Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar hastane de kan verdim muayene oldum şuan sonuçları bekliyom alt muayene pek iç avuçiçi değil malum amh 003 bakalim neler olcak umudum olmasada girdik bu yola hakkımızda hayırlısı
Kuzum benim hayırlı uğurlu olsun, pozitif sonuçlar al inşallah, amin emojisi koyamadım yeni telefona geçtim bunda emoji yok ya da bulamadım herneyse...İnşallah yüzün güler, hepimizi mutluluğa boğarsın aminnn

Oh bu ne harika haber
Sağlıkla gelsin oğlun

Hepimiz şuan o moda geldik zaten canım herkes ehhh yeter be deme aşamasında grupça gebe kalcz sanırım

Sakın onu yapma tutmazsa iğneye muhtaçsın rapor için ben sakın diyorum karar ve ısrar sen de sen bilirsin.
Evet bence de, tekrar gittiğimde konuşayım. Tüp bebeğe gelirse süreç bir aşılama daha yapmak zorunda kalacağım nihayetinde. Düşük doz iğne falan yok mu

Hepimiz şuan o moda geldik zaten canım herkes ehhh yeter be deme aşamasında grupça gebe kalcz sanırım
Yess umarım en kısa zamanda. Yaw bence coğu insan gebe kalacak diye uğrasiyor. Öyle ilk denemelerde gebe kalan bence bizim tahmin ettiğimizden az ya. Normal yani bu süreç. Zamanını beklemek zorundayız.

Evet hala olmadı 2 3 gubu gelir gelmezse yandan test aldım kollarımı deldiremem çok hassas bu damarlarım.su içtim 4 u beklicez ama negatf umutsuz heycan yaptım tabi gene de
Hadiiiii test test test test
Ne bileyim kuzum anlamadım ki 17 mm kist olur mu büyüyünce olmuyor mu o kist? Bilemedim ki.
Reglin 4. Günü 18 mm yumurta mı olmalıymış? Ovulasyon döneminde anca o kadar olur ne biçim doktor o töbne

Ovulasyon yumurta büyüklüğünü görmez, yumurta yeteri kadar büyüdüğünde hormon salgılar çatlasın diye onu ölçer,

İlaç kullanma daha yeni başladıysanız ve mutlaka başka bir doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…