Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yess umarım en kısa zamanda. Yaw bence coğu insan gebe kalacak diye uğrasiyor. Öyle ilk denemelerde gebe kalan bence bizim tahmin ettiğimizden az ya. Normal yani bu süreç. Zamanını beklemek zorundayız.
Valla haklısın cnm da işte 2 sene oldu mesela benim az bi süre olmayınca istemsizce insan çare arıyor

Yess umarım en kısa zamanda. Yaw bence coğu insan gebe kalacak diye uğrasiyor. Öyle ilk denemelerde gebe kalan bence bizim tahmin ettiğimizden az ya. Normal yani bu süreç. Zamanını beklemek zorundayız.
Al benden de o kadar tabi ilk aydan gebe kalana saygım sonsuz mesela sana da sonsuz sonuç olarak olduğu ay tek atış gitmişsin

Ben aşılama sonrası boş susayım beklemedeyim
Aşılama nasıl yapıyorlar? Bana cok saçma bir aşılama yapmıştı doktorum. Sperm numunesini eşim deskte oturanlara teslim edecekti, yok dediler benim elime tutusturdular bu spermcikleri sicak tut, doktor gelince ver dediler. Doktor geldi, numuneyi aldılar. Bi makineye sokup cıkardılar sonra hemen tüplerle içeri enjekte ettiler. Hani bu spermi alip inceliyorlar ya 2 saat sürüyor. Bende yapılmadı. O şekilde kimyasal gebelik oluştu. Ertesi ay için doktora dedim mikrocip mi ne o aşılamadan yapalım, doktor da dedi gerek yok geçen ay yumurta ve spermi bulusturduk, amaç zaten bu, biz yine ucuz olan yöntemi deneriz, ama gerek kalmadı, kimyasaldan sonraki ay doğal hamile kaldim bu şekilde aşılamayı benden baskasinda duymadım

Selam kızlar hastane de kan verdim muayene oldum şuan sonuçları bekliyom alt muayene pek iç avuçiçi değil malum amh 003 bakalim neler olcak umudum olmasada girdik bu yola hakkımızda hayırlısı
Neden iç açıcı değil canım? Hayırlı olur inşallah, pozitif kal bu süreçte inşallah herşey güzel olacak

Al benden de o kadar tabi ilk aydan gebe kalana saygım sonsuz mesela sana da sonsuz sonuç olarak olduğu ay tek atış gitmişsin
Hahaha çok saçma gerçekten. Bana doktorum diyince aşılamayı bu ay pas geçelim diye, sinir bastı bana O ay yedim içtim ve sadece gitar caldım. Hiç gebelikle ilgili bir sey okumadım, düsünmedim. Kocayı da haydi koş bebek diye o ay hiç darlamadim. Adam da gayet rahattı ve dediğin gibi tek atış ve bingo. Belki adamın seks sırasındaki stresi bile işi zorlastiriyor ya bilemiyorummm.

Aşılamada iki saat bekledim ben işlem dedikleri şeyi yaptılar sperme ama o atla deve değil tabi.
Vallaha ben de kimyasal falan olmadı
Benim hcg yemin etmiş gibi daimi 0

Aşılamada iki saat bekledim ben işlem dedikleri şeyi yaptılar sperme ama o atla deve değil tabi.
Vallaha ben de kimyasal falan olmadı
Benim hcg yemin etmiş gibi daimi 0
Benim de önceki aylarda öyleydi. Hatta acaba hamile miyim diye heyecan bile yapamiyordum. Adetim 1 gün bile gecikmiyordu bana da hic olmayacak gibi geliyordu valla. Zaten saçma 7 ay olmamis, 8. Ay ne oldu da oldu klomenin faydası olabilir. Bir de kocana proxeed plus içir. Ona gereksiz güveniyorum

Yaa evet, o da faydalı eşim maxigo kullandı, 215 milyon toplam spermi vardı hoş araya 4 ay soktuk ama maxigo sonrası 1.5 günlük cinsel perhiz ile sperm sayısı 305 milyondu.

Eğer ciddi sorunlar yoksa hormonal bu vitaminler erkeklerde işe yarıyor kızlar bilginiz olsun biz test ettik

Sanırım bu bilgiyi buraya yazmamıştım

Doktorun tutumu güven vermediği için kullanmadım.
Benim bildiğim de yumurta bu süreçte büyümeye devam eder büyüdüğünde lh yükselir ve ardından çatlama olur.
Dr tüm bildiğimi unutturdu böyle dediği için.

Bende artık kür veya ekstra vitamin gibi şeylerin daha çok yıprattığına inanıyorum.. Onlara göre yasayınca beklentimizde artıyor üzerimizdeki baskı da..
Bende ananas avakado nar ekstra vitamin kullanmadım.. Olursa ne ala, olmazsa yoluma bakarım bu modadayım Ama bende canlı embryo var.. Tuzum kuru şansım yüksek burun kıvırdığım anlaşılmasın.. Geçen ay.. DAT olmadı negatif gördükten sonra asıl onun yıkıcı olduğunu anladım

Negatf

Selam kızlar.. Bugün raporumu almaya gittim reçetemide verdiler, 13 fosmiton iğne birde ovitrelle.. yarın yada öbürgün adet günüm, 2 yada 3. Günü ilacın bitanesiyle gel muaynede herşey yolundaysa hemşireler ilk ilacı sana burda yapıp göstericekler dedi.. hayırlısıyla aşılama sürecine başlıcaz.. bu arada bugün yumurtlamadan sonraki 12. Gündü sabah ilk idrarla test yaptım tertemiz hayali çizgi bile yok.. ne diyelim vardır bunda da bi hayır

Ah ah inşallah peşinden geliriz bizde canim ya maşallah allah sağlık sıhhat versin ya çok sevindim umarım bizde anneler grubunda oluruz en yakın zamandaaazamandaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…