• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesınlıkleeee, esımın annesı hep hayırlısı olsun der, dua eder
cunku dedıgın cok dogru hayırlı evlat dıye dua etmek cok onemlı
ama bazı ınsanlarda var 4 sene oldu hala cocuk yokmu, eee yap artık bıtane vs.
ıste karsı tarafı dusunmeden konusup nasıl yaralıyorlar farkında degıller :KK43:
Allahımın bir bildiği var, vakti zamanı değil belki. Belki ilerde oluşabilecek daha kötü şeylerden allah bizi koruyor. Ben hep böyle diyorum, böyle düşünüyorum. Ne zaman olacağını allah verir bunun kararını.

Çok hemde ben eşimin köyüne gittim o kadar insan içerisinde doktora gittin mi tedavi oldun mu dendi bana insanın yarasının nerde olduğunu anlayıp ordan vuruyor insanoğlu Allah’ıma havale ettim çoğunu o kadar büyükki şimdi tüp mideliyim ne zaman yapcan soruları var etrafta
haklısınnn,bende aynı seylerı yasıyorum .
topluma gırmek ıstemıyorum artık sorulardan laf sokmalardan

Allahımın bir bildiği var, vakti zamanı değil belki. Belki ilerde oluşabilecek daha kötü şeylerden allah bizi koruyor. Ben hep böyle diyorum, böyle düşünüyorum. Ne zaman olacağını allah verir bunun kararını.
tabı kı o ne derse o.

demekkı suan zamanı degıl hayırlı zaman degıl
Allah buyuktur en hayırlısını saglıklısını versın

Hosgeldin benim de kizim 2016 doğumlu kasim 🤗
Insallah en kısa zamanda nasip olur benim kizim cok istiyor
Benim oğlum da çok istiyor. Hem de kız olsun diyor. :) hayırlısı artık. Bu yıl bizi 1. sınıf serüveni de bekliyor bakalım ne zaman kısmet olacak 2. bebek. 2021 yılında 5 ay denedik olmadı. Biz de bırakalım seneye tekrardan düşünürüz dedik. Artık tekrardan o defteri açtık :)

Sanmıyorum kuzum ama adetim gecikirse yaparım artık bir test daha tabiki 😊
Hadi insallah regl gelene kadar umutsuzluk yok🤗
Benim oğlum da çok istiyor. Hem de kız ölsünler diyor. :) hayırlısı artık. Bu yıl bizi 1. sınıf serüveni de bekliyor bakalım ne zaman kısmet olacak 2. bebek. 2021 yılında 5 ay denedik olmadı. Biz de bırakalım seneye tekrardan düşünürüz dedik. Artık tekrardan o defteri açtık :)
Bizde denemiştik bir iki deneme sonra rafa kalkmıştı.. gecen yaz tekrar istedik fakat 11. Hafta da dusuk yaptın.. o gün bugündür inişli çıkışlı hayat.. inşallah kismet olur en kısa zamanda

haklısınnn,bende aynı seylerı yasıyorum .
topluma gırmek ıstemıyorum artık sorulardan laf sokmalardan
Oyle insanlari anlamak cok zor ya..
Resmen yaraya tuz basmak istercesine.. insan bir çekinir kirar miyim uzer miyim diye lafını düşünüp te konuşur.. cidden can sıkıcı..
Ben dusuk yaptıktan sonra hep zor geldi daha cok duygulanmaya başladım falan eltim hamile olduğunu öğrendi gözüme batira batira davrandi hadi onu da geçtim yeni doğan bebek reelsi atıyor bana instadan ya boyke bir düşüncesizlik var mi! Ne kadar kahroldugumu gordugu halde .. insan bir durur düşünür ama yok... Bende çenemi tutamadım cok iyi geldi attığın video ne de olsa önümüzdeki ay doguruyorum dedim..
Cunku dusuk yapmasaydım doguk önümüzdeki aydi :KK43:
Bir ince düşünce bir anlayış yok insanlardan beklemiyorum artik

Resmen yaraya tuz basmak istercesine.. insan bir çekinir kirar miyim uzer miyim diye lafını düşünüp te konuşur.. cidden can sıkıcı..
Ben dusuk yaptıktan sonra hep zor geldi daha cok duygulanmaya başladım falan eltim hamile olduğunu öğrendi gözüme batira batira davrandi hadi onu da geçtim yeni doğan bebek reelsi atıyor bana instadan ya boyke bir düşüncesizlik var mi! Ne kadar kahroldugumu gordugu halde .. insan bir durur düşünür ama yok... Bende çenemi tutamadım cok iyi geldi attığın video ne de olsa önümüzdeki ay doguruyorum dedim..
tovbe yarabbım yaa nasıl bısey bu,
ıyı demıssın vallahı
hadlerını bıldırmek lazımda ıste...
ınsallah saglıkla nasıp olur kuzum tekrardan
bende beklemıyorum gectım onu :(

