- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.201
Ayy dpgru o zaman haklisin kuzum oyle stres yuku daha da artacak. En iyisi boylesi şu an. Ah anneler annelerimizzzzzzKendisi biraz panik biri olduğu için eşim paylaşmak istemiyor. Bir de bazen aniden birinin verdiği bir sırrı aman kimse duymasın diyerek aniden söylüyor, oyüzden eşime hak veriyorum. Bize sürekli doktor önerip, şu iyi bu iyi diyecek oyüzden istemiyorum diyor. Sanırım paylaşmamak en doğrusu, annem tüm süreci biliyor her ay regl oldun mu diyorsöylesen bir dert, söylemesen ayrı bir dert...
Ah kuzucum bilirim öyle durumları.. Babalarımızı yakın zamanda kaybetmiştik..Şuanda gözlerim dolu dolu, biri dokunsa ağlayacağım. İçimi dökmek istiyorum...
Ya geçenlerde yine böyle bir konu oldu, herkes evlat sahibi olacak diye birşey yok. Belki de olmaz dedim... Bu kız neden böyle dedi acaba diye düşünmüyor demek ki... Ancak doğur ha doğurSinir oluyorum şu kadına ya, gözünün içine baka baka olmuyor diyeceksin bakalım ne yapacak
Üzülüyorlar elbette ki, benim eşimde belli etmemeye çalışıyor... Bugün 2 yaşındaki kuzenini aldı kucağına sevdi, içim gitti... Dedim Rabbim bize de bir evlat nasip etAh kuzucum bilirim öyle durumları.. Babalarımızı yakın zamanda kaybetmiştik..Ben de çok mutsuzum bugün, eşim eğer bir gebelik olmasa tüp bebek falan yaptırırdık, olabiliyor demek ki tekrar gidelim ama bir doktora falan dedi bugün yemekte, kafasına takıyor ama bana söylemiyor. İlk defa böyle şeyler söyledi
Bence birisi münasip bir dille anlatsın şu kadına da ağzını açmasınÜzülüyorlar elbette ki, benim eşimde belli etmemeye çalışıyor... Bugün 2 yaşındaki kuzenini aldı kucağına sevdi, içim gitti... Dedim Rabbim bize de bir evlat nasip etkayınvalidem bebeği görünce yine aklını kaybedip tepelerine çıkardı, sevdi kokladı bana da bak doğursan ona da bakarım sen doğmuyorsun ozaman bende bunu severim dedi. Bazen de sen doğurmuyorsun gidip kendime evlatlık bir bebek alacam diyor
Annemde sakın söyleme diyor. Eşim de öyle... Evlat sahibi olamamak sanki bir suçmuş gibi hissediyorum, ki bizde bir problem de yok. Eşim buna kimseyi inandıramayız, ya sende ya da bende bir problem olduğunu düşünür herkes diyor. Milletin ne düşündüğü de umurumda değil, artık biri birşey dediğinde olmuyor diyip kestirip atmak istiyorum daha fazla saçma sapan şeyler duymamak için...Bence birisi münasip bir dille anlatsın şu kadına da ağzını açmasın
Birinizden birinde problem olması ayıp bir şey mi? Eşinin ve annenin tavırları çok yanlış, sanki utanılacak bir şey duyulmasın istiyorlar. Asıl senin psikolojini farkında olmasan da bu söylemler bozuyor. Sen ve senin psikolojin herkes ve düşüncelerinden daha önemli.Annemde sakın söyleme diyor. Eşim de öyle... Evlat sahibi olamamak sanki bir suçmuş gibi hissediyorum, ki bizde bir problem de yok. Eşim buna kimseyi inandıramayız, ya sende ya da bende bir problem olduğunu düşünür herkes diyor. Milletin ne düşündüğü de umurumda değil, artık biri birşey dediğinde olmuyor diyip kestirip atmak istiyorum daha fazla saçma sapan şeyler duymamak için...
Malesef bilerek De yapıyolar ah torba değil ki büzBugün kayınvalidemle alışverişe gittik, kendine ip aldı birşeyler örmek için ve dönüp bana dedi ki doğmuyorsun kii bi yelek öreyim bebeğe...
2.5 sene oldu, acaba gerçekten düşünemiyor mu herhangi bir problem olabileceğini ve bu sözlerin beni üzebileceğini? Hiç sormuyor da neden hâlâ yok diye, tek dediği doğmuyorsun bak doğsan ona da bakarım ona da alırım bak daha 9 ay süreci var vs vs
Aksine deserler ama en iyi tanıyan sizsiniz tabi solesinler merk etmez en azındanYa kuzum Rabbim sabir versin. Ne diyecegimi bilmiyorum. Ama kendini yipratma lutfen sen soyle o sormuyosa hassasiyetini bilsin ona gore davransin
Benim psikolojimi düşünen yok demek ki... Olsaydı zaten bunları duymazdım. Ben birine birşey söylerken hassas konulara çok dikkat ederim, cümlelerimi seçerek söylemeye çalışırım karşımdaki üzülmesin diye ama malesef ki bu birçok insanda yok. Eşim de doktor ne demişse o sürece göre hareket edecez diyor. Hsg nin 2.ayındayız şuan, klasik doktor söylemi var ya 3 ay şans yüksek diye... Eşime ara ara dedim ki tekrar bi spermiyogram bakıp profesöre mi göstersek hep bakalım tamam bakalım dedi. En son sert şekilde söyleyince hemen o da çıkışıp doktor 3 ay dedi ya dedi... 3 ay dolsun öyle veririm... Eşim için doktor ne demişse o, asla dışına çıkmaz. Ben çok acele ediyormuşumBirinizden birinde problem olması ayıp bir şey mi? Eşinin ve annenin tavırları çok yanlış, sanki utanılacak bir şey duyulmasın istiyorlar. Asıl senin psikolojini farkında olmasan da bu söylemler bozuyor. Sen ve senin psikolojin herkes ve düşüncelerinden daha önemli.
