Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yurtdışı Türkiye'ye göre daha bilgili anladığım kadarıyla bu doktor söylemese hiç haberim yoktu hevesle açsa da dinlesem dedim anlatınca aman hocam kalsın duymasam da olur nolur nolmaz zaten uzun süredir yolunu gozluyoruz bilerek zarar vermeyelim

Kızlar bat yarındı testlerim pozitifti bi süredir biliyorsunuz, akıntım renksizdi değişti gibi bugün çok açık kahve geliyor kan vericem bugün progesteron da baktırmalı mıyım sizce doktoruma sordum kan ver dedi sadece

A
aa ben kacirdim sanirim. Testlerim pozitif derken, bchg pozitif mi?
Kossana kan vermeye ben hic progesteron baktirmadim o kisim icin birsey diyemeyecegim

Selamunaleyküm kızlar bende aşılama sürecine giricem doktorum rahim filmi de istedi size sorum rahim filminin ardından aşılama yaparmi hemen biraz sabirsizim
Aynı ay ikisini de yapacağını sanmıyorum canım, aşılamaya başlaması için sana iğne yada ilaç vermesi gerekir çünkü adetken onu kullanmaya başlaman lazim.rahim filmi adet bitince çekiliyor.rahim filminin sonucu belli değilken böyle bişey yapmaz bence diye düşünüyorum.

A

aa ben kacirdim sanirim. Testlerim pozitif derken, bchg pozitif mi?
Kossana kan vermeye ben hic progesteron baktirmadim o kisim icin birsey diyemeyecegim
Evet kuzum kaset testler pozitif
sıra bulup kan verememiştim doktor da bekle dedi o yüzden adetimin geçmesini bekliyordum akıntı olunca doktoruma sordum kan ver dedi geçti valla progesteronu da sordum ama cevap alamadim dicem artik baksınlar ona da inşallah yolundadir her şey

Selamünaleyküm kızlar bende aşılama sürecine giricem doktorum rahim filmi de istedi size sorum rahim filminin ardından aşılama yaparmi hemen biraz sabirsizim
Yanlış hatırlamıyorsam bı kaç yerde okumuştum rahim filminden sonra aşılama yapmak isteyen doktorları tutulması daha mı kolay oluyormuş neymiş öyle birşeyler okumuştum sanki de tam emin değilim

Hazır kan vermişken baktır kuzucum

Hayırdır canım ne oldu
Mart ayındaki topikte doktora gidin, ayrıntılı muayene olun..Ovü testlerine güvenmeyin diyoruz diye kötü olduk moralleri bozuluyormus..art niyetliymisim, kötülük düşünüyormuşum Azicikta sizi uzeyim ama siz tecrubelisiniz zaten bordo berelisiniz ne yapmanız gerektigini biliyorsunuz size bişey diyemem ajdkdkdkfk

Yok artık aman boşver gel bizi uz sen bak ben negatifim zaten

Bize füze atsan yine bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…