Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız o niye yatamadın hiç anlamam ben sola yatamayınca ne oluyormuş? ben artık bu ara sağa sola dönerken baya zorlanıyorum belim cok ağrıyor. Şimdiden böyleysem 9. Ayda nasıl olcak bilmiyorum
Sola yatamazsan gebesin, sağa yatamazsan değilsin dermişim. Sol tarafta yumurtalıkta değilde rahme doğru taraf zonklayarak ağrıdı. Bebemi ezmiş olabilirim

Sola yatamazsan gebesin, sağa yatamazsan değilsin dermişim. Sol tarafta yumurtalıkta değilde rahme doğru taraf zonklayarak ağrıdı. Bebemi ezmiş olabilirim
Kız Allah seni ne etmesin emi daha karıncadan bile küçüktür kaldı ki daha yeni yeni giriyodur rahmine istesende ezemezsin onuu ben ilk 12 hafta resmen yüzüstü yattım

canımm tabıkı ıhtımal var, yumurtalam gunu sabıt degıldır , 8 de olabılır 11 de 14 te. benımkı degısıyor adetım duzenlı oldugu halde
28 gundw bir gelir regl
Her zaman 14. Gun yumurtladigimi sanıyorum.. yumurta takibi de yapmadım ama bugun uyandığımdan beri midem ağzımdan bu kadar erken belirti olur mu diye düşünüyorum sabahtır ama bariz bir hissiyat.. malum onceki aylarda da kendimizi cok dinlediğimiz için yalanci belirtiler oluyordu

İnşallah canım inşallah sen de en kısa sürede güzel haberi alırsın
doktorum hsg çekerken %33 Kadın %33 erkek payı var infertilitede demişti.
%66lık kısmı garantiye alırsak ve 3 4 ay olmazsa diğer %33lük pay için önce gerekli testleri yaparız, çatlatma, aşılama en son da tüp bebek olarak sureci devam ettiririz demişti her şeyin bir çözümü var çok şükür ki sağlıklıyız, sen bu değerli ayları stressiz bir şekilde değerlendir her şeyin bir zamanı var kuzucum

benımde normalde 28-29 reglım ama ovulasyon ıle takıp eıdyrum bazen 12de oluyor yumurtlama bazen 14.
tabı oda olabılır canım ya, hersey olabılır.
hayırlısı olsun herseyın

Selizay Merhabalar, beni de topiğe kabul eder misiniz. Biz de 2. bebeği istiyoruz artık. allah ne zaman nasip ederse.
İlk oğlum şu anda 5,5 yaşında, haziran 2016 doğumlu.

benımde normalde 28-29 reglım ama ovulasyon ıle takıp eıdyrum bazen 12de oluyor yumurtlama bazen 14.
tabı oda olabılır canım ya, hersey olabılır.
hayırlısı olsun herseyın
Hmm anladım
Aynen hayirlisi zaman gösterecek biz elimizden geleni yaparız gerisi nasip

Selizay Merhabalar, beni de topiğe kabul eder misiniz. Biz de 2. bebeği istiyoruz artık. allah ne zaman nasip ederse.
İlk oğlum şu anda 5,5 yaşında, haziran 2016 doğumlu.
Hosgeldin benim de kizim 2016 doğumlu kasim
Insallah en kısa zamanda nasip olur benim kizim cok istiyor

Allah böyle insanlardan uzak tutsun hepimizi. Allah hayırlısıysa evlat nasip etsin diye dua etmek varken, neden çocuk olmuyor diye sorgulamak ne kadar kolay. Hayırsız olacaksa hiç olmasın. Neler var etrafta, ne kadar kötü örnekler. anne baba katilleri...
Hiç sıkma canını cnm allah hayırlı olacak ise çocuk nasip etsin size de bizlere de cnm.

kesınlıkleeee, esımın annesı hep hayırlısı olsun der, dua eder
cunku dedıgın cok dogru hayırlı evlat dıye dua etmek cok onemlı
ama bazı ınsanlarda var 4 sene oldu hala cocuk yokmu, eee yap artık bıtane vs.
ıste karsı tarafı dusunmeden konusup nasıl yaralıyorlar farkında degıller

Çok hemde ben eşimin köyüne gittim o kadar insan içerisinde doktora gittin mi tedavi oldun mu dendi bana insanın yarasının nerde olduğunu anlayıp ordan vuruyor insanoğlu Allah’ıma havale ettim çoğunu o kadar büyükki şimdi tüp mideliyim ne zaman yapcan soruları var etrafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…