- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.141
Valla haklısın cnm da işte 2 sene oldu mesela benim az bi süre olmayınca istemsizce insan çare arıyorYess umarım en kısa zamanda. Yaw bence coğu insan gebe kalacak diye uğrasiyor. Öyle ilk denemelerde gebe kalan bence bizim tahmin ettiğimizden az ya. Normal yani bu süreç. Zamanını beklemek zorundayız.
Al benden de o kadar tabi ilk aydan gebe kalana saygım sonsuz mesela sana da sonsuz sonuç olarak olduğu ay tek atış gitmişsinYess umarım en kısa zamanda. Yaw bence coğu insan gebe kalacak diye uğrasiyor. Öyle ilk denemelerde gebe kalan bence bizim tahmin ettiğimizden az ya. Normal yani bu süreç. Zamanını beklemek zorundayız.
Aşılama nasıl yapıyorlar? Bana cok saçma bir aşılama yapmıştı doktorum. Sperm numunesini eşim deskte oturanlara teslim edecekti, yok dediler benim elime tutusturdular bu spermcikleri sicak tut, doktor gelince ver dediler. Doktor geldi, numuneyi aldılar. Bi makineye sokup cıkardılar sonra hemen tüplerle içeri enjekte ettiler. Hani bu spermi alip inceliyorlar ya 2 saat sürüyor. Bende yapılmadı. O şekilde kimyasal gebelik oluştu. Ertesi ay için doktora dedim mikrocip mi ne o aşılamadan yapalım, doktor da dedi gerek yok geçen ay yumurta ve spermi bulusturduk, amaç zaten bu, biz yine ucuz olan yöntemi deneriz, ama gerek kalmadı, kimyasaldan sonraki ay doğal hamile kaldimBen aşılama sonrası boş susayım beklemedeyim
Doğum günün kutlu olsun canımmmKızlar bugün benim doğum günüm ne var iğne ise yaramış olsa bende mutlu olsam artık ahhhh ahhh
Neden iç açıcı değil canım? Hayırlı olur inşallah, pozitif kal bu süreçte inşallah herşey güzel olacakSelam kızlar hastane de kan verdim muayene oldum şuan sonuçları bekliyom alt muayene pek iç avuçiçi değil malum amh 003 bakalim neler olcak umudum olmasada girdik bu yola hakkımızda hayırlısı
Hahaha çok saçma gerçekten. Bana doktorum diyince aşılamayı bu ay pas geçelim diye, sinir bastı bana O ay yedim içtim ve sadece gitar caldım. Hiç gebelikle ilgili bir sey okumadım, düsünmedim. Kocayı da haydi koş bebek diye o ay hiç darlamadim. Adam da gayet rahattı ve dediğin gibi tek atış ve bingo. Belki adamın seks sırasındaki stresi bile işi zorlastiriyor ya bilemiyorummm.Al benden de o kadar tabi ilk aydan gebe kalana saygım sonsuz mesela sana da sonsuz sonuç olarak olduğu ay tek atış gitmişsin
Aşılamada iki saat bekledim ben işlem dedikleri şeyi yaptılar sperme ama o atla deve değil tabi.Aşılama nasıl yapıyorlar? Bana cok saçma bir aşılama yapmıştı doktorum. Sperm numunesini eşim deskte oturanlara teslim edecekti, yok dediler benim elime tutusturdular bu spermcikleri sicak tut, doktor gelince ver dediler. Doktor geldi, numuneyi aldılar. Bi makineye sokup cıkardılar sonra hemen tüplerle içeri enjekte ettiler. Hani bu spermi alip inceliyorlar ya 2 saat sürüyor. Bende yapılmadı. O şekilde kimyasal gebelik oluştu. Ertesi ay için doktora dedim mikrocip mi ne o aşılamadan yapalım, doktor da dedi gerek yok geçen ay yumurta ve spermi bulusturduk, amaç zaten bu, biz yine ucuz olan yöntemi deneriz, ama gerek kalmadı, kimyasaldan sonraki ay doğal hamile kaldimbu şekilde aşılamayı benden baskasinda duymadım
Teşekkür ederim kuzummm, 10. Gün kan testi verdim 0.36 çıkmış olsa çıkardı sanırım değil mi?Doğum günün kutlu olsun canımmmyeni yaşın tüm güzellikleri getirsin sana
Kaçıncı gündesin?
