• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnnnnn herkeseeeee 💙💙
Doktorumla konustum sonunda =)
Yarın histeroskopi oluyorum ve sonrasında mart reglinin geçmesini bekliyoruz
O geçincede nisan mayıs ve haziranı müdahale olmadan belki en fazla klomen yada femarayla geçirelim dediii
Boş ümit vermek bana göre değil ama bu üç ayda olumlu sonuç alırız gibi düşünüyorum dedi🤭(( bi bilse bunu söylemesinin bile ne kadar tehlikeli olduğunu, nasıl ümit verdiğini🤣
Ama olmazsada aşılama tüp bir sürü seçenek var önümüzde🙏
Bu arada da mart adetinin geçmesini beklerken eşimin sperm testi ve gerek görürse daha ayrıntılı incelemeleri yapılcak
Soru işaretsiz değerlendirmelere başlayabilces nasipse
İnsallahh mis gibi güzel bişeyler olur artık ilerleyen zamanlarda💙 Benim ve benim gibi bekleyen herkes için💫
Merhaba kuzuuuu 🥰
Senden bu haberi aldığıma çok sevindim umutlandım demeyeceğim çünkü duygu yükünü bekleyişini çok iyi anlıyorum 🌿

Bu kadar emeğin niyetin sonunda bebeğin sana yakın bana da bilgi ver histereskopi yi çok merak ediyorum 🙏🏻 Ücret vs bilgi verirsen sevinirim 🥰

Kızlar bugün bişi öğrendim gebelik düşünenler süt içmemeli ve glutensiz beslenmeliymiş . Süt ne alaka bilmiyorum 🤷‍♀️
Yapmaaa birde buna bulaştırma bizi🙈 Analarımız glütensiz mi besleniyormuş😂
İç sesim "Süt içme, glütensiz beslenmek sana çok iyi gelmişti tekrarla" 😂😂😂

Merhaba kuzuuuu 🥰
Senden bu haberi aldığıma çok sevindim umutlandım demeyeceğim çünkü duygu yükünü bekleyişini çok iyi anlıyorum 🌿

Bu kadar emeğin niyetin sonunda bebeğin sana yakın bana da bilgi ver histereskopi yi çok merak ediyorum 🙏🏻 Ücret vs bilgi verirsen sevinirim 🥰
İnsallahhh kuzucum insallahh 💙
Yarın sekizde işleme giricem😊
En geç öğlen bir gibi burdayımm nasipse🤭
Tüm süreci detaylı yazıcam sana😘

Doktor benden de polipten şüphelendi not düşmüş kağıdıma.. sonraki randevumda muayne ettiğinde şuan gözükmüyor ama aşılama öncesi emin olmak için sono(sulu ultrason) isticem dedi çektirdim çeken doktor polip yok dedi.. şimdi adeti bekliyorum aşılamaya başlıcaz.. seninde operasyonun inşallah güzel müjdeli haberlere vesile olur🍀🤲🏻
Aynı durumdayız ben de adeti bekliyorum aşılama içinn, ne zaman bat senin canım

Bu şarkı bize gelsin😅

Aman yine mi olmamış?
Devam tamam olmamış çilem
Daha dolmamış

Bu vaziyetler hayra alamet
Değilde durdum düşündüm
Yine niye beni buldu eziyetler?
Aklımı nerde düşürdüm?
giphy.webp

Aynı durumdayız ben de adeti bekliyorum aşılama içinn, ne zaman bat senin canım
6 gün sonra canım, senin ne zaman.. ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah.. aşılama şansı düşük diyorlar ama prosedür gereği yapıyorlar işte..bi umut deniycez🍀☺️

Kızlar aranızda pko olanlar ortalama adetin kaçıncı günleri yumurtluyorsunuz? Ben mesela 19-21-24-26 değişiyor sizlerin nasıl merak ettim ☺️😀

Kızlar bugün bişi öğrendim gebelik düşünenler süt içmemeli ve glutensiz beslenmeliymiş . Süt ne alaka bilmiyorum 🤷‍♀️
Huşimato için kuzum o.. Acaba rahim bebeğe izin veriyor ama düşük mü oluyor diye..
Ama gebe kalmadığın sürece bu gibi kısıtlamalara gerek yok..
bi gebelik olsa irdeleyeceğiz ama olmuyor ki😄

Ne çok şey biliyoruz ya.. Artık bu kadar bilmeye gelmeyen çocuklara ne edem nerelerinden vuram bilmiyorum 😅
Herşeyi yaşamışız..
Bilmeyelim…
Bilmek istemiyorum..
Bilmeyeceğim😂
Silik ama gebelik mi diye konu açanların olduğu yerde de harcanıyorum.. Rabbim sen görüyorsun 😂

Ne çok şey biliyoruz ya.. Artık bu kadar bilmeye gelmeyen çocuklara ne edem nerelerinden vuram bilmiyorum 😅
Herşeyi yaşamışız..
Bilmeyelim…
Bilmek istemiyorum..
Bilmeyeceğim😂
Silik ama gebelik mi diye konu açanların olduğu yerde de harcanıyorum.. Rabbim sen görüyorsun 😂
2.5 aylık hamile arkadaşım var, ovulasyon diyorum, folikül diyorum, kimyasal diyorum, aşılama diyorum, bön bön bakıyor suratıma 😂😂 bebek olmasa boğacam haberi yok.. biz bunları niye biliyoruz yaaa 🤣🤣

Herşeyi yaşamışız..
Bilmeyelim…
Bilmek istemiyorum..
Bilmeyeceğim😂
Nasılsın kuzu? Umarım her şey yolundadır 🍃

Ben sivilce tedavisi gördüm yakın zamanda beslenmeyle çok alakalı sütü kesince cilde bile faydası oluyor bir de abur cubur paketli gıdalar, sadece gebelik için değil aslında tüm hayatımız için dikkat etmek gerek diye düşünüyorum sütü de fermante halde tüketmek gerek bağırsak florası açısından

Back