Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Mavigrill
 
Bende bugün yatmadan önce sahur yapıcam yoksa yok olmuyor sanki 48 saattir hiç uyumamış gibi hissediyorum
 
Matematik nasıl ayrılmalı kizlar
İlk konular 1 hafta. Problemler 1 hafta. Ebob - ekok, permütasyon, kombinasyon, olasılık vs 1 hafta. En sonda işte geometriyle beraber matematiğin son konuları olabilir.
Tabi bunu ben kendime göre uyarladım mesela sizin için problemler 1 hafta sürmeyebilir veya benim dediğin gibi gruplandırmayabilirsiniz bu yüzden bunlar tartışılır.
 
Olur öyle Senoşum yapacak bir şey yok sen yeterki bırakma yoksa dersimizi engelleyen unsurlar hep mevcut .
Bende ama merak etmiştim bu kız nereye gitti diye. Gerçi tek firarimiz sen değilsin bende arada firar edebiliyorum ama senin gibi haklı sebeplerden dolayı oluyor işte .
Sende oruca alışma aşamasındasın heralde benim gibi ama çok şükür oda olup gidiyor .
Yaparsın canım inşallah hedeflediklerini bence mantıklı bir fikir bitirebilirsen öyle bitir evet çok faydası olur .
İnşallah inşallah hepimiz hayırlısıyla atanabiliriz
 
Ah be kuzum, ben permustasyon kombinasyon olasılık geometri bakmayı düşünmüyorum ben ilk konuları yapayım da gerisi kalsın.
 
Ayy bu uyku şeyinide napcaz bende bilmiyorum kız varya pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum evin içinde . Oruç olmak ayrı bir sakinlik versede genede bi delirme geliyor arada
Şimdilik gündüz iyi gidiyo 5e kadar falan devam bakalım inşallah

Bu ölçme öğretmenlerin belası sanırım birkaç yerde daha duydum zorluyo galiba? İnşallah azalır canım zamanla
Evet canım baya ünü yayılmışsa demek . Aslında benim çok belam değildi ama gkgy yi şey ederken belam olmuş . Neyse buda normal çünkü her alanı ve eğitimi olan bunu yaşamadan geçemiyor .
 
Çok geçmiş olsun Tosunum ya aynı bizimde öyle oldu zor toparlandık sonra bozulan uyku düzenleri, yeme alışkanlıkları aldı başını gitti tabi yeni güncellenen huyları saymıyorum bile .
Bu tarih konusu al bendende o kadar ya buna bir çözüm bulamadım yani biliyorum çok soru çözülecek iyi hoş ama gıdım gıdım 1 ayda çözünce o bir ayın başını sonunda hatırlamıyorum . Neyse ama genede bakıyoz be Tosunum hiç bakmamaktan iyidir diyorum .
Sonra birde o deneme olayı bendede yok daha bu yüzden bu gidişle sınava girmeden bir gün önce bi tane yapıp sonucuna bile bakamadan gerçek sınava giricem diye korkmuyor değilim . İşte en son bi eğitim denemesi yaptım sonucu gördün rezalet bildiğin beynim sıfırlamış gkgy ye bakarken . Alan denemesi yapsam sen nasıl beni boşlarsın diyerek tokat gibi düşük bir net geleceğini biliyorum. Ay resmen sanki 3 tane sevgilim var gkgy, eğitim, alan birine bakmasam öteki ağlıyor
Ölçme hepimizin sıkıntısı galiba
Evet bu net hepimize gıcık
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…