- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.261
Abo yok bi tup kaldı işte bi paramı keyfimce harcayamadimKız sen neler yaptın öyle
Bu veletler bizi ne hallere soktu..
Bizim arkadaşta planlı gebelik diye 2 ayda hamike kalışını anlattı.. Ya planlı değil istedim oldu gebeliği
Aaa evet çok mantikliEvet ya erkekte sorun yoksa etkili olmuyormuş ama şöyle bir ihtimal varmış mesela kimi kadının rahim ağzındaki akıntının cinsimi diyim ph değeri mi diyim ne spermi öldürebiliyormuş.. belki sperm rahim ağzına değmeden direk rahime bırakıldığı için bi şans olabilir.. tabi öyle bi sorunumuz varsa..
Ben dün sabah erken test yaptım kuzucum, negatif maalesef
Hoşgeldin canım, çok fazla bekletmez inşsllah6Merhaba aranıza yeni geldim ben 5 yıllık evliyim çocuk denedik olmadı çünkü çok kiloluydum tüp mide ameliyatı oldum 112 kg 71 kg düştüm ve şimdi bebek düşünmem için daha 11 kg var ama yinede yazmak istedim pko vardı bende şuan ne durumda bilmiyorum adetlerimi eskiye göre düzenli olmaya başladım Mayıs gibi denemelere başlamayı düşünüyorum
Yaa bak illa olması gerekmiyor demiştik bizdeGeçen gün sormuştum göğüs hassasiyeti yok illa hamilelik belirtisi omu olması gerekir diye,bugün yaptığım test
Eki Görüntüle 3020615
Evet çok şükür,ALLAH razı olsunYaa bak illa olması gerekmiyor demiştik bizdehayırlı olsun
Bizde de hızlılar sağlamlar ayrıştırıldı, sperm sayısı epey düştü tabi, bir de ekstra hızlandırma yapılmıştı.. ama mixroçip ismi geçmedi de o yğzden merak ettim canım.. tabi canım ne varsa denicez bu yola girdiysekNet bilgim yok henüz ama anladığım kadarıyla sperm ayrıştırma olayı fark ediyormuş daha hızlılarını sağlıklı olanını bulmaya mı çalışıyorlarmış ne..
E madem öyle normal aşılama yerine hep bunu yapsınlar madem ihtimal daha yüksek, para tuzağı ticaret valla.. Ama napalım her şeyi denemeye çalışıyoruzhamile kalana kadar denemeye devam
İnşallah 5 senedir bekletiyor ama hayırlısı bu demekkiHoşgeldin canım, çok fazla bekletmez inşsllah6
Aleykümselam günaydın. AminSelam canlarım günaydın, mutlu bir hafta olsun inşallah
İğnenin 7. Günü, tek test yetmiyor anacım
canımm tabıkı ıhtımal var, yumurtalam gunu sabıt degıldır , 8 de olabılır 11 de 14 te. benımkı degısıyor adetım duzenlı oldugu haldeGünaydın kizlar
Regl sonrasi iliski tutar mi bilginiz var mi?
8. Ve 11. Gun
Suan cok değişik hissediyorum ve midem bulanıyor hassasım acaba mi diyorum normalde 14. Gun yumurtluyorum cunku ..
gunaydın tatlımmm, amınnSelam canlarım günaydın, mutlu bir hafta olsun inşallah
Evet kuzucum hikayeler benzer tek farklı olan nokta ben 13 aydır hiç gebe kalamadım. Eşim takviye konusunda geri durmuyor, bu ay takviyeleri 900 TL para verdi hem kendisine hem bana, maddi olarak esirgemiyor alıyor herşeyi. Her gün düzenli keçi boynuzu pekmezi yiyor, aldığımız takviyeleri kullanıyor.Kuzum seni öyle iyi anlıyorum ki bende ayni süreçlerden geçtim yani çevreden baskı oldu elbette anneler, yolda gördüğüm tanıdık bile çocugunuz olmuyor mu diye soruyordu. benim geçen sene bir kaybim oldu ben o gebeligimde idrar testinde görür görmez aileme arkadaşlarıma söyledim heyecandan tabiki insan hic kötüsünü düşünmüyor mutluluğum 3 gün sürdü kan artışı düzgün değildi dış gebelik dediler, bu kez acıyan gözlerle baktılar arkadaslarim hamile kaldılar da kısır muamelesi yaptılar bana sırf bu baskıdan işimi bıraktım ben.
