- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.691
- 448
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.161
Çok bilgi, çok düşünmek demek, çok düşününce çok stress olmak demek o yüzden cahillik = mutlulukNe çok şey biliyoruz ya.. Artık bu kadar bilmeye gelmeyen çocuklara ne edem nerelerinden vuram bilmiyorum
Herşeyi yaşamışız..
Bilmeyelim…
Bilmek istemiyorum..
Bilmeyeceğim
Silik ama gebelik mi diye konu açanların olduğu yerde de harcanıyorum.. Rabbim sen görüyorsun
28günde 1adet olan pko görünümlü birisiyim 13-14 15 günlerde görüyorum ya birde 2gün pik sürmesini böyle tam pik iyi birşey mi kötü müüKızlar aranızda pko olanlar ortalama adetin kaçıncı günleri yumurtluyorsunuz? Ben mesela 19-21-24-26 değişiyor sizlerin nasıl merak ettim
3Bata kaç gün var canım?
İyim kuzu.. Herşeyin yolunda olduğunu varsayıyorumNasılsın kuzu? Umarım her şey yolundadır
İnşallahhh yavrun sıkı sıkı tutunsunİyim kuzu.. Herşeyin yolunda olduğunu varsayıyorumDaha iki gün oldu.. Ama belirti artıyorum.. Tık yok şuanlık..
Regli bekleyelim hemen moralini bozma inşallah şaşırtır bizi
Haha sen beni etiketlemissin meğer gruba ben hiç bakmadımKızlar kusura bakmayın habersiz etiketledim müsait olan okursa güzel olur
Benim 4 gün sonra görünüyor ama bakalım ne zaman olursam. Öyle düşünme lütfen, evet şans düşük ama ihtimal her zaman var6 gün sonra canım, senin ne zaman.. ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah.. aşılama şansı düşük diyorlar ama prosedür gereği yapıyorlar işte..bi umut deniycez
Mikrocipli yaptım ben tutmadiBenim 4 gün sonra görünüyor ama bakalım ne zaman olursam. Öyle düşünme lütfen, evet şans düşük ama ihtimal her zaman varinşallahh tutarr doktoruma mikroçipliyi sorcam onda bir tık daha yüksek ihtimal diyorlar..
Bence seninki gayet normal kabul edilen cinsten28günde 1adet olan pko görünümlü birisiyim 13-14 15 günlerde görüyorum ya birde 2gün pik sürmesini böyle tam pik iyi birşey mi kötü müü
Valla şöyle erken yumurtlayanlara niyeyse özeniyorum ben hiç erken yumurtlamadımBen erken yumurtluyorum yumurta takibi yaptırmıştım iki ay ikisinde de döngünün 10-12. günlerinde yumurtam büyümüş oldu
Öyle tabi ihtimal hep var şansımızı deniycezBenim 4 gün sonra görünüyor ama bakalım ne zaman olursam. Öyle düşünme lütfen, evet şans düşük ama ihtimal her zaman varinşallahh tutarr doktoruma mikroçipliyi sorcam onda bir tık daha yüksek ihtimal diyorlar..
Mikroçipte normalden farklı ne yapıyorlarmış canım??Benim 4 gün sonra görünüyor ama bakalım ne zaman olursam. Öyle düşünme lütfen, evet şans düşük ama ihtimal her zaman varinşallahh tutarr doktoruma mikroçipliyi sorcam onda bir tık daha yüksek ihtimal diyorlar..
Evet ya erkekte sorun yoksa etkili olmuyormuş ama şöyle bir ihtimal varmış mesela kimi kadının rahim ağzındaki akıntının cinsimi diyim ph değeri mi diyim ne spermi öldürebiliyormuş.. belki sperm rahim ağzına değmeden direk rahime bırakıldığı için bi şans olabilir.. tabi öyle bi sorunumuz varsa..Mikrocipli yaptım ben tutmadi
En son başka doktora dedim aşılama tutmadı diye dediki erkekte sorun yoksa pek etkili olmuyor
Ama yapmasam aklım kalırdı
Canım benimm allah razı olsunn isim listesi çantamdaydı he doğuma geldi benimle
Nasıl gidiyor taze annelikCanım benimm allah razı olsunn isim listesi çantamdaydı he doğuma geldi benimleinşallah herkes yaşasın bu duyguları amiiin
Zor kuzum ya daha doğrulamıyorum sezom kötü geçti çok her yerim mosmor bebeğe babası bakıyo ben inek gibi besliyorum sadeceNasıl gidiyor taze annelik
Ne mutlu sana canım
Yaa fotini görünce çok duygulandım zahroşZor kuzum ya daha doğrulamıyorum sezom kötü geçti çok her yerim mosmor bebeğe babası bakıyo ben inek gibi besliyorum sadece
Kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?