- 22 Mayıs 2021
- 573
- 1.583
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.861
ayyy kesınlıkleee yaaa :) azıcıkk bakımlanalımArada bize de taktik ver.. Güzellik akademisinde çalışıp burada gebelik konuşmakta ne bilem yani
Arada böyle şeylerle gel bize
Hahahah Kurum müdürüyüm öğrencilerim evli olduğuma bile şaşırıyo bide bilseler gebelik için uğraşıyorum ne yaparlar acabaArada bize de taktik ver.. Güzellik akademisinde çalışıp burada gebelik konuşmakta ne bilem yani
Arada böyle şeylerle gel bize
Bu daha çok şok etkisi yarattıHahahah Kurum müdürüyüm öğrencilerim evli olduğuma bile şaşırıyo bide bilseler gebelik için uğraşıyorum ne yaparlar acabaizmir de olan varsa ücretsiz model yapabilirim şıkır şıkır olalım kızlarrr
Senin durumunun tek olayı olumlu bakıp modunu yüksek tutman aksi sana hiç bir şey getirmez canımSaol bebiş yumurta olcakmi olmayacakmı bilmiyorum valla stres bastı aman ne zor iş bunlar
Tabii ki güzellik, estetisyenlik, kalıcı makyaj herşeyi sorabilirsinizBu daha çok şok etkisi yarattı
Ben senden böyle uzaktan bilgi alayım :)
İgnelerimi topladim ne yaa, gobekten igne vurmak beni bi sarsti galibaKizlar selamlar. Dun itibariyle tup bebek tedavisine basladikİlk ignelerimi dun aksam topladim. 10-12 gun sonra yumurtalar toplanacak ve embryolar dondurulacak. Nisan basinda yani bir sonraki reglden sonra histereskopi yapilacak. Orada hersey yolunda giderse, en iyi ihtimalle mayis 3. Hafta gibi transfer olabilir. Histereskopide rahim genisletme gibi ihtiyaclar dogarsa surec 2-3 ay daha sarkabilir de. Artik hakkimizda hayirlisi, girdik bakalim yeni bir yola
Ay hayırlı olsun kuzumKizlar selamlar. Dun itibariyle tup bebek tedavisine basladikİlk ignelerimi dun aksam topladim. 10-12 gun sonra yumurtalar toplanacak ve embryolar dondurulacak. Nisan basinda yani bir sonraki reglden sonra histereskopi yapilacak. Orada hersey yolunda giderse, en iyi ihtimalle mayis 3. Hafta gibi transfer olabilir. Histereskopide rahim genisletme gibi ihtiyaclar dogarsa surec 2-3 ay daha sarkabilir de. Artik hakkimizda hayirlisi, girdik bakalim yeni bir yola
Sagol canim insallahAy hayırlı olsun kuzum
İnşallah kavuşursun yavruna.
Nerde yaptırıyorsun fiyat ne tuttu acaba ?
Peki sadece ilaç için alabiliyr muyuz tup için olmazda ilaç raporu ayrı yaRapor düzenleyen bir yer ile anlaşırsan rapor çıkarabilir kuzum.
Senin doktorun SGK ile anlaşma imzalamamış zaten..
Ben istanbuldayım.. Şuan vucudumdaki progesteron yüzüme verdiği ışıltıyı anlatamamTabii ki güzellik, estetisyenlik, kalıcı makyaj herşeyi sorabilirsinizahh bende toplanıp sizlere işlemler yapmam yok muuu
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallahKizlar selamlar. Dun itibariyle tup bebek tedavisine basladikİlk ignelerimi dun aksam topladim. 10-12 gun sonra yumurtalar toplanacak ve embryolar dondurulacak. Nisan basinda yani bir sonraki reglden sonra histereskopi yapilacak. Orada hersey yolunda giderse, en iyi ihtimalle mayis 3. Hafta gibi transfer olabilir. Histereskopide rahim genisletme gibi ihtiyaclar dogarsa surec 2-3 ay daha sarkabilir de. Artik hakkimizda hayirlisi, girdik bakalim yeni bir yola
Başladın mı iğnelere :) Annem topik tüp bebek topiği olduSagol canim insallah
İstanbul maslak acibademde basladik. Histereskopi, ilaclar filan hersey dahil 40 bin civari tutacak gibi gorunuyor
Ek seyler cikmazsa tabi
Esim “yarin obur gun bu cocuk buyudugunde bir tartisma aninda “banane, beni yaparken bana mi sordunuz” filan derse agzina carpiveririm bi tane” diyor
Hayırlı olsun.. Olgun yumurttalar minnoş embryolara dönsünlerKizlar selamlar. Dun itibariyle tup bebek tedavisine basladikİlk ignelerimi dun aksam topladim. 10-12 gun sonra yumurtalar toplanacak ve embryolar dondurulacak. Nisan basinda yani bir sonraki reglden sonra histereskopi yapilacak. Orada hersey yolunda giderse, en iyi ihtimalle mayis 3. Hafta gibi transfer olabilir. Histereskopide rahim genisletme gibi ihtiyaclar dogarsa surec 2-3 ay daha sarkabilir de. Artik hakkimizda hayirlisi, girdik bakalim yeni bir yola
Yok olmuyor kuzu.. Rapor hepsi için çıkıyor...Peki sadece ilaç için alabiliyr muyuz tup için olmazda ilaç raporu ayrı ya
Kuruduk kurudukBaşladın mı iğnelere :) Annem topik tüp bebek topiği oldu
Başladın mı iğnelere :) Annem topik tüp bebek topiği oldu
Basladim canim dun aksamHayırlı olsun.. Olgun yumurttalar minnoş embryolara dönsünler
Yok kız, tam sana gelince hepimiz tecrübeli olacağız.. Bu negatif olursa senleyim bebeğemKuruduk kuruduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?