Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@mav

Canım aklım sende
Kuzuucummm çıktımmm ben
Anesteziyi atamadım bi süre, ondan gelemedim
Histeroskopiyi oldum
Bildiğin ameliyat gibiymiş bu ben rahim filmi gibi falan düşünmüştüm
Cumartesi günü covit ve kan testlerini vermiştim anesteziden onay aldık
Bu sabahta 6 bucuk gibi geldik hastaneye, yatış yapıldı
Damar yolu vs o işlemler tamamlandı
8 de ameliyathaneye indimm
Eşimin dediğine göre 40 dk kalmısım
Biraz ayılınca doktorla görüştük
Bi polip diye girdim, sağ arkada duvarda ve bi iki yerde de polip varmış
3 4 tane kadar aldım dedim
Tertemiz yaptık rahmi, zaten herhangi bi şekil anomalisi falanda yokmus suan için hersey yolunda dedi
Biraz kanamam var ama çok değil, suan hala hastanedeyim
Yemek yedirdiler muhtemelen birazdan çıkarım
Doktorda daha önce dediğim gibi mart adetinden sonra bikaç ay doğal deneyelim sonra bakalım dedi
Ama işlem üzerinden 6 ayı geçirmek istemiyorum eğer doğal olmazsa aşılama tüp için beklemeyelim dedi
Bugün Çıkmadan eşimde sperm analizi ve dna hasar analizi yaptırcak
Sonrası nasip

Normalde 13 bin lira imiş fiyat
Ama ben tüp bebek merkezinde takipli hasta olduğum için ve sonrasında tedaviye devam ediceğim için kampanyalı fiyattan yararladım, 7500 lira ödedik ( anestezi için alınan kan, covit testleri ve polipten patolojiye giden numune dahil)

Yumurtlama takibi yapmadın mı kuzu? Olabilir de olmayabilir de elinde test varsa yapsana bi
Aaaa bilememki canim test icin erken se bekle 6 gunluk erken gösterenler var denersin olmadi inşallah biseler vardır ya
Kaç var? Olabilir neden olmasın
Yumurta takibi yapmadım ama geçen cumartesi yumurtlama oldu sanırım şeffaf uzayan akıntı oldu zaten hep 14. Gün yumurtlama olur benim o günde tam 14. Gündü öncesi o gün ve pazartesi ilişki oldu ama daha çok var test yapsam çıkar mı acaba biraz daha mı beklesem

Çok geçmiş olsun canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişin rabbim çabalarını karşılıksız bırakmasın

Canım polip hakkında konuşmuştuk seninle daha önce, alınmış ve temizlenmiş olmasına çok çok sevindim. Kısa sürede güzel haberini alacağız inşallah.

Polip ameliyatından sonraki ikinci ay hamile kalmıştım; seninki daha da kısa sürer inşallah

Bata 5 gün kala yada 2 3 gün kala çıkıyor genelde canim erkende bekle Çok test var yapayi m diyorsan yapıştır bi test

Geçen gün sormuştum göğüs hassasiyeti yok illa hamilelik belirtisi omu olması gerekir diye,bugün yaptığım test
Eki Görüntüle 3020615
Yhaaaaaaaaaaaaa MashaAllah MashaAllah TabarekAllah tebrikleeeeer kuzummmmmm biliyordum yaaaaa biliyordumnnnm hissetmiştim

Canımmmm çok sevindimmmmm Rabbim kucağına almayı da nasib etsin.. İnshaAllah kan sonucunda güzle çıkar dur bir tahmin edeyim ... maviss_34 de doğru tahmin etmiştim.. ne oabilir 20-40 arası diyorum ben ama en sağlıklı sonuç ne ise o olsunnnnn yaaaaaa çok sevindimmm

Dipnot: kızlar görüyorsunuzzzzzz... Bat tarihinde yaptı bu kizcagiz testini işte bu stressiz sakin ... Darısı başımıza kizzlarr

Gelmiş geçmiş olsun
Hiç bir soru işareti kalmayacak harika

Evet kuzuu =)
Senin şansından istiyorum =)
İnsallahh benimde sürecim senin gibi ilerler, sürpriz olurda bişeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişimiz

Amiinn ALLAH razı olsun canım yarın kan vericem hayırlısıylaa bakalım ne kadar çıkıcakk umarım keseyi,bebeği,kalp atışlarını zamanla herşeyini görürüzz

Amiinn ALLAH razı olsun canım yarın kan vericem hayırlısıylaa bakalım ne kadar çıkıcakk umarım keseyi,bebeği,kalp atışlarını zamanla herşeyini görürüzz
Ya İnanki çok sveindimm bak inann.... Kendim gibi sevindim... Dua et kız benide al götür Kasıma... O topik de senin hakkın aç hemen Kasım topigi hemen

Ya İnanki çok sveindimm bak inann.... Kendim gibi sevindim... Dua et kız benide al götür Kasıma... O topik de senin hakkın aç hemen Kasım topigi hemen
Dua etmez olurmuyum hiç her zaman ediyorummm yarın kan tahlilinde sonra açıcam inşALLAH

Bizim de tekrar gündeme gelme sebebi oğlum :) kardeşim olunca şunla oynayacak bunu vermem gibi kendi kendine oyun kurarken, konuşuyor öyle. Biz de dedik deneyelim yine :)
Aynen bizde de öyle
Okadar cok dillendirdi ki ve haberi verince mutluluğu gülüşü gözlerinin parlayısi aklimdan çıkmıyor..
Simdide surekli soyluyor ben uzulmeyeyim diye kelimelerini bile dikkatle seçiyor.. ah canim cocuklar

Canım beni listeden çıkartabilirsin çocuk defteri benim için kapandı Selizay İnşallah hepiniz güzel haberleri alırsınız
Öyle deme bacım.. dinlenmek istersen dinlen elbette ama pes etme olacak İnshaAllah.. biliyorum demesi kolay ama bende farklı bir durumda değilim henüz hala bir çocuğum bile yok

Selizay Maviesra @A R Y A kızlar sağ kasım ayakta durunca ağrıyo oturunca geçiyo bata daha çok var ama böyle bişey belirti olablr mi
Ben çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra sağ kasık ağrısı başladı ve artarak devam etti iğnenin 14. Gününe 2 3 gün kala regl tarihime 4 5 gün kalmış oluyor sanırım o kadar çok ağrı oluyordu ki nefesim kesiliyordu bı keresinde çok fena kasildim ağrıdan kaldım öyle yuruyemedim mutfaktan odaya. Rabbim hakkinizda hayırlısını nasip etsin inşallah belirti de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…