Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün regl oldum yarın 2 gün ama sorayım kuzucum

Selizimmm izler için dermapen yaptırabilirsin ya da bulunduğun bölgede böyle akademiler varsa dermapen eğitimini al 1 günlük eğitim zaten . Cihaz 1500-2000 arası . Hem kendine yaparsın hem çevrendekilere ücretli yaparsın 4-5 müşteriden cihazın parasını çıkarırsın sonrası hep cebine kalır

Kimyasal peeling önerir misin?

Kızlar yarın infertilite bölümüne randevu aldım,

Genel soracağım şeyleri not aldım.
Amh
Morfoloji
Takviye
Daha neler sorabilirim sizce? Unutuyorum orada, gitmeden sorayım
Senın şu enfeksiyon varya kuzum onuda eklee hiç
Bitmiyor de regl bittikten sonra gerekirse idrar kültürü yaptır

Kimyasal peeling önerir misin?
Cildini görmeden bişi diyemem ama kimyasal peeling yaptıracaksan şunu diyebilirim önce hafif kimyasal peeling yaptır cildinin verdiği tepkiye bak.
Soyulmalarda yara izi kalabiliyo ya da derinin katmanlarında daha koyu-daha açık katman varsa soyulma işleminden sonra leke izi gibi kalabiliyor.

Kızlar yarın infertilite bölümüne randevu aldım,

Genel soracağım şeyleri not aldım.
Amh
Morfoloji
Takviye
Daha neler sorabilirim sizce? Unutuyorum orada, gitmeden sorayım
Rahim filmini ve önceki testleri de götür yanında kuzum muhakkak . İnşallah güzel olur bundan sonrası

Süt ürünleri direk etkiliyor.. Doktora gidince hemen önce onları bıraktırıp öyle tedaviyi devam ettiriyor..
Benimde öyle işte.. Sebebi işte nem dengesini sağlayamadığı için vücut yağlı yapmaya çalışıyor, o da haliyle sivilce yapıyor.. Yüzünüzü kuru bırakmazsnız sürekli nemlendirseniz sivilceleriniz azalır..
Böyle hormon tedavisi içinde sürekli yüzünüzü tonik yıkama ve nemlendirme yapın.. Sebum dengesi sağlanınca sivilcelenme azalacaktır..
Ben böyle biliyorum Margee bırakıyorum..

Çok doğru kuzum söylenecek herşeyi demişsin hormon ilaçları kullanırken cildinle çok uğraşma en küçük sivilce bile iz bırakabilir derimiz inceliyo çünkü

Canim, 2.bucuk yıldır evliyim şartı sağlamadigim için gitsem aşılama yaptırmak istiyorum desem yapmazlar mi yani?
Eğer illere göre farklılık olmuyor ise yaparlar canısı, Benim 1 yıl normal yolla gebelik oluşmadığı için hsg ve ondan 6 ay sonrada ilk aşılamam oldu 2. Yılıma yeni girdim ve 2. Aşılamaya başlayacağım devlette

o burun kıvırma hep "bende sıkıntı yok" düşüncesinden kaynaklı işte. Erkeklerin geneli böyle. Kendilerine yediremiyorlar durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…