• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napcan kız femarayı sadece, sen başla tedavine doğal olursa ne ala zaten bu süreç öyle bir şey ki başlayınca görünmeyen şeylerde açığa çıkabilir 🍃

Sen raporunu garanti etmek için başla aşılamalara enflasyon var ülkede 😁😁😁
Bir de ilaçlı aşılama yapalım, eğer hapla yumurta gelişiyorsa gerek yok iğne yapmaya dedi, ama tüp için 2 aşılama iğneli falan dedim. Evet ama yumurtan geçiliyor. Spermler iyi, sen düşünme o kadarını dedi

Bir de ilaçlı aşılama yapalım, eğer hapla yumurta gelişiyorsa gerek yok iğne yapmaya dedi, ama tüp için 2 aşılama iğneli falan dedim. Evet ama yumurtan geçiliyor. Spermler iyi, sen düşünme o kadarını dedi
Sakın onu yapma tutmazsa iğneye muhtaçsın rapor için 🤨 ben sakın diyorum karar ve ısrar sen de sen bilirsin.

Geçen transferden kullanmadığım predictor kalmış.. Evde buldum 😄 Tek atımlık kurşunum var😃
Hiç belirtim yok.. sadece bel ağrısı var.. Onun dışında hiç belirtim yok.. Geçen sefer 5.gün ağrı bitmişti.. Şimdi devam ediyor.. Belki belirtidir..
Wvet bel ağrısı en belirgin belirtidirrr
Süper 🤩

Ozaman güzel haberlerini alırız inşallah canimmmmmm
Yas 36 canim. 2 sene once bir dusugum oldu 12 haftalikken. Dusukten once boyle bir denememiz yoktu ama, 7-8 yildir korunmamamiza ragmen de hic gebe kalmamistim. Dusukten sonra cok cocuk istemeye basladik ve denemelere basladik ama olmadi. Aralik ayinda hsg ile yarim rahim oldugumu ogrendim. Sperm morfoloji %2. Bunlarin disindaki yumurta rezervi ya da sperm degerlerinde simdilik bir sorun yok. Ama olmadi iste, belki en buyuk faktor benim rahimdir bilemiyorum :)

Ay sen 15 haftalık mi oldun 😍😍😍😍
Evet canimm, cinsiyet de belli oldu. Bir oğlum olacak hayırlısıylaa. Şimdilik her şey yolunda. İnsallah enn kısa sürede senin de güzel haberlerini alirim. Bu gruptan kopamadım. Heyecanla bekliyorum hepinizi.
İnsallah hep birlikte toplasip kendi anneler grubumuzu kurarız. Bizbize sohbet ederiz. 🤗🤗

Evet canimm, cinsiyet de belli oldu. Bir oğlum olacak hayırlısıylaa. Şimdilik her şey yolunda. İnsallah enn kısa sürede senin de güzel haberlerini alirim. Bu gruptan kopamadım. Heyecanla bekliyorum hepinizi.
İnsallah hep birlikte toplasip kendi anneler grubumuzu kurarız. Bizbize sohbet ederiz. 🤗🤗
Yaa saglikla gelsin insallah...
Ne de çabuk geçti sankii
Duygulandimm

Ayyy gözyaşım pıt sanki daha dün gibi hsg testi sanıp lh testiyle hepimizi heycanlandırışın şimdi bebişinin cinsiyeti bile belli maşallah

Ayyy gözyaşım pıt sanki daha dün gibi hsg testi sanıp lh testiyle hepimizi heycanlandırışın şimdi bebişinin cinsiyeti bile belli maşallah
Ya ahaha nasil da heyecanlanmistim testi karıştırıp 😁 bi de sürekli kuruma çizgisi oluyordu bende, eh tabi o kadar test yaparsam normal herhalde.
Bilmiyorum denk mi geldi ama benim artık yeter be sıkıldım şu bebek işine kafa yormaktan dediğim zamanda çabasız bir şekilde oldu. İçki, sigara, alkol hepsini o ay aman sıkıldım bebek olmuyoor diyip abartmıştım 😁 hic kür vs yapmadım ne kadar faydası var bilmiyorum ama stres, takıntı ve aşırı isteğin olumsuz etkisi olduğunu düsünüyorum.

Back