- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.415
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.101
Bir de ilaçlı aşılama yapalım, eğer hapla yumurta gelişiyorsa gerek yok iğne yapmaya dedi, ama tüp için 2 aşılama iğneli falan dedim. Evet ama yumurtan geçiliyor. Spermler iyi, sen düşünme o kadarını dediNapcan kız femarayı sadece, sen başla tedavine doğal olursa ne ala zaten bu süreç öyle bir şey ki başlayınca görünmeyen şeylerde açığa çıkabilir
Sen raporunu garanti etmek için başla aşılamalara enflasyon var ülkede
Ben bu ay dinleniyorum canımHamdolsun herşey yolunda canım regli beklyrm gelsin de bi gidip sorcam nasıl ilerleyeceğimizi sen neler yaptın var mı gelişme
Daha var mı regle doğal yoldan olur belki aşılama sonrası gebe kalan çok olduBen bu ay dinleniyorum canım
Sakın onu yapma tutmazsa iğneye muhtaçsın rapor içinBir de ilaçlı aşılama yapalım, eğer hapla yumurta gelişiyorsa gerek yok iğne yapmaya dedi, ama tüp için 2 aşılama iğneli falan dedim. Evet ama yumurtan geçiliyor. Spermler iyi, sen düşünme o kadarını dedi
Bugün 14. Gün yumurtlama zamanındayımDaha var mı regle doğal yoldan olur belki aşılama sonrası gebe kalan çok oldu
Bugün 14. Gün yumurtlama zamanındayım
Umarım canımsüper sonrası bekleme süreci inşallah spermler hedefe son sürat ulaşır
Benim bildiğim onlar tüp bebek birimine yönlendiriyor ama belki her hastane koşulu farklıdırDirek infertilite bölümünden aldım zaten randevuyu kuzu
Wvet bel ağrısı en belirgin belirtidirrrGeçen transferden kullanmadığım predictor kalmış.. Evde buldumTek atımlık kurşunum var
Hiç belirtim yok.. sadece bel ağrısı var.. Onun dışında hiç belirtim yok.. Geçen sefer 5.gün ağrı bitmişti.. Şimdi devam ediyor.. Belki belirtidir..
Ay sen 15 haftalık mi oldunGüzel haberlerini bekliyor olacağımm
Yas 36 canim. 2 sene once bir dusugum oldu 12 haftalikken. Dusukten once boyle bir denememiz yoktu ama, 7-8 yildir korunmamamiza ragmen de hic gebe kalmamistim. Dusukten sonra cok cocuk istemeye basladik ve denemelere basladik ama olmadi. Aralik ayinda hsg ile yarim rahim oldugumu ogrendim. Sperm morfoloji %2. Bunlarin disindaki yumurta rezervi ya da sperm degerlerinde simdilik bir sorun yok. Ama olmadi iste, belki en buyuk faktor benim rahimdir bilemiyorum :)
36 canim düşük amh benin 003 yani doğal birak tüp bile zor ama sansimizi deniyoruzSenin yas ve sebep neydi canim? Okumustum sanki eski sayfalarda ama hatirlayamadim
İnş öyledir.. Çünkü geçen sefer 5.gün bi anda yokolmuştu.. Hatta baya ağlamıştım..Wvet bel ağrısı en belirgin belirtidirrr
Süper
Evet canimm, cinsiyet de belli oldu. Bir oğlum olacak hayırlısıylaa. Şimdilik her şey yolunda. İnsallah enn kısa sürede senin de güzel haberlerini alirim. Bu gruptan kopamadım. Heyecanla bekliyorum hepinizi.Ay sen 15 haftalık mi oldun
Ağrılara sevinir olduk yaaİnş öyledir.. Çünkü geçen sefer 5.gün bi anda yokolmuştu.. Hatta baya ağlamıştım..
Şimdi daha hafif ve hala devam ediyor.. Bilmiyorum heran gidebilirde
Yaa saglikla gelsin insallah...Evet canimm, cinsiyet de belli oldu. Bir oğlum olacak hayırlısıylaa. Şimdilik her şey yolunda. İnsallah enn kısa sürede senin de güzel haberlerini alirim. Bu gruptan kopamadım. Heyecanla bekliyorum hepinizi.
İnsallah hep birlikte toplasip kendi anneler grubumuzu kurarız. Bizbize sohbet ederiz.
Insallah tutar canim, umudunu hic kaybetme, sonucta 1 yumurta bile yeterli36 canim düşük amh benin 003 yani doğal birak tüp bile zor ama sansimizi deniyoruz
Ayyy gözyaşım pıt sanki daha dün gibi hsg testi sanıp lh testiyle hepimizi heycanlandırışın şimdi bebişinin cinsiyeti bile belli maşallahEvet canimm, cinsiyet de belli oldu. Bir oğlum olacak hayırlısıylaa. Şimdilik her şey yolunda. İnsallah enn kısa sürede senin de güzel haberlerini alirim. Bu gruptan kopamadım. Heyecanla bekliyorum hepinizi.
İnsallah hep birlikte toplasip kendi anneler grubumuzu kurarız. Bizbize sohbet ederiz.
Tesekkur ederim canımEğer illere göre farklılık olmuyor ise yaparlar canısı, Benim 1 yıl normal yolla gebelik oluşmadığı için hsg ve ondan 6 ay sonrada ilk aşılamam oldu 2. Yılıma yeni girdim ve 2. Aşılamaya başlayacağım devlette
Ya ahaha nasil da heyecanlanmistim testi karıştırıpAyyy gözyaşım pıt sanki daha dün gibi hsg testi sanıp lh testiyle hepimizi heycanlandırışın şimdi bebişinin cinsiyeti bile belli maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?