- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.081
Kızlar gittim doktora, durumu anlattım. Direk aşılama yapalım bu ay, ilaçlara başlayalım bugün dedi. Önce kist var mı bir bakalım ama dedi, ilk defa adet dönemi alttan muayene oldum, rahatsız edici bir tecrübe oldu
Doktor muayene etti şok, adetin 2. Günü 17 mm yumurta var. Doktor çok enteresan dedi. Bu durumda başlarsak aşılamaya kist olur bu dedi. Adet bitimine kadar çatlamazsa iğne yapalım değerlendirelim bu yumurtayı dedi, pazartesi günü kontrole çağırdı.
Acaba benim bir ay pik görüp bir ay görmemem bunun için mi oluyor, muhtemelen bir ay erken gelişiyor yumurta adet bitmeden çatlıyor. Çok enteresan.
Hormon testi falan istemedi gerek yok dedi, enfeksiyon dedim, adet bitmeden göremem ona da bitince bakalım dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi.
Sperm değerleri iyi dedi, Morfoloji için 3 değer sorun değil, engel değil bu dedi
Bende durumlar bu şekilde kızlar
Geçen transferden kullanmadığım predictor kalmış.. Evde buldumInsallah
Belirtin olursa yaz
Erken gebelik testi aldin mi
Güzel haberler vermiş doktorun, vesile olur inşaallahKızlar gittim doktora, durumu anlattım. Direk aşılama yapalım bu ay, ilaçlara başlayalım bugün dedi. Önce kist var mı bir bakalım ama dedi, ilk defa adet dönemi alttan muayene oldum, rahatsız edici bir tecrübe oldu
Doktor muayene etti şok, adetin 2. Günü 17 mm yumurta var. Doktor çok enteresan dedi. Bu durumda başlarsak aşılamaya kist olur bu dedi. Adet bitimine kadar çatlamazsa iğne yapalım değerlendirelim bu yumurtayı dedi, pazartesi günü kontrole çağırdı.
Acaba benim bir ay pik görüp bir ay görmemem bunun için mi oluyor, muhtemelen bir ay erken gelişiyor yumurta adet bitmeden çatlıyor. Çok enteresan.
Hormon testi falan istemedi gerek yok dedi, enfeksiyon dedim, adet bitmeden göremem ona da bitince bakalım dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi.
Sperm değerleri iyi dedi, Morfoloji için 3 değer sorun değil, engel değil bu dedi
Bende durumlar bu şekilde kızlar
Doktorun bana hiç güvenilir gelmedi, hikayeni bilmiyorum ama döngün uzun olabilir geç yumurtlayabilirsin, yumurtanın kalitesi de USG de anlaşıldığını hiç duymadım bence moralinizi bozma ters bir zamanına gelmişsin hatta başka birine daha görün derimKızlar kafamı karıştıran birşeyi sormak istiyorum.
Reglim ve testlere göre ovülasyon günüm düzenli.
Bu ay reglinin 4. Gününde dr yumurtan beklediğim kadar büyük değil en azından 18 mm görmeliydim dedi. Klomen verdi.
Sorularıma tersleyerek cevap verdiği için anlayamadım ve ilaç kullanmadım.
Testte eğer pik gördüysek yumurtanın büyüdüğünü göstermez mi ?
Yumurta zaten büyüyen bişey 4. Günden ilaç tavsiye etmesi kafamı karıştırdı baya.
Yani yumurta küçük kalacak çatlasa da bir işe yaramayacak mı ?
Daha sürecin başındayız genel kontrol olma istemiştim hormonlar hepsi normal değerde. Doğrudan ilaç tedavi sürecine girmek istemedim anlamadan.