Hsgye gelince ben de kasımda çekildim aynı şeyleri doktor bize de söyledi esimin sperm testi vermesini de istedi daha önceden baktirdigimizdan esim vermek istemedi aynı seninki gibi ben de çok beklentiye gitdim tabi 3 ayda kesin hamile kalcam dedim hele ilk ay regl gelince dünyam başına yıkıldı. kesin este sorun var diye düşünüyor insan ona pekmezler yedirdim kendim takviyeler ocakta kimyasal oldu. Ardından gebelik olur dediler hop şubatta regl oldum yine bu kez saldim demek ki olmayacak dedim çok sukur en umutsuz olduğum anda aldım haberi ama gel gör ki sevincimi bile yasayamiyorum zaten kötü deneyimlerimden tedirginim insan istiyor ki teselli edilsin iyi olacağı söylensin ama paylaşamıyorum kimseyle esim ve sizlerin dışında kimsenin haberi yok, bunca zaman ugrastigimizi olmadığını bilmiyordu artik kimse yine de soruyorlardi tabi kısmet nasip deyip gecistiriyordum çünkü vah vah tuh tuh surda su doktor var burda bu diye içimi karartacaklardi düşün söylemediğim halde annem bana tüp bebek doktoru bulmuş para biriktirmeye başlamıştı. şimdi içlerine doğmuş gibi kv ve annem soruyorlar adet oldun mu diye daha vakti gelmedi diyorum söylemiyorum keseyi bebeği görmeden, bizler ne yazık ki mutluluğumuzu üzüntümüzü bile çevre baskisindan yaşayamıyoruz derdimizi bile paylasamiyoruz..
Hsg temizse kafa rahatliyor sperm testi için eşin daha gitmiyorsa ona takviyeler başla böylece sorun varsa düzeliyor paikolojisi oluyor ben de öyle yapmıştım elimden bi şey gelmediginden.
Çok uzattım kusura bakma buradaki herkesin bir hikayesi var cogumuzunki benziyor içine bir nebze su serpmek için yazdım yalniz değilsin ve nasip ne zamansa o zaman oluyor kuzucum üzmemeye çalış kendini bir de bir sure bence çevrendeki insanlardan uzak dur yapabiliyorsan, dualarım seninle Allah gönlüne ferahlık versin
Güzel hafta başlangıçlarımız olsun inşallahSelam canlarım günaydın, mutlu bir hafta olsun inşallah
Dur bakalım kuzum hemen mod düsürmeyelim hic belli olmaz bu işler. Eşinle bir ay düzenli bir iliski deneyinBen dün sabah erken test yaptım kuzucum, negatif maalesef
Evet surelab ve laboquick hassas değil fazla. Artımed güzel hassaslığı . Suan gayet iyi gidiyorsun canım umarım hamiş kalmışsındırİğnenin 7. Günü, tek test yetmiyor anacım
Laboquick çok hassas değil sanki, çizgi görünen bebetime test
İğnenin 7. Günü bugün
AminnDur bakalım kuzum hemen mod düsürmeyelim hic belli olmaz bu işler. Eşinle bir ay düzenli bir iliski deneyinsadece yumurtlama günlerini deneyip bırakma. Ben hamile kaldıgım ay adetten temizlendikten sonra sürekli 2-3 günde bir iliskimiz oldu. Catlama zamanı 3 gün üst üste oldu sonra bir gün ara verdik gene oldu. Daha önce kaldın gene kalacaksın
Evet surelab ve laboquick hassas değil fazla. Artımed güzel hassaslığı . Suan gayet iyi gidiyorsun canım umarım hamiş kalmışsındır
Kız o niye yatamadınAminndün gece sol tarafıma yatamadım, lütfen bişeyler oluyor olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?