Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugüne kadar dikkat ettikten ne oldu demi ama ben mayıs grubundan H HTCNM
Aa selamm seni de takibe alayım.
Hamile kalinca beni etiketlemeyi unutma lütfen. Buradan bildiğim birileri hamile kalınca seviniyorum.
Bu arada gerçekten yiyip içmene dikkat etmene gerek yok. Seviyorsan arada bir içki de iç, kahve de iç ohh. Sürekli tedirginlik, stres vs zararlı

Bu durumda neden iğne önerdi doktorunuz anlamadım herşey yolundaysa neden bu yola gidiliyor. (Bilmediğim için soruyorum)
Bende sadece muayene için gittim hormon testleri vs hepsi normal çıktı (regl dönemimdi, yumurtan beklediğimden küçük diyerek) hemen ilaç çatlatma iğnesi vs dünya kadar şey söyledi sadece vitaminleri alıp çıktım. Fakat kafamı inanılmaz karıştırdı. Sadece bu yüzden strese girdim umudum yok bu ay için.

Ay regl muayenenesi çok kötü hele erkekse doktor dün çok utandım var ya oooo maşallah o nasıl yumurta kiz pazartesi herkes doktora gidiyor

Ay regl muayenenesi çok kötü hele erkekse doktor dün çok utandım var ya oooo maşallah o nasıl yumurta kiz pazartesi herkes doktora gidiyor
Benmki erkek asistan doktor neyse yani adetliyken kadın denk gelmişti bı de yağlı diye bastiriyor ayy çok can yakiciymis yav .herşey zor valla

Canım senin yeni saha ama biz 2 senedir istiyoruz maalesef artık alternatif seçeneklere yöneliyoruz. Senin için daha erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…