Dicek soz bulamadım ama şöyle gitsin ve eşinde söylesin en ufak ima istemiyorim durum bu bu çabalıyoruz desinÜzülüyorlar elbette ki, benim eşimde belli etmemeye çalışıyor... Bugün 2 yaşındaki kuzenini aldı kucağına sevdi, içim gitti... Dedim Rabbim bize de bir evlat nasip etkayınvalidem bebeği görünce yine aklını kaybedip tepelerine çıkardı, sevdi kokladı bana da bak doğursan ona da bakarım sen doğmuyorsun ozaman bende bunu severim dedi. Bazen de sen doğurmuyorsun gidip kendime evlatlık bir bebek alacam diyor
Ahh ahh, neyse bekle bakalım 3. Adet dönemini de, inşallah haklı çıkarlarBenim psikolojimi düşünen yok demek ki... Olsaydı zaten bunları duymazdım. Ben birine birşey söylerken hassas konulara çok dikkat ederim, cümlelerimi seçerek söylemeye çalışırım karşımdaki üzülmesin diye ama malesef ki bu birçok insanda yok. Eşim de doktor ne demişse o sürece göre hareket edecez diyor. Hsg nin 2.ayındayız şuan, klasik doktor söylemi var ya 3 ay şans yüksek diye... Eşime ara ara dedim ki tekrar bi spermiyogram bakıp profesöre mi göstersek hep bakalım tamam bakalım dedi. En son sert şekilde söyleyince hemen o da çıkışıp doktor 3 ay dedi ya dedi... 3 ay dolsun öyle veririm... Eşim için doktor ne demişse o, asla dışına çıkmaz. Ben çok acele ediyormuşum
Erkeklerin sperm degerleri 3 ayda bir degisiyor kuzum yani esin gereksiz tepki veriyor. Ben de hsg cektirmeden once tekrar sperm testi verdircem sonucta devamli hastaneye giden benim tek eksigim hsg kaldiBenim psikolojimi düşünen yok demek ki... Olsaydı zaten bunları duymazdım. Ben birine birşey söylerken hassas konulara çok dikkat ederim, cümlelerimi seçerek söylemeye çalışırım karşımdaki üzülmesin diye ama malesef ki bu birçok insanda yok. Eşim de doktor ne demişse o sürece göre hareket edecez diyor. Hsg nin 2.ayındayız şuan, klasik doktor söylemi var ya 3 ay şans yüksek diye... Eşime ara ara dedim ki tekrar bi spermiyogram bakıp profesöre mi göstersek hep bakalım tamam bakalım dedi. En son sert şekilde söyleyince hemen o da çıkışıp doktor 3 ay dedi ya dedi... 3 ay dolsun öyle veririm... Eşim için doktor ne demişse o, asla dışına çıkmaz. Ben çok acele ediyormuşum
Bizim de 4 ay oldu ilk spermiyogram üzerinden geçen süreErkeklerin sperm degerleri 3 ayda bir degisiyor kuzum yani esin gereksiz tepki veriyor. Ben de hsg cektirmeden once tekrar sperm testi verdircem sonucta devamli hastaneye giden benim tek eksigim hsg kaldi
O zaman illa ki degiskenlik olmustur kuzum covid de gecirmistiniz diye hatirliyorum bi daha tekrarlamak şart biz henuz covid falan olmadik olduysakta bilmiyorum.Bizim de 4 ay oldu ilk spermiyogram üzerinden geçen süre
Kesinlikle katılıyorum malesef aynı benim eşimi tarif ettin ne güzel eşinde önemsiyorBi de şunu farkettim ya bu bebek yolunda erkekler çok pasif kaliyolar cok istiyolar ama etkin degiller kk da da goruyorum genelde kadinlar çabaliyor mesela ben hsg cektircem dedim eşim dedi ki sen dur sira bende bi de ozelde test verelim dedi iş güçten vakit bulamadigimizdan daha gidemedik ama boyle demesi bile hosuma gitti
Ya bi bebek gorseler duygulanmalar ah bize de nasip etsin Rabbim falan ama icraata gelince fosKesinlikle katılıyorum malesef aynı benim eşimi tarif ettin ne güzel eşinde önemsiyorbenimki de önemsiyor ama öylesine bakalm sonumuz hayır olsun
Merhaba@ejceA R Y A kuzum tıbbi genetik randevu alıp test verdim… Babacan dünya tatlısı bi doktor ile karşılaştım… Bunların baştan yapılması lazımdı senin tüp bebeğe kadar bekletmişler.. Ben sana derman olucam. Bana bebek haberi ile geleceksin bak gör.. Nasıl psikolojik destek ile ilgilendi anlatamam… Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde reklamımı da yap gelsin insanlar bilsinler dedi Testlerimi dış laba gönderdi… Senin transfer yetiştirelim sonuçları dedi.. Detaylı da arama isteyelim herşey baksınlar dedi..
Gerçekten bu süreçte karşılaştığım en ilgili ve işinin ehli insandı
Bizimkide öyleydi şimdi g#tu tutusmaya başladı.Kesinlikle katılıyorum malesef aynı benim eşimi tarif ettin ne güzel eşinde önemsiyorbenimki de önemsiyor ama öylesine bakalm sonumuz hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?