- 18 Nisan 2021
- 1.360
- 1.619
- 28
Kimlerin peşine düşüpte gittiğini gördün değil mi?@halolita bu arkadasın gazına gelıp bana daha da yazmak ısteyen buyursun yazsın benı bılen Biliyor bu topıkte yıllardırözel hayatta ınsanların pskolojısıne saygı göstermeden ben sana yardım ettm ama yorum yaptım sen bana yapmadın gibi cocukca davranan insanların gazına gelmeyın MAZALLAH sonra fesatlıktan sızı de nazar eder
Günaydınnn, inşallah vardır canım regl ağrısı en büyük belirtilerden biri bence gerçi ilk gebeliğimde sadece regl günü olmuştu ama belki tutunmaya çalılırken de oluyordurKızlar gunaydınnnn. Normalde çok kendini dinleyen biri değilim ama bu sabah adet olacakmısım gibi bel ağrısı karın ağrısı ile uyandım. Daha bata çok var aslında bu kadar erken ağrı başlaması normal mi ya. Daha onceki kimyasal gebeliklerde adete 2-3gün kala falan baslamıstı. Bi heyecanlandım
Günaydınn ne kadar var bata? İnşallah bebiş sebebidir. Bende de adet olacakmış gibi karın ve bel ağrım var iki gündür ama daha 13 gün var. Geçen aylarda böyle belirtileri ciddiye alıp olmadığı için şimdi heveslenmiyim dedim ama acaba mı diyor insanKızlar gunaydınnnn. Normalde çok kendini dinleyen biri değilim ama bu sabah adet olacakmısım gibi bel ağrısı karın ağrısı ile uyandım. Daha bata çok var aslında bu kadar erken ağrı başlaması normal mi ya. Daha onceki kimyasal gebeliklerde adete 2-3gün kala falan baslamıstı. Bi heyecanlandım
Benim Bat gününde başlamıştı regl sancıları gibi. Ama bu onun gibi değil de gelip giden bir ağrıydı. Bir an olup sonra tamamen yok oluyordu. Bel ağrım da gecikme ile olmuştu özellikle belimin alt kısımlarında kuyruk sokumuna doğruKızlar gunaydınnnn. Normalde çok kendini dinleyen biri değilim ama bu sabah adet olacakmısım gibi bel ağrısı karın ağrısı ile uyandım. Daha bata çok var aslında bu kadar erken ağrı başlaması normal mi ya. Daha onceki kimyasal gebeliklerde adete 2-3gün kala falan baslamıstı. Bi heyecanlandım
Benimde aklıma bu geldi bu kız ne kadar savunmuştu en son onu smdi ondan kötüsü yok şaka gibi.@halolitaKimlerin peşine düşüpte gittiğini gördün değil mi?
Evet yaptım negatif kuzum yukarıda yazmıştım arada kaynadı galiba regli de oldum beni güncelleyebilirsin dicem de eşimle 1ay ayrıyız zaten yazmaya gerek yokladyflowercookies test yaptın mııı
Umut etmek bile İyi hissettiriyor insanaGünaydınnn, inşallah vardır canım regl ağrısı en büyük belirtilerden biri bence gerçi ilk gebeliğimde sadece regl günü olmuştu ama belki tutunmaya çalılırken de oluyordur
8-9 gün var daha. Ben de buyuk ihtimal fazla dinliyorum kendimi bu ay tutsun çok istiyorum ve gunler geçmiyoGünaydınn ne kadar var bata? İnşallah bebiş sebebidir. Bende de adet olacakmış gibi karın ve bel ağrım var iki gündür ama daha 13 gün var. Geçen aylarda böyle belirtileri ciddiye alıp olmadığı için şimdi heveslenmiyim dedim ama acaba mı diyor insan
Canım senin gebelik kaç haftalık suan?Benim Bat gününde başlamıştı regl sancıları gibi. Ama bu onun gibi değil de gelip giden bir ağrıydı. Bir an olup sonra tamamen yok oluyordu. Bel ağrım da gecikme ile olmuştu özellikle belimin alt kısımlarında kuyruk sokumuna doğru
Görmedim kuzu yazdığını hayırlısı olsun o zamanEvet yaptım negatif kuzum yukarıda yazmıştım arada kaynadı galiba regli de oldum beni güncelleyebilirsin dicem de eşimle 1ay ayrıyız zaten yazmaya gerek yok
Günaydın canım. Seninle yumurtlama günümüz vs aynı. Ay hadi inşallah vardır sende bi şeylerKızlar gunaydınnnn. Normalde çok kendini dinleyen biri değilim ama bu sabah adet olacakmısım gibi bel ağrısı karın ağrısı ile uyandım. Daha bata çok var aslında bu kadar erken ağrı başlaması normal mi ya. Daha onceki kimyasal gebeliklerde adete 2-3gün kala falan baslamıstı. Bi heyecanlandım
Sende var mı hiç belirti vs birseyler? Daha cok erken biliyorum normalde gülerim böyle belirti arayanlara daGünaydın canım. Seninle yumurtlama günümüz vs aynı. Ay hadi inşallah vardır sende bi şeyler
Yok anam bende tık yokSende var mı hiç belirti vs birseyler? Daha cok erken biliyorum normalde gülerim böyle belirti arayanlara da
Her türlü testi yorumlariz canım sıkıntı yapmaYok anam bende tık yokinsanın başına gelince bi de kendine gülesi geliyor insanın di mi ben şey yapar mıyım bimiyorum silik değil de bariz görünen bi çizgi çıksa testte ‘kızlar var mıığğ’ diye sorabilir miyim hani gülünce başına geliyor ya o misal
Ahahhah aynen bi de şeyden korkuyorum '' kızlar toplaşın nasıl hamile kaldım anlatıyorum '' konusu açmaktanYok anam bende tık yokinsanın başına gelince bi de kendine gülesi geliyor insanın di mi ben şey yapar mıyım bimiyorum silik değil de bariz görünen bi çizgi çıksa testte ‘kızlar var mıığğ’ diye sorabilir miyim hani gülünce başına geliyor ya o misal
Hamileler bakmasın ben şimdi ne yapayım? Komşum getirmiş bahçesinden, prolaktinim var, canın da çekti napayım şimdi
Ahahaha yok lojman değilsiz lojmanda fln mı kalıyorsunuz o parkeleri nerde görse tanırım çok benziyor :))
Ahahaha yok lojman değil
Evetzaten oturmayın hepsi dökülüyor :))