- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.121
Kuzum benim hayırlı uğurlu olsun, pozitif sonuçlar al inşallah, amin emojisi koyamadım yeni telefona geçtim bunda emoji yok ya da bulamadım herneyse...İnşallah yüzün güler, hepimizi mutluluğa boğarsın aminnnSelam kızlar hastane de kan verdim muayene oldum şuan sonuçları bekliyom alt muayene pek iç avuçiçi değil malum amh 003 bakalim neler olcak umudum olmasada girdik bu yola hakkımızda hayırlısı
Oh bu ne harika haberEvet canimm, cinsiyet de belli oldu. Bir oğlum olacak hayırlısıylaa. Şimdilik her şey yolunda. İnsallah enn kısa sürede senin de güzel haberlerini alirim. Bu gruptan kopamadım. Heyecanla bekliyorum hepinizi.
İnsallah hep birlikte toplasip kendi anneler grubumuzu kurarız. Bizbize sohbet ederiz.
Hepimiz şuan o moda geldik zaten canım herkes ehhh yeter be deme aşamasında grupça gebe kalcz sanırımYa ahaha nasil da heyecanlanmistim testi karıştırıpbi de sürekli kuruma çizgisi oluyordu bende, eh tabi o kadar test yaparsam normal herhalde.
Bilmiyorum denk mi geldi ama benim artık yeter be sıkıldım şu bebek işine kafa yormaktan dediğim zamanda çabasız bir şekilde oldu. İçki, sigara, alkol hepsini o ay aman sıkıldım bebek olmuyoor diyip abartmıştımhic kür vs yapmadım ne kadar faydası var bilmiyorum ama stres, takıntı ve aşırı isteğin olumsuz etkisi olduğunu düsünüyorum.
Doğum günün kutlu olsun :) iğne ne zaman oldun?Kızlar bugün benim doğum günüm ne var iğne ise yaramış olsa bende mutlu olsam artık ahhhh ahhh
Evet bence de, tekrar gittiğimde konuşayım. Tüp bebeğe gelirse süreç bir aşılama daha yapmak zorunda kalacağım nihayetinde. Düşük doz iğne falan yok muSakın onu yapma tutmazsa iğneye muhtaçsın rapor içinben sakın diyorum karar ve ısrar sen de sen bilirsin.
Rapor çıkmaz kuzumCanim, 2.bucuk yıldır evliyim şartı sağlamadigim için gitsem aşılama yaptırmak istiyorum desem yapmazlar mi yani?
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere, güzel haberler alasın inşallahKızlar bugün benim doğum günüm ne var iğne ise yaramış olsa bende mutlu olsam artık ahhhh ahhh
Teşekkür ederimm. Darısı en kısa zamanda senin de başına tabi cinsiyet gönlünden geçtiği gibi olsun :) sende ne var ne yok?Oh bu ne harika haber
Sağlıkla gelsin oğlun
Yess umarım en kısa zamanda. Yaw bence coğu insan gebe kalacak diye uğrasiyor. Öyle ilk denemelerde gebe kalan bence bizim tahmin ettiğimizden az ya. Normal yani bu süreç. Zamanını beklemek zorundayız.Hepimiz şuan o moda geldik zaten canım herkes ehhh yeter be deme aşamasında grupça gebe kalcz sanırım
Doğum günün kutlu olsunKızlar bugün benim doğum günüm ne var iğne ise yaramış olsa bende mutlu olsam artık ahhhh ahhh
Insallah olursunKızlar bugün benim doğum günüm ne var iğne ise yaramış olsa bende mutlu olsam artık ahhhh ahhh
Hadiiiii test test test testEvet hala olmadı 2 3 gubu gelir gelmezse yandan test aldım kollarımı deldiremem çok hassas bu damarlarım.su içtim 4 u beklicez ama negatf umutsuz heycan yaptım tabi gene de
Ne bileyim kuzum anlamadım ki 17 mm kist olur mu büyüyünce olmuyor mu o kist? Bilemedim ki.güzel başlangıç
O geçen döngüden kalan çatlamadan yumurtadır devlette asistan baktıysa tam anlamamış olabilir
Adet bitimi ya da 7. 8. Gün tekrar bakılabilir ya da basit yumurtalık kistidir çok sorun olmaz
İmza yitik doktorlar klübü
Elbette doktora güven benim dediğim ihtimal genelde ben de öyle oluyordu hatta adetimin 5. Günü gittiğimde 14 mm olan yumurtam vardı benimde doktor ya geçen aydan hormonlar kalmıştır dedi aşılama olduğum için ya da hızlı gelişen bir yumurta olabilir ama düşük ihtimal dedi
Reglin 4. Günü 18 mm yumurta mı olmalıymış? Ovulasyon döneminde anca o kadar olur ne biçim doktor o töbneKızlar kafamı karıştıran birşeyi sormak istiyorum.
Reglim ve testlere göre ovülasyon günüm düzenli.
Bu ay reglinin 4. Gününde dr yumurtan beklediğim kadar büyük değil en azından 18 mm görmeliydim dedi. Klomen verdi.
Sorularıma tersleyerek cevap verdiği için anlayamadım ve ilaç kullanmadım.
Testte eğer pik gördüysek yumurtanın büyüdüğünü göstermez mi ?
Yumurta zaten büyüyen bişey 4. Günden ilaç tavsiye etmesi kafamı karıştırdı baya.
Yani yumurta küçük kalacak çatlasa da bir işe yaramayacak mı ?
Daha sürecin başındayız genel kontrol olma istemiştim hormonlar hepsi normal değerde. Doğrudan ilaç tedavi sürecine girmek istemedim anlamadan.
Teşekkür ederim canım, 28 şubatta oldum, bugün iğnenin 10. Günü :)Doğum günün kutlu olsun :) iğne ne zaman oldun?
Teşekkür ederim kuzumInsallah olursunmusmutlu yillarr
Ah kuzum inşallah, progestan çok duygusal yapıyor beni bugün çok ağlamaklıyım ne zor şey kadın olmak ya :) iğne sonrası 10. Gün kuzucumDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere, güzel haberler alasın inşallahiğne sonras kaçıncı gün?
Ozaman 2 gune test yaparsınTeşekkür ederim canım, 28 şubatta oldum, bugün iğnenin 10. Günü :)
Şeytan diyor nasılsa yine olmadı, iç rakını ye pastanı keyfine bakOzaman 2 gune test yaparsın
Var ben kullandım gonal f 37.5 en düşüpü bu 6 gün vuruldum sadece.Evet bence de, tekrar gittiğimde konuşayım. Tüp bebeğe gelirse süreç bir aşılama daha yapmak zorunda kalacağım nihayetinde. Düşük doz iğne falan yok mu
Ben aşılama sonrası boş susayım beklemedeyimTeşekkür ederimm. Darısı en kısa zamanda senin de başına tabi cinsiyet gönlünden geçtiği gibi olsun :) sende ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?