Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy dpgru o zaman haklisin kuzum oyle stres yuku daha da artacak. En iyisi boylesi şu an. Ah anneler annelerimizzzzzz

Şuanda gözlerim dolu dolu, biri dokunsa ağlayacağım. İçimi dökmek istiyorum...
Ah kuzucum bilirim öyle durumları.. Babalarımızı yakın zamanda kaybetmiştik.. Ben de çok mutsuzum bugün, eşim eğer bir gebelik olmasa tüp bebek falan yaptırırdık, olabiliyor demek ki tekrar gidelim ama bir doktora falan dedi bugün yemekte, kafasına takıyor ama bana söylemiyor. İlk defa böyle şeyler söyledi

Sinir oluyorum şu kadına ya, gözünün içine baka baka olmuyor diyeceksin bakalım ne yapacak
Ya geçenlerde yine böyle bir konu oldu, herkes evlat sahibi olacak diye birşey yok. Belki de olmaz dedim... Bu kız neden böyle dedi acaba diye düşünmüyor demek ki... Ancak doğur ha doğur

Üzülüyorlar elbette ki, benim eşimde belli etmemeye çalışıyor... Bugün 2 yaşındaki kuzenini aldı kucağına sevdi, içim gitti... Dedim Rabbim bize de bir evlat nasip et kayınvalidem bebeği görünce yine aklını kaybedip tepelerine çıkardı, sevdi kokladı bana da bak doğursan ona da bakarım sen doğmuyorsun ozaman bende bunu severim dedi. Bazen de sen doğurmuyorsun gidip kendime evlatlık bir bebek alacam diyor

Bence birisi münasip bir dille anlatsın şu kadına da ağzını açmasın

Bence birisi münasip bir dille anlatsın şu kadına da ağzını açmasın
Annemde sakın söyleme diyor. Eşim de öyle... Evlat sahibi olamamak sanki bir suçmuş gibi hissediyorum, ki bizde bir problem de yok. Eşim buna kimseyi inandıramayız, ya sende ya da bende bir problem olduğunu düşünür herkes diyor. Milletin ne düşündüğü de umurumda değil, artık biri birşey dediğinde olmuyor diyip kestirip atmak istiyorum daha fazla saçma sapan şeyler duymamak için...

Birinizden birinde problem olması ayıp bir şey mi? Eşinin ve annenin tavırları çok yanlış, sanki utanılacak bir şey duyulmasın istiyorlar. Asıl senin psikolojini farkında olmasan da bu söylemler bozuyor. Sen ve senin psikolojin herkes ve düşüncelerinden daha önemli.

Malesef bilerek De yapıyolar ah torba değil ki büz hic üzülme Allah büyük neyse hakkımızda hayırlısı olur bana bildiği halde neler neler diyor içim sıkılıyor ama ona asla belli etmem düşman sevindirmemk için

Benim psikolojimi düşünen yok demek ki... Olsaydı zaten bunları duymazdım. Ben birine birşey söylerken hassas konulara çok dikkat ederim, cümlelerimi seçerek söylemeye çalışırım karşımdaki üzülmesin diye ama malesef ki bu birçok insanda yok. Eşim de doktor ne demişse o sürece göre hareket edecez diyor. Hsg nin 2.ayındayız şuan, klasik doktor söylemi var ya 3 ay şans yüksek diye... Eşime ara ara dedim ki tekrar bi spermiyogram bakıp profesöre mi göstersek hep bakalım tamam bakalım dedi. En son sert şekilde söyleyince hemen o da çıkışıp doktor 3 ay dedi ya dedi... 3 ay dolsun öyle veririm... Eşim için doktor ne demişse o, asla dışına çıkmaz. Ben çok acele ediyormuşum

P Dicek soz bulamadım ama şöyle gitsin ve eşinde söylesin en ufak ima istemiyorim durum bu bu çabalıyoruz desin

Ahh ahh, neyse bekle bakalım 3. Adet dönemini de, inşallah haklı çıkarlar

Erkeklerin sperm degerleri 3 ayda bir degisiyor kuzum yani esin gereksiz tepki veriyor. Ben de hsg cektirmeden once tekrar sperm testi verdircem sonucta devamli hastaneye giden benim tek eksigim hsg kaldi

Erkeklerin sperm degerleri 3 ayda bir degisiyor kuzum yani esin gereksiz tepki veriyor. Ben de hsg cektirmeden once tekrar sperm testi verdircem sonucta devamli hastaneye giden benim tek eksigim hsg kaldi
Bizim de 4 ay oldu ilk spermiyogram üzerinden geçen süre

Bi de şunu farkettim ya bu bebek yolunda erkekler çok pasif kaliyolar cok istiyolar ama etkin degiller kk da da goruyorum genelde kadinlar çabaliyor mesela ben hsg cektircem dedim eşim dedi ki sen dur sira bende bi de ozelde test verelim dedi iş güçten vakit bulamadigimizdan daha gidemedik ama boyle demesi bile hosuma gitti

Kesinlikle katılıyorum malesef aynı benim eşimi tarif ettin ne güzel eşinde önemsiyor benimki de önemsiyor ama öylesine bakalm sonumuz hayır olsun

Merhaba MaviSasa234 tüm konuya hakim değilim ancak şuan zeynep kamil de bir aşılama sürecim oldu yumurta yeteri kadar gelişmediği için çatlatma yapılmadı. Bir süre ara verdik. Benimde bir kimyasal gebeliğim oldu eylul 2021 de. Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde önerin varsa gitmek isterim. Bu süreç çok yıprattı açıkçası. Bir tarafım polikistik diğer tarafta yumurta az ve gelişmiyor. Ümraniye diye kelime arattım ve senin yazın ile karşılaştım. Ümitsizlik yok z. Kamil de çok ilgi bulamadım tedaviyi doğru yönlendirdilermi emin değilim. Bu forumda yardımcı olmak isteyen olursa çok mutlu olurum. Ümraniye de ikamet ediyorum. Allah hepimize sağlıklı bebişler versin...

Kesinlikle katılıyorum malesef aynı benim eşimi tarif ettin ne güzel eşinde önemsiyor benimki de önemsiyor ama öylesine bakalm sonumuz hayır olsun
Bizimkide öyleydi şimdi g#tu tutusmaya başladı.
Yarın sağlık ocağına gidip degelerine baltirscak vitamin takviyesi için,ben demeden keçiboynuzu Vs yiyor.zaten çok yoruldum bide onunla uğraşmak istemiyorum artık.
Bı zahmet oda çabalasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…