- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.410
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.301
Vaaaarr görüyorumGünaydın kızlartecrübeli arkadaşlar bir el atın bana bugün iğne günü hariç 13.gün ve test böyle çıktı iğne etkisi olabilir mi 8.ve 10. Gün kaset testim negatifti bu erken gebelik bat 14 mart
Sordum YouTube amcadan öğrendim :)YouTube amcaya sor birazda
bugün veremicem haftaya kaldı kan işim kesinleştirince mutlaka yazarım sonucumu :)Vaaaarr görüyorumiğne etkisi kalmaz. Koş kan ver sonucu yaz
Kuzum pzt benimde bat günüm ama üzülerek söylüyorum boşuna yorulma diye pzt grev var, 15 martta randevum vardı doktorum söyledi 14 15 16 martta acil durumlar dışında hiçbir doktor çalışmayacakGünaydın kızlar yeni gün yeni umutlar regl gelse de pazartesi hastaneye gitsem sanırım pazartesi herkes hastane de olcak
Ay doktor çağırdı beni pazartesi gel dedi, hiç grev falan demedi?Kuzum pzt benimde bat günüm ama üzülerek söylüyorum boşuna yorulma diye pzt grev var, 15 martta randevum vardı doktorum söyledi 14 15 16 martta acil durumlar dışında hiçbir doktor çalışmayacak
grevde tam zamanında olduKuzum pzt benimde bat günüm ama üzülerek söylüyorum boşuna yorulma diye pzt grev var, 15 martta randevum vardı doktorum söyledi 14 15 16 martta acil durumlar dışında hiçbir doktor çalışmayacak
Özel mi?Ay doktor çağırdı beni pazartesi gel dedi, hiç grev falan demedi?
Sorma ya, bana negatif olursa klomen başla tekrar dedi, 10. Güne falan randevu al dedi 11. Güne aldım bakalımgrevde tam zamanında oldu
Çok fenaa yağdı bebişim bende inanmıyordum yağınca inandımOkadar yağmaz bence, bu böyledir, çok fena kar yağacak uyarısı yapıldığında genelde çok fena kar yağmaz.
Çok fena kar genelde onu hiç beklemediğin zamanlarda gelir
ÜniversiteÖzel mi?
İnşallah kuzuHadi bakalım rabbim hayırlısını versin inşallah, yolunu kolaylastirsin canım
Hadi ya eee regl geçmiş olur kiKuzum pzt benimde bat günüm ama üzülerek söylüyorum boşuna yorulma diye pzt grev var, 15 martta randevum vardı doktorum söyledi 14 15 16 martta acil durumlar dışında hiçbir doktor çalışmayacak
Günaydın kuzum nasılsın? nasıl oldun?" Günaydınnnn herkeslereeeeeee
Bende o sebeple iptal etmedim yaRandevulu hastalar iptal olmaz sanmam yani grcen de grevdeydiler ben gitmiştim doktorlar yerindeydi devlette araştırma Hastanesi'nde yani
İyimmmm kuzucumm, ağrım yok hiçGünaydın kuzum nasılsın? nasıl oldun?
Yok kuzum ya, bel ağrısı dışında hiç belirtim yok... Bi de sürekli bi yerden hortlayan sivilceler var.. Ama hormon kaynaklı onlar acıyorlar çünkü..İyimmmm kuzucumm, ağrım yok hiç
Ama kanama devam ediyor hala, ne kadar sürer hiç bilmiyorum
Ama iyiki kanamam var yoksa bu aralar yumurtlama günleri diye şeytana uyup değerlendirebilirdim yasak olmasına rağmen
Sen nasılsın asıl =) bakalım bebiş bizimle mi bu ay, bekliyoruz heyecanla valla
Eşim bile dün sasadan haber var mı diyor
Bide ben sadece histeroskopi oldum, ama içim nasıl heyecanlı ümitli bi yandan telaşlı
Senin şu bekleme süreçteki karmaşıklığını tahmin edemiyorum kuzu =)
Evet canım.bende randevu aldım ama Adnan şar die doktor çıkıyor ondan aldım Muzaffer nie bende görünmüyor mhrs de yaÇam Sakura Muzaffer Zeki Duman a gidiyorum kuzumbugün ofis histeroskopi yapılacaktı ama malesef kar fırtınası var gidebilecek miyim emin değilim Sen de mi Arnavutköydesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?