- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.415
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.041
Bugün regl oldum yarın 2 gün ama sorayım kuzucum3.gununse folikul sayimi yaptır gerci benimkini 13.gunde yapti baska doktora gittim ondan sonra da o da 13.gun yapti ama o daha ilimli konustu da benm bu doktoruma sordum on kez anca 40yas gibi dedi sayı da vermiyor delolcam
Gününü bilmiyorum onu da bir sor gene de
Selizimmm izler için dermapen yaptırabilirsinHahahaha, yaaa bembeyaz benşm cildim ve fena sivilce izi bırakıyor, napmalıyım bunlardan kurtulmak için hocam
Ayyyy hayırlı olsun kuzucummHer şey yolunda gider inşallah
Kızz aklıma gelen tek şey, o hesaba ne oldu
Hadi bakalım, çok bekletmeden gelsin inşallah
Kimyasal peeling önerir misin?Selizimmm izler için dermapen yaptırabilirsinya da bulunduğun bölgede böyle akademiler varsa dermapen eğitimini al 1 günlük eğitim zaten . Cihaz 1500-2000 arası . Hem kendine yaparsın hem çevrendekilere ücretli yaparsın 4-5 müşteriden cihazın parasını çıkarırsın sonrası hep cebine kalır
Hadi bakalımmm güzel haberlerle gelirsin umarımmmKızlar yarın infertilite bölümüne randevu aldım,
Genel soracağım şeyleri not aldım.
Amh
Morfoloji
Takviye
Daha neler sorabilirim sizce? Unutuyorum orada, gitmeden sorayım
Güzel haberlerle gelirsin insallahKızlar yarın infertilite bölümüne randevu aldım,
Amh
Morfoloji
Takviye
Senın şu enfeksiyon varya kuzum onuda eklee hiçKızlar yarın infertilite bölümüne randevu aldım,
Amh
Morfoloji
Takviye
Cildini görmeden bişi diyemem ama kimyasal peeling yaptıracaksan şunu diyebilirim önce hafif kimyasal peeling yaptır cildinin verdiği tepkiye bak.Kimyasal peeling önerir misin?
Unuttum söylemeyi yaptıracaksan ya 1 hafta -10 gün içinde yaptır ya da direk sonbahara ertele . Mart sonu itibariyle direk kalıcı güneş lekesi izi kalabilir soyulma olacağı için çok dikkat etmen lazımKimyasal peeling önerir misin?
Rahim filmini ve önceki testleri de götür yanında kuzum muhakkak . İnşallah güzel olur bundan sonrasıKızlar yarın infertilite bölümüne randevu aldım,
Amh
Morfoloji
Takviye
Not almıştım kuzucumSenın şu enfeksiyon varya kuzum onuda eklee hiç
Bitmiyor de regl bittikten sonra gerekirse idrar kültürü yaptır
Süt ürünleri direk etkiliyor.. Doktora gidince hemen önce onları bıraktırıp öyle tedaviyi devam ettiriyor..Yaa benim de öyle, hem kuru hem sivilce çıkıyor yaa deliricem.. sabahları sütlü kahve içiyordum onu kestim, sütü hiç içmedim yani, yoğurt ve peyniri de azalttım, epey bi azaldı 2-3 aydır neredeyse hiç çıkmadı diyebilirim.. sonra aşılamayla beraber hormon iğnelerinden yine kocaman devasa bir sivilcem var çenemde, aynalara küstüm
Çok doğru kuzum söylenecek herşeyi demişsinSüt ürünleri direk etkiliyor.. Doktora gidince hemen önce onları bıraktırıp öyle tedaviyi devam ettiriyor..
Benimde öyle işte.. Sebebi işte nem dengesini sağlayamadığı için vücut yağlı yapmaya çalışıyor, o da haliyle sivilce yapıyor.. Yüzünüzü kuru bırakmazsnız sürekli nemlendirseniz sivilceleriniz azalır..
Böyle hormon tedavisi içinde sürekli yüzünüzü tonik yıkama ve nemlendirme yapın.. Sebum dengesi sağlanınca sivilcelenme azalacaktır..
Ben böyle biliyorumMargee bırakıyorum..
Eğer illere göre farklılık olmuyor ise yaparlar canısı, Benim 1 yıl normal yolla gebelik oluşmadığı için hsg ve ondan 6 ay sonrada ilk aşılamam oldu 2. Yılıma yeni girdim ve 2. Aşılamaya başlayacağım devletteCanim, 2.bucuk yıldır evliyim şartı sağlamadigim için gitsem aşılama yaptırmak istiyorum desem yapmazlar mi yani?
o burun kıvırma hep "bende sıkıntı yok" düşüncesinden kaynaklı işte. Erkeklerin geneli böyle. Kendilerine yediremiyorlar durumu.Ya arısütünü ben daha bu ay aldım, yani aşılama öncesi 1 hafta kullanmıştı sadece, keşke daha önce başlasaydım.. ama benimki ilaçları bile kademeli içmeye başladı hep bi burun kıvırma.. bir önceki ay keçiboynuzuna başladı onu bile öğürerek.. şimdi hem saf arı sütü hem de karışımdan var ikisinden de içiyor. İnşallah yükselir❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?