Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ama ovulasyon takip ettim kuzucum, ovulasyon takip etmesem geç yumurtlama ihtimali olabilirdi
Oda ediyordu, her insanda battan önce yükselmiyor ki, olmadıysa da yeni ay yeni umutlar napalım bizimde kısmetimizde olacak illaki inanıyorum
Benimde iğne etkisi tamamen geçti lh test sipsilik beta test temiz ama aşırı gazım, akıntım ve göğüs hassasiyetim var.Bunlar neyin belirtisi biliyor musun? Yine olmadığının son 3 4 aydır reglden 1 hafta önce hep aşırı gazım oldu, sonuç ortada Getirin hunimi dayanamıyorum artık

Bende alıyım bir huni
Bunaldım. Rabbim.icimizi ferahlatsin hayırlısını versin sabrımızı arttırsın

Evet ama ovulasyon takip ettim kuzucum, ovulasyon takip etmesem geç yumurtlama ihtimali olabilirdi
Canım bende ovulasyonla takip ediyordum benim testim negatifdi 3 4 kala en ufak bir çizgi belirtisi bile yokdu.ama benden 2 gün önce testte yumurtlama gören kişinin grupdan, ben negatif yapdigim günden 2 gün önce testi pozitifdi.onu baz alarak yapmıştim varsa benimde bugün çıkar diye çıkmadı ümidi kestim bende.yani yumurtlama gününü bilsek bile bence bebişin tam yerleşmesi o hormonu salgılanması falan her vücutta aynı değil belliki.ayni olsa o gün benimde çıkmalıydi sonuçta geçen süre aynıydı pikten sonra.

Pikten kaç gün sonra yapmıştın kuzum

Anladım kuzucum erken gebelik testi çok hassas olsa çıkardı diye düşünüyorum ama tabiki inşallah test yanlıştır ne diyeyim

Konuş be Nilüm biraz umut serp yüreğimize

Mikrocipli yaptım ben tutmadi
En son başka doktora dedim aşılama tutmadı diye dediki erkekte sorun yoksa pek etkili olmuyor
Ama yapmasam aklım kalırdı
Kız sen neler yaptın öyle
Bu veletler bizi ne hallere soktu..
Bizim arkadaşta planlı gebelik diye 2 ayda hamike kalışını anlattı.. Ya planlı değil istedim oldu gebeliği

Pikten kaç gün sonra yapmıştın kuzum
Pikten 11 gün sonra testim negatifdi canım.
Anladım kuzucum erken gebelik testi çok hassas olsa çıkardı diye düşünüyorum ama tabiki inşallah test yanlıştır ne diyeyim
Evet onlar daha hassas diyolar ama belli olmaz yani yinede.1 günde bile çok şey değiştiğine inanıyorum ben bebişin yerlesmesine göre.yerlesmeye boşuna 6 ile 12 gün arası denmiyor bence
Konuş be Nilüm biraz umut serp yüreğimize
Ümitsizlik yok kuzucum olacak Allah'ın izniyle

Hanımlar merhaba. Kafam cok karışık olduğu için birde size danışmak istedim. Ben geç adet gören biriyim. Bu ay doktorla femara ve igne denedik 2 Martta 16 mm ve 14-15 mm yumurta oldu. 16 mm oldugu gün ovulasyon yaptim çıkmadı, 5 martta yaptim üstteki test idrara koyar koymaz t çizgisi anında çıktı. Sanırım pik yumurta büyüdü. Diger ikisini ise bugün yaptim ama aynı koyulukta. Yumurtlama devam mı ediyor yoksa çatlama oldu mu?

Eklentiler

Henüz net çatlama yok, iki gün pik olabilir. Değerlendir mutlaka çatlama olana kadar

Bugün kayınvalidemle alışverişe gittik, kendine ip aldı birşeyler örmek için ve dönüp bana dedi ki doğmuyorsun kii bi yelek öreyim bebeğe...
2.5 sene oldu, acaba gerçekten düşünemiyor mu herhangi bir problem olabileceğini ve bu sözlerin beni üzebileceğini? Hiç sormuyor da neden hâlâ yok diye, tek dediği doğmuyorsun bak doğsan ona da bakarım ona da alırım bak daha 9 ay süreci var vs vs

Ya kuzum Rabbim sabir versin. Ne diyecegimi bilmiyorum. Ama kendini yipratma lutfen sen soyle o sormuyosa hassasiyetini bilsin ona gore davransin
Kendisi biraz panik biri olduğu için eşim paylaşmak istemiyor. Bir de bazen aniden birinin verdiği bir sırrı aman kimse duymasın diyerek aniden söylüyor, oyüzden eşime hak veriyorum. Bize sürekli doktor önerip, şu iyi bu iyi diyecek oyüzden istemiyorum diyor. Sanırım paylaşmamak en doğrusu, annem tüm süreci biliyor her ay regl oldun mu diyor söylesen bir dert, söylemesen ayrı bir dert...

Sinir oluyorum şu kadına ya, gözünün içine baka baka olmuyor diyeceksin bakalım ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…