Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kuzuuuu
Senden bu haberi aldığıma çok sevindim umutlandım demeyeceğim çünkü duygu yükünü bekleyişini çok iyi anlıyorum

Bu kadar emeğin niyetin sonunda bebeğin sana yakın bana da bilgi ver histereskopi yi çok merak ediyorum Ücret vs bilgi verirsen sevinirim

Kızlar bugün bişi öğrendim gebelik düşünenler süt içmemeli ve glutensiz beslenmeliymiş . Süt ne alaka bilmiyorum
Yapmaaa birde buna bulaştırma bizi Analarımız glütensiz mi besleniyormuş
İç sesim "Süt içme, glütensiz beslenmek sana çok iyi gelmişti tekrarla"

İnsallahhh kuzucum insallahh
Yarın sekizde işleme giricem
En geç öğlen bir gibi burdayımm nasipse
Tüm süreci detaylı yazıcam sana

Aynı durumdayız ben de adeti bekliyorum aşılama içinn, ne zaman bat senin canım

Aynı durumdayız ben de adeti bekliyorum aşılama içinn, ne zaman bat senin canım
6 gün sonra canım, senin ne zaman.. ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah.. aşılama şansı düşük diyorlar ama prosedür gereği yapıyorlar işte..bi umut deniycez

Kızlar aranızda pko olanlar ortalama adetin kaçıncı günleri yumurtluyorsunuz? Ben mesela 19-21-24-26 değişiyor sizlerin nasıl merak ettim

Kızlar bugün bişi öğrendim gebelik düşünenler süt içmemeli ve glutensiz beslenmeliymiş . Süt ne alaka bilmiyorum
Huşimato için kuzum o.. Acaba rahim bebeğe izin veriyor ama düşük mü oluyor diye..
Ama gebe kalmadığın sürece bu gibi kısıtlamalara gerek yok..
bi gebelik olsa irdeleyeceğiz ama olmuyor ki

Kızlar aranızda pko olanlar ortalama adetin kaçıncı günleri yumurtluyorsunuz? Ben mesela 19-21-24-26 değişiyor sizlerin nasıl merak ettim
Ben erken yumurtluyorum yumurta takibi yaptırmıştım iki ay ikisinde de döngünün 10-12. günlerinde yumurtam büyümüş oldu

Ne çok şey biliyoruz ya.. Artık bu kadar bilmeye gelmeyen çocuklara ne edem nerelerinden vuram bilmiyorum
Herşeyi yaşamışız..
Bilmeyelim…
Bilmek istemiyorum..
Bilmeyeceğim
Silik ama gebelik mi diye konu açanların olduğu yerde de harcanıyorum.. Rabbim sen görüyorsun

2.5 aylık hamile arkadaşım var, ovulasyon diyorum, folikül diyorum, kimyasal diyorum, aşılama diyorum, bön bön bakıyor suratıma bebek olmasa boğacam haberi yok.. biz bunları niye biliyoruz yaaa

Nasılsın kuzu? Umarım her şey yolundadır

Ben sivilce tedavisi gördüm yakın zamanda beslenmeyle çok alakalı sütü kesince cilde bile faydası oluyor bir de abur cubur paketli gıdalar, sadece gebelik için değil aslında tüm hayatımız için dikkat etmek gerek diye düşünüyorum sütü de fermante halde tüketmek gerek bağırsak florası açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…