- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.181
Aynen test yaptırdım 0.36 çıktı, açayım arabesk parçaları içeyim biramı rakımıÖğrenene kadar mubahtir canimrahatına bak☺ bari olmazsa ayy boşa da kendimi tuttum demezsin
Tabi ki vardır..Bat 29 Mart sizce bir ihtimal var mıdır
Ac acc bir iki gözyaşı pit sonra rahatlamaAynen test yaptırdım 0.36 çıktı, açayım arabesk parçaları içeyim biramı rakımı
Beni buna mecbur bıraktılar
Hayirlisi olsun insallah guzel olurBakalım ne olacak pazartesi göreceğiz
Yaaa isim mi değiştirdin hatırladım seni biz temmuz gurubundaydik birlikte sanirim
Aa selamm
Hamile kalamqdigim grubumYaaa isim mi değiştirdin hatırladım seni biz temmuz gurubundaydik birlikte sanirim
Aman ben hamile kaldım da ne oldu 3. Ayda dustuHamile kalamqdigim grubum
Dogru canım Allah hayırlısını versinAman ben hamile kaldım da ne oldu 3. Ayda dustu
Hayirlisiyi buymuş demek zamanını bekliyor
İşte aradığım ruh, ha hahaMaviMujdem ilk 20 gün yaptığın hiç birşey zarar vermez.. Keyfine bak.. Sonra negatif görünce daha çok üzüleceğine tadına bak
Yükselenler varmış, çatlama gününden sonra yerleşmeyle alakalıymış hayırlısı bakalımKuzum hiçbir bilgim yok inan. Belki yükselir de testle takip et
Evet canım, naz20ydin sende sanırım :) eski üyelik ve mail adresi bana ait olmayan bir pcde açık kaldı bende o üyeliği kapatıp bunu açtım mecburenYaaa isim mi değiştirdin hatırladım seni biz temmuz gurubundaydik birlikte sanirim
Bu durumda neden iğne önerdi doktorunuz anlamadım herşey yolundaysa neden bu yola gidiliyor. (Bilmediğim için soruyorum)Kızlar gittim doktora, durumu anlattım. Direk aşılama yapalım bu ay, ilaçlara başlayalım bugün dedi. Önce kist var mı bir bakalım ama dedi, ilk defa adet dönemi alttan muayene oldum, rahatsız edici bir tecrübe oldu
Doktor muayene etti şok, adetin 2. Günü 17 mm yumurta var. Doktor çok enteresan dedi. Bu durumda başlarsak aşılamaya kist olur bu dedi. Adet bitimine kadar çatlamazsa iğne yapalım değerlendirelim bu yumurtayı dedi, pazartesi günü kontrole çağırdı.
Acaba benim bir ay pik görüp bir ay görmemem bunun için mi oluyor, muhtemelen bir ay erken gelişiyor yumurta adet bitmeden çatlıyor. Çok enteresan.
Hormon testi falan istemedi gerek yok dedi, enfeksiyon dedim, adet bitmeden göremem ona da bitince bakalım dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi.
Sperm değerleri iyi dedi, Morfoloji için 3 değer sorun değil, engel değil bu dedi
Bende durumlar bu şekilde kızlar
Ay regl muayenenesi çok kötü hele erkekse doktor dün çok utandım var yaKızlar gittim doktora, durumu anlattım. Direk aşılama yapalım bu ay, ilaçlara başlayalım bugün dedi. Önce kist var mı bir bakalım ama dedi, ilk defa adet dönemi alttan muayene oldum, rahatsız edici bir tecrübe oldu
Doktor muayene etti şok, adetin 2. Günü 17 mm yumurta var. Doktor çok enteresan dedi. Bu durumda başlarsak aşılamaya kist olur bu dedi. Adet bitimine kadar çatlamazsa iğne yapalım değerlendirelim bu yumurtayı dedi, pazartesi günü kontrole çağırdı.
Acaba benim bir ay pik görüp bir ay görmemem bunun için mi oluyor, muhtemelen bir ay erken gelişiyor yumurta adet bitmeden çatlıyor. Çok enteresan.
Hormon testi falan istemedi gerek yok dedi, enfeksiyon dedim, adet bitmeden göremem ona da bitince bakalım dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi.
Sperm değerleri iyi dedi, Morfoloji için 3 değer sorun değil, engel değil bu dedi
Bende durumlar bu şekilde kızlar
Bende fostimon kullanıyom meriofet ile canimFostimon ve Ovittirellereçeteye 13 ben kullanacagim kadar aldım daha sonra raporlu alabiliryomusum lazım olursa yine boşuna çok para vermedim
Bana iki sefer de de tek verdilerBende fostimon kullanıyom meriofet ile canim
Benmki erkek asistan doktor neyse yani adetliyken kadın denk gelmişti bı de yağlı diye bastiriyor ayy çok can yakiciymis yav .herşey zor vallaAy regl muayenenesi çok kötü hele erkekse doktor dün çok utandım var yaoooo maşallah o nasıl yumurta kiz pazartesi herkes doktora gidiyor
Canım senin yeni saha ama biz 2 senedir istiyoruz maalesef artık alternatif seçeneklere yöneliyoruz. Senin için daha erkenBu durumda neden iğne önerdi doktorunuz anlamadım herşey yolundaysa neden bu yola gidiliyor. (Bilmediğim için soruyorum)
Bende sadece muayene için gittim hormon testleri vs hepsi normal çıktı (regl dönemimdi, yumurtan beklediğimden küçük diyerek) hemen ilaç çatlatma iğnesi vs dünya kadar şey söyledi sadece vitaminleri alıp çıktım. Fakat kafamı inanılmaz karıştırdı. Sadece bu yüzden strese girdim umudum yok bu ay için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?