Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar. Bi tanıdığım abla var. Bi tane de oğlu var ilkokula gidiyor daha. Hiç söylememişti geçen gün bahsetti tedaviye başlamış tekrardan öyle dedi. Birkaç kez de tüp bebek denemiş herhalde. Maalesef olmuyor çocuğu. Oğlunu da evlatlık almış meğer. Kadın 55 yaşında ve hala çocuk için çabalıyor Allah'ım bizlerin de tez zaman da yüzümüzü güldürsün

Arada bize de taktik ver.. Güzellik akademisinde çalışıp burada gebelik konuşmakta ne bilem yani
Arada böyle şeylerle gel bize
Hahahah Kurum müdürüyüm öğrencilerim evli olduğuma bile şaşırıyo bide bilseler gebelik için uğraşıyorum ne yaparlar acaba izmir de olan varsa ücretsiz model yapabilirim şıkır şıkır olalım kızlarrr

Bu daha çok şok etkisi yarattı
Ben senden böyle uzaktan bilgi alayım :)

Kizlar selamlar. Dun itibariyle tup bebek tedavisine basladik İlk ignelerimi dun aksam topladim. 10-12 gun sonra yumurtalar toplanacak ve embryolar dondurulacak. Nisan basinda yani bir sonraki reglden sonra histereskopi yapilacak. Orada hersey yolunda giderse, en iyi ihtimalle mayis 3. Hafta gibi transfer olabilir. Histereskopide rahim genisletme gibi ihtiyaclar dogarsa surec 2-3 ay daha sarkabilir de. Artik hakkimizda hayirlisi, girdik bakalim yeni bir yola

İgnelerimi topladim ne yaa, gobekten igne vurmak beni bi sarsti galiba

Ay hayırlı olsun kuzum
İnşallah kavuşursun yavruna.
Nerde yaptırıyorsun fiyat ne tuttu acaba ?

Ay hayırlı olsun kuzum
İnşallah kavuşursun yavruna.
Nerde yaptırıyorsun fiyat ne tuttu acaba ?
Sagol canim insallah
İstanbul maslak acibademde basladik. Histereskopi, ilaclar filan hersey dahil 40 bin civari tutacak gibi gorunuyor
Ek seyler cikmazsa tabi
Esim “yarin obur gun bu cocuk buyudugunde bir tartisma aninda “banane, beni yaparken bana mi sordunuz” filan derse agzina carpiveririm bi tane” diyor

Tabii ki güzellik, estetisyenlik, kalıcı makyaj herşeyi sorabilirsiniz ahh bende toplanıp sizlere işlemler yapmam yok muuu
Ben istanbuldayım.. Şuan vucudumdaki progesteron yüzüme verdiği ışıltıyı anlatamam
2 aydır herkes güzelleştin diyor
Halbuki yüzüm yağ fışkırtıyor kaba tabir ile
Bu yağlar nasıl gidecek bacım..
Hylanorik asit , c vit serumu aldım. Transferden sonra bıraktım. Sence devam edebilir myim?

Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Başladın mı iğnelere :) Annem topik tüp bebek topiği oldu

Hayırlı olsun.. Olgun yumurttalar minnoş embryolara dönsünler

Peki sadece ilaç için alabiliyr muyuz tup için olmazda ilaç raporu ayrı ya
Yok olmuyor kuzu.. Rapor hepsi için çıkıyor...
Ama doktor değiştirsen belki doktorunun arkadaşı falan vardır kkonuş bakalım.. Raporu başka hastaneden alırsın doktorun ile devam edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…