- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.281
MaaşallahhhGeçen gün sormuştum göğüs hassasiyeti yok illa hamilelik belirtisi omu olması gerekir diye,bugün yaptığım test
Eki Görüntüle 3020615
Sola yatamazsan gebesin, sağa yatamazsan değilsin dermişimKız o niye yatamadınhiç anlamam ben sola yatamayınca ne oluyormuş? ben artık bu ara sağa sola dönerken baya zorlanıyorum belim cok ağrıyor. Şimdiden böyleysem 9. Ayda nasıl olcak bilmiyorum
Allah razı olsunMaaşallahhh
Bir daha yapacak misinBen dün sabah erken test yaptım kuzucum, negatif maalesef
Gitti benim randevuGünaydın kızlar 14-15 martta galiba yine doktorların grevi var planlarınızı ona göre yapın mağdur olmamak için bilginiz olsun
Kız Allah seni ne etmesin emiSola yatamazsan gebesin, sağa yatamazsan değilsin dermişim. Sol tarafta yumurtalıkta değilde rahme doğru taraf zonklayarak ağrıdı. Bebemi ezmiş olabilirim
28 gundw bir gelir reglcanımm tabıkı ıhtımal var, yumurtalam gunu sabıt degıldır , 8 de olabılır 11 de 14 te. benımkı degısıyor adetım duzenlı oldugu halde
İnşallah canım inşallah sen de en kısa sürede güzel haberi alırsınEvet kuzucum hikayeler benzer tek farklı olan nokta ben 13 aydır hiç gebe kalamadım. Eşim takviye konusunda geri durmuyor, bu ay takviyeleri 900 TL para verdi hem kendisine hem bana, maddi olarak esirgemiyor alıyor herşeyi. Her gün düzenli keçi boynuzu pekmezi yiyor, aldığımız takviyeleri kullanıyor.
Dediğin gibi çevre baskısı yüzünden insan ne mutluluğu ne de sevinci paylaşma konusunda hep ikilemde kalıyor. Sende sağlıkla keseyi ve kalp atışını duyarsın inşallah canım
sen ulaşabiliyosan doktorunla bi görüş bazen bazı doktorlar çalışıyo çünkü ona göre gidersin canımGitti benim randevu
benımde normalde 28-29 reglım ama ovulasyon ıle takıp eıdyrum bazen 12de oluyor yumurtlama bazen 14.28 gundw bir gelir regl
Her zaman 14. Gun yumurtladigimi sanıyorum.. yumurta takibi de yapmadım ama bugun uyandığımdan beri midem ağzımdan bu kadar erken belirti olur mu diye düşünüyorum sabahtır ama bariz bir hissiyat.. malum onceki aylarda da kendimizi cok dinlediğimiz için yalanci belirtiler oluyordu
Hmm anladımbenımde normalde 28-29 reglım ama ovulasyon ıle takıp eıdyrum bazen 12de oluyor yumurtlama bazen 14.
tabı oda olabılır canım ya, hersey olabılır.
hayırlısı olsun herseyın
Hosgeldin benim de kizim 2016 doğumlu kasimSelizay Merhabalar, beni de topiğe kabul eder misiniz. Biz de 2. bebeği istiyoruz artık. allah ne zaman nasip ederse.
İlk oğlum şu anda 5,5 yaşında, haziran 2016 doğumlu.
evet canım yaaa, ınsallaahh artık nasıp olur saglıklaHmm anladım
Aynen hayirlisi zaman gösterecek biz elimizden geleni yaparız gerisi nasip☺
Sanmıyorum kuzum ama adetim gecikirse yaparım artık bir test daha tabikiBir daha yapacak misin
Cikmamis ta olabilir .. daha zamanın var
Hoşgeldin, Ekliyorum canım, çok bekletmez inşallahSelizay Merhabalar, beni de topiğe kabul eder misiniz. Biz de 2. bebeği istiyoruz artık. allah ne zaman nasip ederse.
İlk oğlum şu anda 5,5 yaşında, haziran 2016 doğumlu.
Allah böyle insanlardan uzak tutsun hepimizi. Allah hayırlısıysa evlat nasip etsin diye dua etmek varken, neden çocuk olmuyor diye sorgulamak ne kadar kolay. Hayırsız olacaksa hiç olmasın. Neler var etrafta, ne kadar kötü örnekler. anne baba katilleri...Annemde sakın söyleme diyor. Eşim de öyle... Evlat sahibi olamamak sanki bir suçmuş gibi hissediyorum, ki bizde bir problem de yok. Eşim buna kimseyi inandıramayız, ya sende ya da bende bir problem olduğunu düşünür herkes diyor. Milletin ne düşündüğü de umurumda değil, artık biri birşey dediğinde olmuyor diyip kestirip atmak istiyorum daha fazla saçma sapan şeyler duymamak için...
kesınlıkleeee, esımın annesı hep hayırlısı olsun der, dua ederAllah böyle insanlardan uzak tutsun hepimizi. Allah hayırlısıysa evlat nasip etsin diye dua etmek varken, neden çocuk olmuyor diye sorgulamak ne kadar kolay. Hayırsız olacaksa hiç olmasın. Neler var etrafta, ne kadar kötü örnekler. anne baba katilleri...
Hiç sıkma canını cnm allah hayırlı olacak ise çocuk nasip etsin size de bizlere de cnm.
Çok hemde ben eşimin köyüne gittim o kadar insan içerisinde doktora gittin mi tedavi oldun mu dendi bana insanın yarasının nerde olduğunu anlayıp ordan vuruyor insanoğlu Allah’ıma havale ettim çoğunu o kadar büyükki şimdi tüp mideliyim ne zaman yapcan soruları var etraftakesınlıkleeee, esımın annesı hep hayırlısı olsun der, dua eder
cunku dedıgın cok dogru hayırlı evlat dıye dua etmek cok onemlı
ama bazı ınsanlarda var 4 sene oldu hala cocuk yokmu, eee yap artık bıtane vs.
ıste karsı tarafı dusunmeden konusup nasıl yaralıyorlar farkında degıller
Canım aklım sendeİnsallahhh kuzucum insallahh
Yarın sekizde işleme giricem
En geç öğlen bir gibi burdayımm nasipse
Tüm süreci detaylı yazıcam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?