- 19 Eylül 2021
- 315
- 454
- 33
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.161
Amin canim hepimize nasip olsun rabbim bizleri güldürsün inşallahKuzum benim hayırlı uğurlu olsun, pozitif sonuçlar al inşallah, amin emojisi koyamadım yeni telefona geçtim bunda emoji yok ya da bulamadım herneyse...İnşallah yüzün güler, hepimizi mutluluğa boğarsın aminnn
Solda bise izleyemedim dedi sag overda işte rakamlar yazdırdı hemşireye bende dedim kötümü yok belki idrara sıkışık değilsin yada göbek yağlanması varsa ondanda olabilir dedi pazartesi gidince belli olur artık ama hormonlarım düzeltse geçmiş fsh 24 lerden 13 e lh 16 lardan 6 ya inmiştiNeden iç açıcı değil canım? Hayırlı olur inşallah, pozitif kal bu süreçte inşallah herşey güzel olacak
Bat ne zaman yani test vs olmadan bise demek şuan imkansız canimKızlar merhaba size bir sorum olacak psikolojim bozuldu galiba 1 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım Adetim bitikten 3 gün sonra falandı şuan hamilelik belirtilerinden bazılarını yaşıyorum mesela Kasıklarım hafif sizlıyor beyaz bir akıntım geliyor ara ara tansiyonum düşüyor Aralık ayındada kimyasal geçirmiştim biliyorUm bu kadar erken belirti olmaz galiba ama sizce neden bunları yaşıyorum
Bat 29 Mart sizce bir ihtimal var mıdırBat ne zaman yani test vs olmadan bise demek şuan imkansız canim
Olabilir canım, daha çok erken belirti içinBat 29 Mart sizce bir ihtimal var mıdır
Düşünmekten şizofren oldum galiba bakalım hayırlısı teşekkür ederimOlabilir canım, daha çok erken belirti için
Bnce yumurtlama belirtisidir bunlarKızlar merhaba size bir sorum olacak psikolojim bozuldu galiba 1 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım Adetim bitikten 3 gün sonra falandı şuan hamilelik belirtilerinden bazılarını yaşıyorum mesela Kasıklarım hafif sizlıyor beyaz bir akıntım geliyor ara ara tansiyonum düşüyor Aralık ayındada kimyasal geçirmiştim biliyorUm bu kadar erken belirti olmaz galiba ama sizce neden bunları yaşıyorum
Buda aklıma geldi internetten araştırdım erken yumurtlama olursa bu dönemlerde hamile kalınabilir yazıyordu ister istemez umutlandım hayırlısı artık cevabınız için teşekkürlerBnce yumurtlama belirtisidir bunlar
Bnce değerlendirin belki de yumurtlamadırBuda aklıma geldi internetten araştırdım erken yumurtlama olursa bu dönemlerde hamile kalınabilir yazıyordu ister istemez umutlandım hayırlısı artık cevabınız için teşekkürler
Tamamdır teşekkür ederimBnce değerlendirin belki de yumurtlamadır
Adet döngünüz ne kadar sürede bir oluyorKızlar merhaba size bir sorum olacak psikolojim bozuldu galiba 1 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım Adetim bitikten 3 gün sonra falandı şuan hamilelik belirtilerinden bazılarını yaşıyorum mesela Kasıklarım hafif sizlıyor beyaz bir akıntım geliyor ara ara tansiyonum düşüyor Aralık ayındada kimyasal geçirmiştim biliyorUm bu kadar erken belirti olmaz galiba ama sizce neden bunları yaşıyorum
Şuan çok erken canim adet öncesi bebek rahme yerleştiyse vardır ama adet sonrası için erken biraz bekle sonra test yaparsın istersen de kan verebilirsin aklında kalmasın diyeBat 29 Mart sizce bir ihtimal var mıdır
Kuzum.hap ile olursa rapor çıkmıyor.Bir de ilaçlı aşılama yapalım, eğer hapla yumurta gelişiyorsa gerek yok iğne yapmaya dedi, ama tüp için 2 aşılama iğneli falan dedim. Evet ama yumurtan geçiliyor. Spermler iyi, sen düşünme o kadarını dedi
Pazartesi bende yollarda olcamKızlar yarım saat önce eve geldimcoknsoguk ve yoruldum ilacı bekledim
Reçeteye 13 adet yazmış ama bana 3 tane yazdi kağıda üç gün kullancam hastanedyken aramistim eczaneyi reçeteyi ve raporu attım 170 TL ödedim şiringalar dahil
İlkini hemen yaptim gelince ....
Sordum geri kalanı raporlu şekilde alirmiyim istedikleri zaman dedim alırsın dedi getiriyorlar öğleden sonra hemen o bakımdan içim rahatladı yani
Artık hayırlısı notr takiliyorum şu anda
Pazartesi sabah 6 buçuk biz yollarda yine
Bakalm
Hayırlı olsun kuzumm.Kızlar gittim doktora, durumu anlattım. Direk aşılama yapalım bu ay, ilaçlara başlayalım bugün dedi. Önce kist var mı bir bakalım ama dedi, ilk defa adet dönemi alttan muayene oldum, rahatsız edici bir tecrübe oldu
Doktor muayene etti şok, adetin 2. Günü 17 mm yumurta var. Doktor çok enteresan dedi. Bu durumda başlarsak aşılamaya kist olur bu dedi. Adet bitimine kadar çatlamazsa iğne yapalım değerlendirelim bu yumurtayı dedi, pazartesi günü kontrole çağırdı.
Acaba benim bir ay pik görüp bir ay görmemem bunun için mi oluyor, muhtemelen bir ay erken gelişiyor yumurta adet bitmeden çatlıyor. Çok enteresan.
Hormon testi falan istemedi gerek yok dedi, enfeksiyon dedim, adet bitmeden göremem ona da bitince bakalım dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi.
Sperm değerleri iyi dedi, Morfoloji için 3 değer sorun değil, engel değil bu dedi
Bende durumlar bu şekilde kızlar
Fostimon ve OvittirellePazartesi bende yollarda olcamne iğnesi verildi sana
Bakalım ne olacak pazartesi göreceğizHayırlı olsun kuzumm.
Adetin ikinci günü dmi bugün 17mm baya büyük ya gerçekten ona iğne verip büyütse doğru kist olabilir canım, doğru karar vermiş doktorun.belkide aşılama ya gerek kalmadan gelir minnoşhadi hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?