• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa selamm😁 seni de takibe alayım.
Hamile kalinca beni etiketlemeyi unutma lütfen. Buradan bildiğim birileri hamile kalınca seviniyorum.
Bu arada gerçekten yiyip içmene dikkat etmene gerek yok. Seviyorsan arada bir içki de iç, kahve de iç ohh. Sürekli tedirginlik, stres vs zararlı 😒
Hemen bir kahvede ben içiyorum. Hay Allah razı olsun sanki bende birinin iç demesini bekliyormuşum 😅☕

Cumartesi randevum var bugün adet olcam diye almıştım ama hala olmadım,ağrım var kahverengi lekelenme başladı dün ama daha gelmedi gelmekte olan. Acaba adet söktürcü masajı mı denesem 🤔 yarın olursam ctesi 2. Gün oluyor tam

Cumartesi randevum var bugün adet olcam diye almıştım ama hala olmadım,ağrım var kahverengi lekelenme başladı dün ama daha gelmedi gelmekte olan. Acaba adet söktürcü masajı mı denesem 🤔 yarın olursam ctesi 2. Gün oluyor tam
Bende aynı durumdayım ve aşırı sinir bozukluğu yaşıyorum.😑😑😑😑
Cumartesi randevum var regl yokkkk

Hiç denemedim canım bişi diyemem ben şahsen

Back