Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa evet çok mantikli

Merhaba aranıza yeni geldim ben 5 yıllık evliyim çocuk denedik olmadı çünkü çok kiloluydum tüp mide ameliyatı oldum 112 kg 71 kg düştüm ve şimdi bebek düşünmem için daha 11 kg var ama yinede yazmak istedim pko vardı bende şuan ne durumda bilmiyorum adetlerimi eskiye göre düzenli olmaya başladım Mayıs gibi denemelere başlamayı düşünüyorum

Hoşgeldin canım, çok fazla bekletmez inşsllah6

Bizde de hızlılar sağlamlar ayrıştırıldı, sperm sayısı epey düştü tabi, bir de ekstra hızlandırma yapılmıştı.. ama mixroçip ismi geçmedi de o yğzden merak ettim canım.. tabi canım ne varsa denicez bu yola girdiysek

Eklentiler

• _20220307_101756.JPG
    69,1 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın kizlar
Regl sonrasi iliski tutar mi bilginiz var mi?
8. Ve 11. Gun
Suan cok değişik hissediyorum ve midem bulanıyor hassasım acaba mi diyorum normalde 14. Gun yumurtluyorum cunku ..
canımm tabıkı ıhtımal var, yumurtalam gunu sabıt degıldır , 8 de olabılır 11 de 14 te. benımkı degısıyor adetım duzenlı oldugu halde

Evet kuzucum hikayeler benzer tek farklı olan nokta ben 13 aydır hiç gebe kalamadım. Eşim takviye konusunda geri durmuyor, bu ay takviyeleri 900 TL para verdi hem kendisine hem bana, maddi olarak esirgemiyor alıyor herşeyi. Her gün düzenli keçi boynuzu pekmezi yiyor, aldığımız takviyeleri kullanıyor.

Dediğin gibi çevre baskısı yüzünden insan ne mutluluğu ne de sevinci paylaşma konusunda hep ikilemde kalıyor. Sende sağlıkla keseyi ve kalp atışını duyarsın inşallah canım

Ben dün sabah erken test yaptım kuzucum, negatif maalesef
Dur bakalım kuzum hemen mod düsürmeyelim hic belli olmaz bu işler. Eşinle bir ay düzenli bir iliski deneyin sadece yumurtlama günlerini deneyip bırakma. Ben hamile kaldıgım ay adetten temizlendikten sonra sürekli 2-3 günde bir iliskimiz oldu. Catlama zamanı 3 gün üst üste oldu sonra bir gün ara verdik gene oldu. Daha önce kaldın gene kalacaksın
İğnenin 7. Günü, tek test yetmiyor anacım
Laboquick çok hassas değil sanki, çizgi görünen bebetime test
İğnenin 7. Günü bugün
Evet surelab ve laboquick hassas değil fazla. Artımed güzel hassaslığı . Suan gayet iyi gidiyorsun canım umarım hamiş kalmışsındır

Aminn dün gece sol tarafıma yatamadım, lütfen bişeyler oluyor olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…