- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.281
Adetlıyken hamile kalanlar gibi olmasın senin durumKız doktor da anlam veremedi adetin 2. Günü 17 mm pazartesi tekrar çağırdı iğne yapacak eğer çatlamamış olursa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetlıyken hamile kalanlar gibi olmasın senin durumKız doktor da anlam veremedi adetin 2. Günü 17 mm pazartesi tekrar çağırdı iğne yapacak eğer çatlamamış olursa
Bende sürekli geliyor o artıklar yorumsuzKızlar size bir uzmanlık sorusu.. aşılama sonrası progestan fitil kullandım, ptesi en son kullanıl salı test yaptım ya, negatif olunca bir daha kullanmadım.. regl gelmedi, hiç bir sancı ağrı falan da yok.. hala wcde fitil artıkları geliyor.. bu kadar zor mu geçiyor bu ilacın etkisi yahu???
Bu arada pazartesi benim de doktor görüşmem var.. görüşme diyorum çünkü yüzyüze yol haritası çıkaracakmışız![]()
YouTube amcaya sor birazdaYine olmadı öff Google amcaya sordum oda bilemedi az daha sorayım![]()
Çam Sakura Muzaffer Zeki Duman a gidiyorum kuzumCanım Arnavutköydeymişsin hangi doktora gidiyorsun
Ben çok net görüyorum çizgiyi. Burada gördüğüm testlerden tecrübe ettiğim kadarıyla gebelik var diyebilirim. Rabbim tamamına erdirsin. Yarın daha belirgin bir çizgi görürsünüz diye umut ediyorum.Günaydın kızlartecrübeli arkadaşlar bir el atın bana bugün iğne günü hariç 13.gün ve test böyle çıktı iğne etkisi olabilir mi 8.ve 10. Gün kaset testim negatifti bu erken gebelik bat 14 mart
Ertesi günü açılmıştı ama durduk yere ikinci kez ban yedi hesaba giremeden 4 gün daha banlandimAnammm kız döndün mü? Kaç gün ban attı zalımlar
Adet biter bitmez çekildi benim canım hemen ertesi gün. Genelde hemen adet bitimi çekiliyor
Merhbaa canım, evet infertilite bölümüne gitmisdim ben oraya gidince doktor bu kağıdı veriyor eksik nelerin varsa seni oraya yonlendiriyolar.randevu almana gerek olmuyor o gün bu kağıtla o bölümlere gidip hallediyorsun.yani hallediyorsun derken oraya gidiyorsun orası sana uygun günü veriyor örneğin sperm testi verecekya eşin mesela orda.su gün gelin şu kadar gün perhizle gelin diyor gibi.Canım merhaba.bende çam sakuraya randevu aldım hormon testi için yanlız sana bu kağıdı vermişler ya üroloji için randevu almayınız yazıyor.yani infetilite ye muayne olunca direk ürolojiye yönlendirip terstler yapılıyor mu?yani randevuya gerek varmı
Ne yapdin canım gidebildim mı merak ettimÇam Sakura Muzaffer Zeki Duman a gidiyorum kuzumbugün ofis histeroskopi yapılacaktı ama malesef kar fırtınası var gidebilecek miyim emin değilim
Sen de mi Arnavutköydesinn
Selam canımMerhbaa canım, evet infertilite bölümüne gitmisdim ben oraya gidince doktor bu kağıdı veriyor eksik nelerin varsa seni oraya yonlendiriyolar.randevu almana gerek olmuyor o gün bu kağıtla o bölümlere gidip hallediyorsun.yani hallediyorsun derken oraya gidiyorsun orası sana uygun günü veriyor örneğin sperm testi verecekya eşin mesela orda.su gün gelin şu kadar gün perhizle gelin diyor gibi.
Selam canım, çok şükür herşey iyi sen nasilsinSelam canım
Karnın kocaman olmuştur kaçıncı haftaya gelmişsin maşallah
Umarım her şey iyidir![]()
Çok sevindimSelam canım, çok şükür herşey iyi sen nasilsinkocaman olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor
zaten göbeğim vardı üstüne eklendi ama çok güzel bir duygu hiç hayatımda göbeğim var diye sevinmemisdim
Allahım hepinizin güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah göbek tokusturun burda
şeker yüklemesi yaptircam 2 3 hafta sonra falan onun gerginliği var birazcik insülin varmis çünkü yeni öğrendim onuda bakalım hayırlısı artık.
Amin canım inşallahÇok sevindimsağlıkla geçsin kalan günlerin
Ben aşılama sonrası bir ayı boş geçiriyorum![]()
Yani doğal ilişki olarak devam ediyoruz.Amin canım inşallahbu ay dinlenme ayımi yapdin iyi yapmışsın
sonrasi icin planın varmı.
Günaydın, senin de okullar tatil mi?.Günaydın canlarım, hayırlı cumalar![]()
Hadi bakalım rabbim hayırlısını versin inşallah, yolunu kolaylastirsin canımYani doğal ilişki olarak devam ediyoruz.
İkinci aşılama da olacak canım sonra rapor ile özel bir yerde tüp bebek başlama kararı aldık, ama öncesinde histereskopi de yaptıracağım gibi görünüyor.
Kısmet![]()