Benim de önceki aylarda öyleydi. Hatta acaba hamile miyim diye heyecan bile yapamiyordum. Adetim 1 gün bile gecikmiyorduAşılamada iki saat bekledim ben işlem dedikleri şeyi yaptılar sperme ama o atla deve değil tabi.
Vallaha ben de kimyasal falan olmadı
Benim hcg yemin etmiş gibi daimi 0
Yaa evet, o da faydalı eşim maxigo kullandı, 215 milyon toplam spermi vardı hoş araya 4 ay soktuk ama maxigo sonrası 1.5 günlük cinsel perhiz ile sperm sayısı 305 milyondu.Benim de önceki aylarda öyleydi. Hatta acaba hamile miyim diye heyecan bile yapamiyordum. Adetim 1 gün bile gecikmiyordubana da hic olmayacak gibi geliyordu valla. Zaten saçma 7 ay olmamis, 8. Ay ne oldu da oldu klomenin faydası olabilir. Bir de kocana proxeed plus içir. Ona gereksiz güveniyorum
Doktorun tutumu güven vermediği için kullanmadım.Hadiiiii test test test test
Ne bileyim kuzum anlamadım ki 17 mm kist olur mu büyüyünce olmuyor mu o kist? Bilemedim ki.
Reglin 4. Günü 18 mm yumurta mı olmalıymış? Ovulasyon döneminde anca o kadar olur ne biçim doktor o töbne
Ovulasyon yumurta büyüklüğünü görmez, yumurta yeteri kadar büyüdüğünde hormon salgılar çatlasın diye onu ölçer,
İlaç kullanma daha yeni başladıysanız ve mutlaka başka bir doktora git
Öğrenene kadar mubahtir canimŞeytan diyor nasılsa yine olmadı, iç rakını ye pastanı keyfine bak
İç rakını, ye pastanı keyfine bakŞeytan diyor nasılsa yine olmadı, iç rakını ye pastanı keyfine bak
Bende artık kür veya ekstra vitamin gibi şeylerin daha çok yıprattığına inanıyorum.. Onlara göre yasayınca beklentimizde artıyor üzerimizdeki baskı da..Ya ahaha nasil da heyecanlanmistim testi karıştırıpbi de sürekli kuruma çizgisi oluyordu bende, eh tabi o kadar test yaparsam normal herhalde.
Bilmiyorum denk mi geldi ama benim artık yeter be sıkıldım şu bebek işine kafa yormaktan dediğim zamanda çabasız bir şekilde oldu. İçki, sigara, alkol hepsini o ay aman sıkıldım bebek olmuyoor diyip abartmıştımhic kür vs yapmadım ne kadar faydası var bilmiyorum ama stres, takıntı ve aşırı isteğin olumsuz etkisi olduğunu düsünüyorum.
İç rakını, ye pastanı keyfine bakmerak etme zarar vermezsin. Afiyet olsun
Kuzum hiçbir bilgim yok inan. Belki yükselir de testle takip etTeşekkür ederim kuzummm, 10. Gün kan testi verdim 0.36 çıkmış olsa çıkardı sanırım değil mi?
NegatfHadiiiii test test test test
Ne bileyim kuzum anlamadım ki 17 mm kist olur mu büyüyünce olmuyor mu o kist? Bilemedim ki.
Reglin 4. Günü 18 mm yumurta mı olmalıymış? Ovulasyon döneminde anca o kadar olur ne biçim doktor o töbne
Ovulasyon yumurta büyüklüğünü görmez, yumurta yeteri kadar büyüdüğünde hormon salgılar çatlasın diye onu ölçer,
İlaç kullanma daha yeni başladıysanız ve mutlaka başka bir doktora git
Ah ah inşallah peşinden geliriz bizde canim ya maşallah allah sağlık sıhhat versin ya çok sevindimEvet canimm, cinsiyet de belli oldu. Bir oğlum olacak hayırlısıylaa. Şimdilik her şey yolunda. İnsallah enn kısa sürede senin de güzel haberlerini alirim. Bu gruptan kopamadım. Heyecanla bekliyorum hepinizi.
İnsallah hep birlikte toplasip kendi anneler grubumuzu kurarız. Bizbize sohbet ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?