• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@mauve eşim için vermedi ama onun için de mi alsam monodoks ?
Monodoks 4 kutu kullandım yakın bir zamanda sivilce tedavisi için, ama sanırım enfeksiyon durumlarında da kullanılıyor
Ben istanbuldayım.. Şuan vucudumdaki progesteron yüzüme verdiği ışıltıyı anlatamam :KK70:
2 aydır herkes güzelleştin diyor :KK70:
Halbuki yüzüm yağ fışkırtıyor kaba tabir ile :KK70:
Bu yağlar nasıl gidecek bacım..
Hylanorik asit , c vit serumu aldım. Transferden sonra bıraktım. Sence devam edebilir myim?
Gebelikte cildim çok güzeldi bebek gibi, normalde yağlı cildim var ve ara ara sivilcelerim oldu, ama hormonlar bir de ovulasyonun olamaması cildi güzelleştiriyor🤷
Evet 4 Mart itibariyle spirali çıkararak hayırlısı ile hazırlıkları başlatmış bulunuyorum 😚
15 aylık bı kızım var ve ben onu yalnız büyütmek istemiyorum..
Dilerim Allah'tan ileride bize "benim adıma karar vermişsiniz" demez 😬
Sağlıkla, hayırlısıyla olur dilerim..
Amin.
Hayırlı olsun ben de oğlum 15 aylıkken ikinciye hamile kalmıştım zor oluyor ama ileride oyun arkadaşı oluyorlar ve ikinciler daha kolay büyüyor :KK66:

Bu ay artik gelemez kuzu, yumurtalar toplanacagi icin iliski yasak cumadan sonra🤣 zaten cok fazla yumurta oldugu icin benim icin riskli olur oyle birsey, ikiz ya da ucuz tasiyamaz cunku benim rahim.
Ama surecin sonunda gelsin insallah🙏🏻💜
Genclik kafasi bazi seyleri algilayamayabiliyor malesef 😅
Ya zaten tip konusu hep bir gri alan. Farkli yaklasimlar, farkli tedaviler, hicbirsey yuzde yuz dogru diye birsey de yok ama her doktorun kendince inandigi bir tedavi sekli var. O yuzden ben daha fazla arastirmak istemiyorum. Girdik bir yola, bu yolda devam🤗
Hayirlisiyla yolun sonu ışıktır insallah🤗
Evet doğru biraz da şans işi sanki doktor.. şansınız acik olsun🙏🌼

Kimbilir vallahi sordum ama asiri tatmin edici bir yanit alamadim 😄
Ama umarim gecerli bir gerekceleri vardir. Artik guvenmekten baska yapabilecegim birsey yok, cok sorgulamamaya calisacagim 😄🥰
Benim doktor da dün çok sorgulama çok araştırma ne kadar araştırsanız da bizden iyi bilemezsiniz bu işe yıllarımizi verdik, bize kendinizi bırakın çok düşünmeyin dedi. Aslında haklı ama araştırmaktan başkalarının yorumlarını almaktan kendimi alikoyamiyorum.😀

Benim doktor da dün çok sorgulama çok araştırma ne kadar araştırsanız da bizden iyi bilemezsiniz bu işe yıllarımizi verdik, bize kendinizi bırakın çok düşünmeyin dedi. Aslında haklı ama araştırmaktan başkalarının yorumlarını almaktan kendimi alikoyamiyorum.😀
Aynen öyle ama elimzide değil işte 😂adam prof olmuş senelerini vermiş 😂biz ne bulsak irdeliyorus bazen herseyide bilmek iyi değil demişti bıri doktor ona göre ilerliyor zaten 😂ama işte bı kelime duysam Google amca 😂😂👻 kesinle akışa birakmamiz lazım aslında

Monodoks 4 kutu kullandım yakın bir zamanda sivilce tedavisi için, ama sanırım enfeksiyon durumlarında da kullanılıyor

Gebelikte cildim çok güzeldi bebek gibi, normalde yağlı cildim var ve ara ara sivilcelerim oldu, ama hormonlar bir de ovulasyonun olamaması cildi güzelleştiriyor🤷

Hayırlı olsun ben de oğlum 15 aylıkken ikinciye hamile kalmıştım zor oluyor ama ileride oyun arkadaşı oluyorlar ve ikinciler daha kolay büyüyor :KK66:
Belki benimde öyle olacaktır.. İnş olur 😊

Benim cildim bende çözemedim😄 Ne kullansam dermakozmetik kozmetik farketmiyor hemen sivilce çıkarıyor 😄
Deneme yanılma ürün buluyorum🙃
Pelcare markasina bir baksana internette web sitesinden. Cilt tipini secerek uygun urunleri bulabilirsin, cilt tipini bilmiyormussun gerci ama😂 sivilce cikardigina gore ya yagli ya karma cilt olmali. Bir bak, ben cok memnun kaldim 🥰

Back