Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok bilgi, çok düşünmek demek, çok düşününce çok stress olmak demek o yüzden cahillik = mutluluk

Kızlar aranızda pko olanlar ortalama adetin kaçıncı günleri yumurtluyorsunuz? Ben mesela 19-21-24-26 değişiyor sizlerin nasıl merak ettim
28günde 1adet olan pko görünümlü birisiyim 13-14 15 günlerde görüyorum ya birde 2gün pik sürmesini böyle tam pik iyi birşey mi kötü müü

6 gün sonra canım, senin ne zaman.. ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah.. aşılama şansı düşük diyorlar ama prosedür gereği yapıyorlar işte..bi umut deniycez
Benim 4 gün sonra görünüyor ama bakalım ne zaman olursam. Öyle düşünme lütfen, evet şans düşük ama ihtimal her zaman var inşallahh tutarr doktoruma mikroçipliyi sorcam onda bir tık daha yüksek ihtimal diyorlar..

Mikrocipli yaptım ben tutmadi
En son başka doktora dedim aşılama tutmadı diye dediki erkekte sorun yoksa pek etkili olmuyor
Ama yapmasam aklım kalırdı

Öyle tabi ihtimal hep var şansımızı deniycez Acaba üniversite hastaneleride mikroçipli yapıyor mudur

Mikroçipte normalden farklı ne yapıyorlarmış canım??

Mikrocipli yaptım ben tutmadi
En son başka doktora dedim aşılama tutmadı diye dediki erkekte sorun yoksa pek etkili olmuyor
Ama yapmasam aklım kalırdı
Evet ya erkekte sorun yoksa etkili olmuyormuş ama şöyle bir ihtimal varmış mesela kimi kadının rahim ağzındaki akıntının cinsimi diyim ph değeri mi diyim ne spermi öldürebiliyormuş.. belki sperm rahim ağzına değmeden direk rahime bırakıldığı için bi şans olabilir.. tabi öyle bi sorunumuz varsa..

Z zahrada kuzucum haberini yeni okudum, gözlerim doldu.. Dün gibi ilk haberini aldığın, zaman ne de çabuk geçiyor. Sana bebişinle sağlıklı uzun mutlu bir ömür diliyorum canım benim
Canım benimm allah razı olsunn isim listesi çantamdaydı he doğuma geldi benimle inşallah herkes yaşasın bu duyguları amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…