Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun kuzum... İnş çok güzel olacaktır.. Bencede histeskopi sonrası umut çok yüksek.. Sen ümitlen yumurta takibi yap :)
Saolasın kuzucan
İnsallahh =) valla doktor beyler bilmeden beni havaya soktu
Bakalım hayırla sonuçlanır insallahh
Sen ver güzel haberi bize, bizde arkadan gelelim patır patır=)

Canım histereskopiyi neyden dolayı oluyorsun? Polip vs bişey mi var yoksa inceleme amaçlı bişe mi

5 kardeşim var hepsi kendi aleminde. Kızkardeş evet onunla dertlesmek bile yetiyor ama aynı cinsiyetten olmayanla pek bir paylaşımın olmuyor.
Benim bir erkek kardeşim var maalesef bekarken can ciğerken şimdi incir çekirdeğini doldurmayacak sebepten uzağız benim de bir kızım bir oğlum var hangi cinsiyetten olursa olsun diğerine destek olur inşallah birbirlerine

Canım histereskopiyi neyden dolayı oluyorsun? Polip vs bişey mi var yoksa inceleme amaçlı bişe mi
Merhaba kuzu
Senin mesajını görmüştüm, benzer hikayemiz
Bende 2,5 senedir sebepsiz infertilite nedeniyle gebe kalamıyorum
Yaklasık 5 kez klomen ve Femara ile yumurta takibi yaptırdım
Yumurta olusmasına rağmen yine gebelik olmadı
En son tüp bebek merkezine gittim, tüp bebek için
O sırada doktorum 8 mm civarında bi polip tespit etti
Sebep bu olabilir yada olmayabilir, kesin bişey yok
Ama biz alınmasına karar verdik, sonrasıda yazdığım sekilde ilerlicek işte

Kızlar bugün bişi öğrendim gebelik düşünenler süt içmemeli ve glutensiz beslenmeliymiş . Süt ne alaka bilmiyorum
Ben zaten sut içemiyorum, çoğu yiyeceklere hassasiyetm.var. iritabil.bagirsak sendromu hastasiyim.Ama gebelik.nasip olmadı
Bende tamamen nasip ile.alakali

Doktor benden de polipten şüphelendi not düşmüş kağıdıma.. sonraki randevumda muayne ettiğinde şuan gözükmüyor ama aşılama öncesi emin olmak için sono(sulu ultrason) isticem dedi çektirdim çeken doktor polip yok dedi.. şimdi adeti bekliyorum aşılamaya başlıcaz.. seninde operasyonun inşallah güzel müjdeli haberlere vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…