- 6 Şubat 2021
- 6.178
- 6.141
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.841
Ay insallah yaaaahayırlısı ile devam etsin inşallah canım bol yumurtaların olsun
Bir kere yapınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Sanki yıllardır iğne yapıyormuş gibi hissettim.Bende bide baska iğne var işte onuda içine çekicem neyse ayrı enjektorde çeker diğer ilaçla karıştırırım o kafami karistirdi3 toz 2 su ilk iğneyi atlatsam bi
Bende öyle yapcam kuzuBir kere yapınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Sanki yıllardır iğne yapıyormuş gibi hissettim.Mutlaka aynı saatte ol iğnelerini bu çok önemli ben alarm kuruyordum.
ayyy hadı ınsallaahhhh cok guzel gecsın surecın yavruna kavusSaol canim tüp bebek ay valla heyecanlandım nolcak acaba
AminBende öyle yapcam kuzurabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
Ben omega pa kullandım.. zaten ikisi de var.. Bi bak bakalım beğenecek misin?Onuda içine çekip karistiricam bide omega 3 ve koenzim kullanmim dimi ilaç yasak
Agri kesici ve ilac yasak diyince o takviyeyi biliyorum bendede ocean omega 3 var bide koenzim var ama bilemedim zararı olurmu olmazmi sorayim dedim canimBen omega pa kullandım.. zaten ikisi de var.. Bi bak bakalım beğenecek misin?
Ben deeeayy bende bı olsaaaammmm cumartesı doktora gıtcem dort gozle beklıyorum :)
Canim bütün ilaçlar ne kadardı raporla ne kadar oldu tahminenBenim rapor 10 gün sonra çıkıyor ilaçları aldım anlaşmalı eczaneden bakalim canim sanada hayırlı olsun
ohhh sefaann olsun o da şartttKızlarr bu ay ki doktor ilaç paramı botoksuma burun dolguma yatırıyorum
Kendimi çok ihmal etmişim yaaa bide ben güzellik akademisinde çalışıyorum en son cilt bakımını bile 3 ay önce yaptırdımohhh sefaann olsun o da şarttt
bende 2 ay once komple dişlerimi yaptırdım hastaneye vercegım parayı oraya verdım.
bu ay da yıne hastaneye
Bana doktor kullandırmıştı.. yumurtalar kaliteli olsun diye.. Sadece onu kullandım, bir de inofolic combi kullanıyordum. Devam et dedi..Agri kesici ve ilac yasak diyince o takviyeyi biliyorum bendede ocean omega 3 var bide koenzim var ama bilemedim zararı olurmu olmazmi sorayim dedim canim
Rapor düzenleyen bir yer ile anlaşırsan rapor çıkarabilir kuzum.Kızlar benim amh düşük ya hemen çıkar rapor dediniz benim doktorum özel muayenane rapor olmuyor ama en azından ilaçlar için rapor alabiliyor muyum bir de ne kadar süre geçerli tam ne zaman yapacak bilmiyorum Nisan mayıs gibi belli gecikedebilir
eennn guzelını yapmıssıınnnn vallaa, offf tamda yerındee calısıyorsun :)Kendimi çok ihmal etmişim yaaa bide ben güzellik akademisinde çalışıyorum en son cilt bakımını bile 3 ay önce yaptırdımyazzzz geliyooooo cıvıl cıvıl olalımmmm
Arada bize de taktik ver.. Güzellik akademisinde çalışıp burada gebelik konuşmakta ne bilem yaniKendimi çok ihmal etmişim yaaa bide ben güzellik akademisinde çalışıyorum en son cilt bakımını bile 3 ay önce yaptırdımyazzzz geliyooooo cıvıl cıvıl olalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?