Düşüncesizlik mi desem sinsilik mi bilemedim üzülüyor insan malesef benim bi arkadaşımda sen tüp mide oldun ama içime doğuyor senin tüp bebek harici olmayacak dedi bu beni çok üzdü mesela doktorlar hep kilon dedi bana veriyorum tabi daha 11 kgmım var idealime ama umudumu kaybetmedim

Günaydın canlar erkencisiniz 😂
Bebisi olanlara hayırlı olsun inşallah sağlıkla sihhatle kucaklarınıza alinn🥰
Bende ev isi yemek rutinine başladım öğleden sonra saglik ocağına gecicem B12 iğnemi Alicam vurdurcam
Yarın sabahta kontrole klomen bu akşam bitiyor bakalm yarın ne dicekler ☺️
Sonrada annreme gecicem gece tekrar evime 😂

Malesef genel olarak insanlar anlayışsiz iyi veya kötülükten bı şekilde yansityolar bize ben 9 senedir bekliyorum ve en acımasız şekilde yaşayanlardan biriyim bu süreci ilk başlarda kahroldum hemde nasıl güçlü durma çabaları etrafa bişi belli etmeme cabasi ve kendi icinde yaşamak boş bulduğunda içini dokercesine ağlamak hepsini yaşadım yaşıyorum da
İlk başta tektim. Şimdi basım kalabalık durumu baştan sona bile bile canimi yakmaya çalışan onca insan var ki etrafımda bazisii iyi niyet elinden gelmeden ince düşünmeden söylenen şeyler ama baziisi bildigin balyozla kafama vurmak gibi ama dedim ya onlar hemen sahip olmuş anlayamazlar bizi ya da eninde sonunda gebe kalmislar çocukları kucaklarında
Ben bı de aşırı duygusallık vardi siyah ya da beyazım yoktu ya en dipte ya en uçta yaşardım artık biraz daha alıştım
Nasıl düşüncegimi bilmeden hamilelik haberleri verilir ya da en son ben duyarim
Misal eltimin ilk hamileliğinde bize otrmaya gelmişti o zaman tek oturuyorduk
Evlendikten bir ay sonra hamile kaldı
Neyse bize geldi eşimin amcasi da bizdeydi
Kız canın ne cekiosa şöyle amcan alır falan ama gözume baka baka bende destekledim aynen şöyle falann
Sonra ikijci hamileligi en son öğrendim o da kızlarla hareket konuşmalar falan dedim ne oluyor dedi hamileyimn😂
Yani canm yaniyor ama kimse bilmiyor
Herkes çocuk ev bereketi neşesi falan
Çocuklar yaramazmis falan babane de dedi ki olmasaydı ne yapcaktiniz düdük gibi oturcakmiydiniz aricakmiydjiz çocuk diye biz de ordaydik
Yani ama kimse dusunmez
Bunların çocuğu yok aşırı aşırı sevmeyelim laf söylemeyelim falan diye herkes dışardan üzüldüm der senin için üzülür ama içini anlaticak ifade yoktur karşı tarafa

tovbe yarabbım yaa nasıl bısey bu,
ıyı demıssın vallahı
hadlerını bıldırmek lazımda ıste...
ınsallah saglıkla nasıp olur kuzum tekrardan
bende beklemıyorum gectım onu :KK43:
Evet dusuncesiz laflara içten içe üzülüp kendimi kahretmicem artik..
Cevabı yapıştırıp gecicem kendi düşünsün ben neden böyle hata yaptım diye..
Su vicdan boşa degil bir terazisinden geçirip konuşmak lazim

Düşüncesizlik mi desem sinsilik mi bilemedim üzülüyor insan malesef benim bi arkadaşımda sen tüp mide oldun ama içime doğuyor senin tüp bebek harici olmayacak dedi bu beni çok üzdü mesela doktorlar hep kilon dedi bana veriyorum tabi daha 11 kgmım var idealime ama umudumu kaybetmedim
Misal olmayacak bile olsa dogru soyluyor bile olsa gerek var mi bu şekilde konuşmaya 🙄

Hatta bişi daha söyleyim büyük eltimin bir çocuğu var ikincii olmuyor diye neden olmuyor vs diye gittigim hastaneye randevu alıp doktora götürün benim
Ve o zaman hala benim için girişimde bulnan bişi yok düşün eltimin neden ikinci çocuğu olmuyor diye 3)4 defa doktora hastaneye götürdüm ben
Ama benim çocuğum yok bu da şaka gibi bı olaydı

Hadi insallah regl gelene kadar umutsuzluk yok🤗

Bizde denemiştik bir iki deneme sonra rafa kalkmıştı.. gecen yaz tekrar istedik fakat 11. Hafta da dusuk yaptın.. o gün bugündür inişli çıkışlı hayat.. inşallah kismet olur en kısa zamanda
Bizim de tekrar gündeme gelme sebebi oğlum :) kardeşim olunca şunla oynayacak bunu vermem gibi kendi kendine oyun kurarken, konuşuyor öyle. Biz de dedik deneyelim yine :)

Back