Kuzum seni öyle iyi anlıyorum ki bende ayni süreçlerden geçtim yani çevreden baskı oldu elbette anneler, yolda gördüğüm tanıdık bile çocugunuz olmuyor mu diye soruyordu. benim geçen sene bir kaybim oldu ben o gebeligimde idrar testinde görür görmez aileme arkadaşlarıma söyledim heyecandan tabiki insan hic kötüsünü düşünmüyor mutluluğum 3 gün sürdü kan artışı düzgün değildi dış gebelik dediler, bu kez acıyan gözlerle baktılar arkadaslarim hamile kaldılar da kısır muamelesi yaptılar bana sırf bu baskıdan işimi bıraktım ben.
Hsgye gelince ben de kasımda çekildim aynı şeyleri doktor bize de söyledi esimin sperm testi vermesini de istedi daha önceden baktirdigimizdan esim vermek istemedi aynı seninki gibi ben de çok beklentiye gitdim tabi 3 ayda kesin hamile kalcam dedim hele ilk ay regl gelince dünyam başına yıkıldı. kesin este sorun var diye düşünüyor insan ona pekmezler yedirdim kendim takviyeler ocakta kimyasal oldu. Ardından gebelik olur dediler hop şubatta regl oldum yine bu kez saldim demek ki olmayacak dedim çok sukur en umutsuz olduğum anda aldım haberi ama gel gör ki sevincimi bile yasayamiyorum zaten kötü deneyimlerimden tedirginim insan istiyor ki teselli edilsin iyi olacağı söylensin ama paylaşamıyorum kimseyle esim ve sizlerin dışında kimsenin haberi yok, bunca zaman ugrastigimizi olmadığını bilmiyordu artik kimse yine de soruyorlardi tabi kısmet nasip deyip gecistiriyordum çünkü vah vah tuh tuh surda su doktor var burda bu diye içimi karartacaklardi düşün söylemediğim halde annem bana
tüp bebek doktoru bulmuş para biriktirmeye başlamıştı. şimdi içlerine doğmuş gibi kv ve annem soruyorlar adet oldun mu diye daha vakti gelmedi diyorum söylemiyorum keseyi bebeği görmeden, bizler ne yazık ki mutluluğumuzu üzüntümüzü bile çevre baskisindan yaşayamıyoruz derdimizi bile paylasamiyoruz..
Hsg temizse kafa rahatliyor sperm testi için eşin daha gitmiyorsa ona takviyeler başla böylece sorun varsa düzeliyor paikolojisi oluyor ben de öyle yapmıştım elimden bi şey gelmediginden.
Çok uzattım kusura bakma buradaki herkesin bir hikayesi var cogumuzunki benziyor içine bir nebze su serpmek için yazdım yalniz değilsin ve nasip ne zamansa o zaman oluyor kuzucum üzmemeye çalış kendini bir de bir sure bence çevrendeki insanlardan uzak dur yapabiliyorsan, dualarım seninle Allah gönlüne ferahlık versin