep dua ediyoruum Saglikla gelsin insallah
Ayyy Cook sevindim hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip eylesin.Kuzucummm 8+5 kalp atisi herseyi cok iyi yolundaaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam anlatamam hala inanamiyorumCok tesekkur ederim guzel dualariniz iciiiin uf allahim
Sonucu merak ediyorum. Umarım senin de pozitif çıkar.Yaptım canım pozitifti
Henüz sonucum çıkmadıSonucu merak ediyorum. Umarım senin de pozitif çıkar.
Hayir bende daha bişey yok. Bat bekliyorum 4-5 Eylül gibi olmam lazım. Vitaminlerim de düşük yani bu değerlerle pek ümidim yok da belli olmaz acele de etmiyorum.Henüz sonucum çıkmadısizin pozitif mi?
Eski kullanıcı adın neydiHayir bende daha bişey yok. Bat bekliyorum 4-5 Eylül gibi olmam lazım. Vitaminlerim de düşük yani bu değerlerle pek ümidim yok da belli olmaz acele de etmiyorum.beezuus a çok sevindim. Kullanıcı adımı yeni değiştim eski kullanıcı adımla önceki topikten tanıyorum seni halolita ve beezuus u. İsminizi çok gördüm ondan. İnşallah güzel haberler alirsin canim takip ediyorum mesajlarınızı
Ben seni hatırlayamadım canım ya neydi senin kullanıcı adınHayir bende daha bişey yok. Bat bekliyorum 4-5 Eylül gibi olmam lazım. Vitaminlerim de düşük yani bu değerlerle pek ümidim yok da belli olmaz acele de etmiyorum.beezuus a çok sevindim. Kullanıcı adımı yeni değiştim eski kullanıcı adımla önceki topikten tanıyorum seni halolita ve beezuus u. İsminizi çok gördüm ondan. İnşallah güzel haberler alirsin canim takip ediyorum mesajlarınızı
gfz8993 tü galiba ilk açtığımda koymustumEski kullanıcı adın neydi
Gfz8993 diyeydi. Şimdiki adım yazıyor eski topikte tabi. Otomatik değişmişBen seni hatırlayamadım canım ya neydi senin kullanıcı adın
Sanki anımsar gibi oldum ama çok yazmıyordun sanki sengfz8993 tü galiba ilk açtığımda koymustum
Çok sık değildi ama takip ediyordum sifa1986 ile bat aynıydı falan onla biraz mesajlasmistik topikten. OndandırSanki anımsar gibi oldum ama çok yazmıyordun sanki sen
Temmuzda sifa1986 kimyasal gebelik olmuştu falan üzülmüştük hatırlar mısın bilmiyorum. Sen de vardın bunları konuşurken. Öyle hatırlıyorumSanki anımsar gibi oldum ama çok yazmıyordun sanki sen
Anladım canımÇok sık değildi ama takip ediyordum sifa1986 ile bat aynıydı falan onla biraz mesajlasmistik topikten. Ondandır
Evet evet canım o kadar çok kişi var ki insan bazen karıştırıyor unutuyorTemmuzda sifa1986 kimyasal gebelik olmuştu falan üzülmüştük hatırlar mısın bilmiyorum. Sen de vardın bunları konuşurken. Öyle hatırlıyorum
Çok normal yaa. Ben de başlarda bilmedigimden öğrenmeye çalıştığımdan sessiz takipciydim. Şimdi bazen uzun süre girmedigim oluyor girince de gelişmeleri takip etmeye mesajlar (çok birikmezse) okumaya çalışıyorum. Cevap da vermiş oluyorum bu arada.Evet evet canım o kadar çok kişi var ki insan bazen karıştırıyor unutuyor
Yaaa canim cok cok tesekkur ederim dileklerin icinHayir bende daha bişey yok. Bat bekliyorum 4-5 Eylül gibi olmam lazım. Vitaminlerim de düşük yani bu değerlerle pek ümidim yok da belli olmaz acele de etmiyorum.beezuus a çok sevindim. Kullanıcı adımı yeni değiştim eski kullanıcı adımla önceki topikten tanıyorum seni halolita ve beezuus u. İsminizi çok gördüm ondan. İnşallah güzel haberler alirsin canim takip ediyorum mesajlarınızı
Evet iyi yapmışsın canımÇok normal yaa. Ben de başlarda bilmedigimden öğrenmeye çalıştığımdan sessiz takipciydim. Şimdi bazen uzun süre girmedigim oluyor girince de gelişmeleri takip etmeye mesajlar (çok birikmezse) okumaya çalışıyorum. Cevap da vermiş oluyorum bu arada.Reel hayatta da böyleyim başta bir gozlemleme sonra kaynaşma
Henüz bende bilmiyorum çıkmadı sonuç
Hadi ya çatlıycam meraktanHenüz bende bilmiyorum çıkmadı sonuç