Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba size bir sorum olacak psikolojim bozuldu galiba 1 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım Adetim bitikten 3 gün sonra falandı şuan hamilelik belirtilerinden bazılarını yaşıyorum mesela Kasıklarım hafif sizlıyor beyaz bir akıntım geliyor ara ara tansiyonum düşüyor Aralık ayındada kimyasal geçirmiştim biliyorUm bu kadar erken belirti olmaz galiba ama sizce neden bunları yaşıyorum

Amin canim hepimize nasip olsun rabbim bizleri güldürsün inşallah

Neden iç açıcı değil canım? Hayırlı olur inşallah, pozitif kal bu süreçte inşallah herşey güzel olacak
Solda bise izleyemedim dedi sag overda işte rakamlar yazdırdı hemşireye bende dedim kötümü yok belki idrara sıkışık değilsin yada göbek yağlanması varsa ondanda olabilir dedi pazartesi gidince belli olur artık ama hormonlarım düzeltse geçmiş fsh 24 lerden 13 e lh 16 lardan 6 ya inmişti

Bat ne zaman yani test vs olmadan bise demek şuan imkansız canim

Bnce yumurtlama belirtisidir bunlar

Adet döngünüz ne kadar sürede bir oluyor

Kızlar yarım saat önce eve geldim coknsoguk ve yoruldum ilacı bekledim
Reçeteye 13 adet yazmış ama bana 3 tane yazdi kağıda üç gün kullancam hastanedyken aramistim eczaneyi reçeteyi ve raporu attım 170 TL ödedim şiringalar dahil
İlkini hemen yaptim gelince ....
Sordum geri kalanı raporlu şekilde alirmiyim istedikleri zaman dedim alırsın dedi getiriyorlar öğleden sonra hemen o bakımdan içim rahatladı yani
Artık hayırlısı notr takiliyorum şu anda
Pazartesi sabah 6 buçuk biz yollarda yine
Bakalm

Kuzum.hap ile olursa rapor çıkmıyor.
Ben klomen ile ilk aşılama oldum güzel gelisri yumurtam ama aklıma o an iğne vs gelmedi ikincide iğne ve klomen kullandım.
Tüp düşünürsek doktor yardımcı olacak rapor için

Pazartesi bende yollarda olcam ne iğnesi verildi sana

Hayırlı olsun kuzumm.
Adetin ikinci günü dmi bugün 17mm baya büyük ya gerçekten ona iğne verip büyütse doğru kist olabilir canım, doğru karar vermiş doktorun.belkide aşılama ya gerek kalmadan gelir minnoş hadi hayırlısı olsun inşallah

Fotoğraf çekildim 4 adet vesikalık
Kimlik fotokoplerini çektirdim ,4 tane birini verdim orda aşılama için
Evlilik cüzdanı fotokopisi 3 er adet çektirdim
3 er adet SGK dökümü eşimin çıkarttim
Vukuatlı nüfus cüzdanı çıkarttım ikimiiznde 3 er tane
Hepsi hazır duruyor dosyamda hep istiyolar git gel yapmiyim diye kızlar sizde öyle yapın. Ben pazartesi SGK ve nüfus kayıt örneği vercem sadece ama diğerleri de duruyor dosyamda

Bakalım ne olacak pazartesi göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…