- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.021
Yokki of olcem acidan yaniomBir test mi yapsan Haliiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokki of olcem acidan yaniomBir test mi yapsan Haliiş
Keşke dün çalışırken kan verseydin ay inşAllah öyle değildirKiz bu sag tarafta beyaz renk bizi var bence prolaktinim tavan yaptı e ben bu ay dostinex içtim zaten ya ne şişiyor bu
Test test test test testYa çok kötüyüm adete 3 4 gün kala goguslerim sönerdi hala sönmediler ama dolgun da değil sadece uçları aşırı dik ve sag taraf ağrıyor resmen hatta biraz kızarmış diğer üç kahve enfeksiyon mu oldu acaba daha önce hiç bi sıkıntım olmadı meme ucuyla ilgili adet tarihim yarın
YokyokyokTest test test test test![]()
Kiz kollarım koptu yeni iyileşti kan vermek zor 3.gunum vercem daha kanKeşke dün çalışırken kan verseydin ay inşAllah öyle değildir![]()
Nifrit idiyirim sindin, nası olmaz yia, sabah alYokyokyok![]()
Ovu yaptım fisne suyu içmiştim ama sipsilik bence gebe değil bu uf bi de bunla ugrasacam yaNifrit idiyirim sindin, nası olmaz yia, sabah al
Benim 60 çıkınca değerim ovu testi pik olmasa da baya koyu çıkmıştıOvu yaptım fisne suyu içmiştim ama sipsilik bence gebe değil bu uf bi de bunla ugrasacam ya
Bakim attttAna çokta silik degilmis
Silik silik ama fitne suyuna göre daha silik bekliyodumBakim atttt
Cuma net çıkar kandaKızlar ben Hergun başka belirtiler yaşıyor um yumurtlama üzerinden bugün sekizinci hangi gün net çıkar pazartesi kan versem çıkar mi
Tamam cuma test vereyim o zamanCuma net çıkar kanda
3.gununse folikul sayimi yaptır gerci benimkini 13.gunde yapti baska doktora gittim ondan sonra da o da 13.gun yapti ama o daha ilimli konustu da benm bu doktoruma sordum on kez anca 40yas gibi dedi sayı da vermiyor delolcamKızlar yarın infertilite bölümüne randevu aldım,
Genel soracağım şeyleri not aldım.
Amh
Morfoloji
Takviye
Daha neler sorabilirim sizce? Unutuyorum orada, gitmeden sorayım