Sağlık ocağında ücretsiz cnm boşuna test alma Bnde almıyorum ne zamandır test Bnde reglle beraber hastane yolunu tutcam 16 sını sabırsızlıkla beklcm inşallah pozitif haberiyle hepimizi sevince boğcksn16 mart kuzu.. Çarşamba dayanabilirsem pazar 9.gün olacak bi erken gebeliği hak eder artık
Erken gebelik test fiyatları uçmuş.. Ben ekimde bıraktım test almayı.. Ne olmuş öyle.. O paraya gider. Kan testi veririm diyorum
Benim de d vitaminim eksikti, yurt dışından doğal ve katkısız olduğu için Pediakid D3 damla getirttim. Sonra bebeğime de kullandım. İnternette de var doktorum da içeriğinin doğal olduğunu söyledi. Çok memnun kaldım tavsiye ederim.Folbiol d vitamini ve stromega
Stromega siparişle geliyor 245 TL tanesi öncesinde 190₺ den aliyorsdm
Folbiol 35/40 sanırım d vitamini 35 sanırım düşünün zamları
Aynen.. çok şükür ki Aile hekimimde artık benim gebelik haberimi bekliyorSağlık ocağında ücretsiz cnm boşuna test alma Bnde almıyorum ne zamandır test Bnde reglle beraber hastane yolunu tutcam 16 sını sabırsızlıkla beklcm inşallah pozitif haberiyle hepimizi sevince boğcksn
Ay valla bezdum ne güzel femera alıp dönecektimgüzel başlangıç
O geçen döngüden kalan çatlamadan yumurtadır devlette asistan baktıysa tam anlamamış olabilir
Adet bitimi ya da 7. 8. Gün tekrar bakılabilir ya da basit yumurtalık kistidir çok sorun olmaz
İmza yitik doktorlar klübü
Elbette doktora güven benim dediğim ihtimal genelde ben de öyle oluyordu hatta adetimin 5. Günü gittiğimde 14 mm olan yumurtam vardı benimde doktor ya geçen aydan hormonlar kalmıştır dedi aşılama olduğum için ya da hızlı gelişen bir yumurta olabilir ama düşük ihtimal dedi
Valla güzel haber mi değil mi bilemedimGüzel haberler vermiş doktorun, vesile olur inşaallah
Aşılama bu ay olmayacak sanırım yumurtadan dolayı bilemedim, pazartesi belli olurSüperhaberler ne güzel aynı zamanda mi olcaz asilama yani senle bı kaç gün fartk olur herhalde ay sonu regl dönemi bakalm çok sevindim seliz yaa
Ya ne güzel inşallah hepimize nasip olurAynen.. çok şükür ki Aile hekimimde artık benim gebelik haberimi bekliyorTest günüm geldi dediğinde bismillah ile tuşa basıyor
Test günü gideceğim yanına
Napcan kız femarayı sadece, sen başla tedavine doğal olursa ne ala zaten bu süreç öyle bir şey ki başlayınca görünmeyen şeylerde açığa çıkabilirAy valla bezdum ne güzel femera alıp dönecektim
Canım sen nasılsınYa ne güzel inşallah hepimize nasip olurpozitif testler
Sen tüp bebek birimine yönlendirildin mi ki?Aşılama bu ay olmayacak sanırım yumurtadan dolayı bilemedim, pazartesi belli olur
Katılıyorum canım bende güvenemedim. Sanırım en hızlı çözümü almak için ilaca başvuruyorlar. Ben gerekmedikçe doğal süreçten yanayım. 4 aydır deniyoruz zaten daha.Doktorun bana hiç güvenilir gelmedi, hikayeni bilmiyorum ama döngün uzun olabilir geç yumurtlayabilirsin, yumurtanın kalitesi de USG de anlaşıldığını hiç duymadım bence moralinizi bozma ters bir zamanına gelmişsin hatta başka birine daha görün derim
Hamdolsun herşey yolunda canım regli beklyrm gelsin de bi gidip sorcam nasıl ilerleyeceğimizi sen neler yaptın var mı gelişmeCanım sen nasılsın
Umarım her şey iyidir
Bilmem yumurta dedi 17 mm dediSelizay adetliyken o kadar büyük yumurta oluyor muymuş kist olmasın o ya çok ilginç geldi bana
Direk infertilite bölümünden aldım zaten randevuyu kuzuSen tüp bebek birimine yönlendirildin mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?