- 17 Ocak 2018
- 10.296
- 9.807
Kuzum ben de korkuyorum muhtemelen Dr görsem dıyecek kız 2.ye yumurtlaman olabilir buay incir yedım yıne pısman oldum hahahaHocam bunları yersem enerji patlaması olursa üçüz dördüz olursa bir korkmadım değil
En iyisi akışına bırakıp. Birşey yememekKuzum ben de korkuyorum muhtemelen Dr görsem dıyecek kız 2.ye yumurtlaman olabilir buay incir yedım yıne pısman oldum hahaha
Evet ben agustos sonu sehır degstrcem Sakarya'da olamıcam dye yedim gec kalmaym adette diye ama bosa yemısım ovulasyon da yaptı testi tam ortasında ıyı zamanda geldnndedıEn iyisi akışına bırakıp. Birşey yememek
Bir iki ye o kadar yemekten Prolaktin de yükselmesin bir zahmetHamileler bakmasın ben şimdi ne yapayım? Komşum getirmiş bahçesinden, prolaktinim var, canın da çekti napayım şimdi
Yicem valla Merve sen de öyle dedin tamam artıkBir iki ye o kadar yemekten Prolaktin de yükselmesin bir zahmet
Ye puxhucum afiyetler olsun dostinexi dayarızHamileler bakmasın ben şimdi ne yapayım? Komşum getirmiş bahçesinden, prolaktinim var, canın da çekti napayım şimdi
Ahahaha doğru valla bi dostinexe bakarYe puxhucum afiyetler olsun dostinexi dayarız
Artık o da Allah’ın bileceği işHocam bunları yersem enerji patlaması olursa üçüz dördüz olursa bir korkmadım değil
Nolduu niyeKimsecikler yok galiba ben her an ban yiyebilirim şimdiden Allah'a emanet olun beybiler
Gereksiz bazı insanlara sinir oldum cevap verdim profilime bakarsan görürsün. Bazıları bu siteye sırf negatiflik yaymak için giriyor ya doğru düzgün engelleme de yok çok sinir bozucu. Hesabımı da kapatabilirim çünkü beni çok olumsuz etkiliyor. Stres yapıyorum, bu grupta çok güzel bir enerji yakaladım ama site geneliNolduu niye
Cevap verme takma boşver canım ben profilde öyle durum güncellemesi yapıldığını bile bilmiyordumGereksiz bazı insanlara sinir oldum cevap verdim profilime bakarsan görürsün. Bazıları bu siteye sırf negatiflik yaymak için giriyor ya doğru düzgün engelleme de yok çok sinir bozucu. Hesabımı da kapatabilirim çünkü beni çok olumsuz etkiliyor. Stres yapıyorum, bu grupta çok güzel bir enerji yakaladım ama site geneli
Takma boşver , hayatını ne denli etkileyebilir ki sor geç teşekkür et geçGereksiz bazı insanlara sinir oldum cevap verdim profilime bakarsan görürsün. Bazıları bu siteye sırf negatiflik yaymak için giriyor ya doğru düzgün engelleme de yok çok sinir bozucu. Hesabımı da kapatabilirim çünkü beni çok olumsuz etkiliyor. Stres yapıyorum, bu grupta çok güzel bir enerji yakaladım ama site geneli
Ben uzak kaldığımdan beri inanılmaz mutluyum stressizim.Gereksiz bazı insanlara sinir oldum cevap verdim profilime bakarsan görürsün. Bazıları bu siteye sırf negatiflik yaymak için giriyor ya doğru düzgün engelleme de yok çok sinir bozucu. Hesabımı da kapatabilirim çünkü beni çok olumsuz etkiliyor. Stres yapıyorum, bu grupta çok güzel bir enerji yakaladım ama site geneli
Ben de öyle yapıcam galiba zaten hala adet olamadım onun gerginliği var bir de üstüne abuk subuk insanlarla uğraşamıycam. Bu ay son kez tedavi öncesi beslenmeme de dikkat ederek denemek istiyorum olmazsa zaten tedavi. Dalga geçtikleri parayla ben kendime iphone 14 pro Max, Airfryer ve Dyson aldım yakında da araba alıcam kıskananlar çatlasın hayatlarında hiç bir başarı elde edememiş toksik insanlar.Ben uzak kaldığımdan beri inanılmaz mutluyum stressizim.Belki sana da iyi gelir. Hatta bu ay 0 bebek odaklıydım tek derdim 31 agustosta dek adet olup hormon yapmaktı çatlama odaklydım zaten sadece
Ay konu Ne bakamadım ama toksik insan cokk canım insanın fikri neyse zikri odur her zaman böyle insanlar olacak hayatta sen takılma senin hayatında yeri olmayan insanları neden takıyorsun güzelim vucuduna zarar etme lutfen.Ben de öyle yapıcam galiba zaten hala adet olamadım onun gerginliği var bir de üstüne abuk subuk insanlarla uğraşamıycam. Bu ay son kez tedavi öncesi beslenmeme de dikkat ederek denemek istiyorum olmazsa zaten tedavi. Dalga geçtikleri parayla ben kendime iphone 14 pro Max, Airfryer ve Dyson aldım yakında da araba alıcam kıskananlar çatlasın hayatlarında hiç bir başarı elde edememiş toksik insanlar.