- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.301
Allahımın bir bildiği var, vakti zamanı değil belki. Belki ilerde oluşabilecek daha kötü şeylerden allah bizi koruyor. Ben hep böyle diyorum, böyle düşünüyorum. Ne zaman olacağını allah verir bunun kararını.kesınlıkleeee, esımın annesı hep hayırlısı olsun der, dua eder
cunku dedıgın cok dogru hayırlı evlat dıye dua etmek cok onemlı
ama bazı ınsanlarda var 4 sene oldu hala cocuk yokmu, eee yap artık bıtane vs.
ıste karsı tarafı dusunmeden konusup nasıl yaralıyorlar farkında degıller
haklısınnn,bende aynı seylerı yasıyorum .Çok hemde ben eşimin köyüne gittim o kadar insan içerisinde doktora gittin mi tedavi oldun mu dendi bana insanın yarasının nerde olduğunu anlayıp ordan vuruyor insanoğlu Allah’ıma havale ettim çoğunu o kadar büyükki şimdi tüp mideliyim ne zaman yapcan soruları var etrafta
tabı kı o ne derse o.Allahımın bir bildiği var, vakti zamanı değil belki. Belki ilerde oluşabilecek daha kötü şeylerden allah bizi koruyor. Ben hep böyle diyorum, böyle düşünüyorum. Ne zaman olacağını allah verir bunun kararını.
Benim oğlum da çok istiyor. Hem de kız olsun diyor. :) hayırlısı artık. Bu yıl bizi 1. sınıf serüveni de bekliyor bakalım ne zaman kısmet olacak 2. bebek. 2021 yılında 5 ay denedik olmadı. Biz de bırakalım seneye tekrardan düşünürüz dedik. Artık tekrardan o defteri açtık :)Hosgeldin benim de kizim 2016 doğumlu kasim
Insallah en kısa zamanda nasip olur benim kizim cok istiyor
Hadi insallah regl gelene kadar umutsuzluk yokSanmıyorum kuzum ama adetim gecikirse yaparım artık bir test daha tabiki
Bizde denemiştik bir iki deneme sonra rafa kalkmıştı.. gecen yaz tekrar istedik fakat 11. Hafta da dusuk yaptın.. o gün bugündür inişli çıkışlı hayat.. inşallah kismet olur en kısa zamandaBenim oğlum da çok istiyor. Hem de kız ölsünler diyor. :) hayırlısı artık. Bu yıl bizi 1. sınıf serüveni de bekliyor bakalım ne zaman kısmet olacak 2. bebek. 2021 yılında 5 ay denedik olmadı. Biz de bırakalım seneye tekrardan düşünürüz dedik. Artık tekrardan o defteri açtık :)
Oyle insanlari anlamak cok zor ya..haklısınnn,bende aynı seylerı yasıyorum .
topluma gırmek ıstemıyorum artık sorulardan laf sokmalardan
tovbe yarabbım yaa nasıl bısey bu,Oyle insanlari anlamak cok zor ya..
Resmen yaraya tuz basmak istercesine.. insan bir çekinir kirar miyim uzer miyim diye lafını düşünüp te konuşur.. cidden can sıkıcı..
Ben dusuk yaptıktan sonra hep zor geldi daha cok duygulanmaya başladım falan eltim hamile olduğunu öğrendi gözüme batira batira davrandi hadi onu da geçtim yeni doğan bebek reelsi atıyor bana instadan ya boyke bir düşüncesizlik var mi! Ne kadar kahroldugumu gordugu halde .. insan bir durur düşünür ama yok... Bende çenemi tutamadım cok iyi geldi attığın video ne de olsa önümüzdeki ay doguruyorum dedim..
Cunku dusuk yapmasaydım doguk önümüzdeki aydi
Bir ince düşünce bir anlayış yok insanlardan beklemiyorum artik
Düşüncesizlik mi desem sinsilik mi bilemedim üzülüyor insan malesef benim bi arkadaşımda sen tüp mide oldun ama içime doğuyor senin tüp bebek harici olmayacak dedi bu beni çok üzdü mesela doktorlar hep kilon dedi bana veriyorum tabi daha 11 kgmım var idealime ama umudumu kaybetmedimOyle insanlari anlamak cok zor ya..
Resmen yaraya tuz basmak istercesine.. insan bir çekinir kirar miyim uzer miyim diye lafını düşünüp te konuşur.. cidden can sıkıcı..
Ben dusuk yaptıktan sonra hep zor geldi daha cok duygulanmaya başladım falan eltim hamile olduğunu öğrendi gözüme batira batira davrandi hadi onu da geçtim yeni doğan bebek reelsi atıyor bana instadan ya boyke bir düşüncesizlik var mi! Ne kadar kahroldugumu gordugu halde .. insan bir durur düşünür ama yok... Bende çenemi tutamadım cok iyi geldi attığın video ne de olsa önümüzdeki ay doguruyorum dedim..
Cunku dusuk yapmasaydım doguk önümüzdeki aydi
Bir ince düşünce bir anlayış yok insanlardan beklemiyorum artik
Son günlerde keyifsizsin burdan bile hissedebiliyorumŞuanda gözlerim dolu dolu, biri dokunsa ağlayacağım. İçimi dökmek istiyorum...
Evet dusuncesiz laflara içten içe üzülüp kendimi kahretmicem artik..tovbe yarabbım yaa nasıl bısey bu,
ıyı demıssın vallahı
hadlerını bıldırmek lazımda ıste...
ınsallah saglıkla nasıp olur kuzum tekrardan
bende beklemıyorum gectım onu
Misal olmayacak bile olsa dogru soyluyor bile olsa gerek var mi bu şekilde konuşmayaDüşüncesizlik mi desem sinsilik mi bilemedim üzülüyor insan malesef benim bi arkadaşımda sen tüp mide oldun ama içime doğuyor senin tüp bebek harici olmayacak dedi bu beni çok üzdü mesela doktorlar hep kilon dedi bana veriyorum tabi daha 11 kgmım var idealime ama umudumu kaybetmedim
Bizim de tekrar gündeme gelme sebebi oğlum :) kardeşim olunca şunla oynayacak bunu vermem gibi kendi kendine oyun kurarken, konuşuyor öyle. Biz de dedik deneyelim yine :)Hadi insallah regl gelene kadar umutsuzluk yok
Bizde denemiştik bir iki deneme sonra rafa kalkmıştı.. gecen yaz tekrar istedik fakat 11. Hafta da dusuk yaptın.. o gün bugündür inişli çıkışlı hayat.. inşallah kismet olur en kısa zamanda
Kuzum ben şuanda hem lisans son sınıf öğrencisiyim hem de yüksek lisans yapıyorum tez dönemindeyim. İşe pek vaktim olmuyorSon günlerde keyifsizsin burdan bile hissedebiliyorumişe mi girsen acaba kafan dağılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?