Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salı günü gidicem regl bitti gibi bişi baya azaldı bugün 4. Günüm bakalm ne dicekler bu sefer ya da dediklerindem bişi anlicakmiyim

Vermişken ikisine de baktır tabi canım, ilk kan olacak dimi kahve leke varsa progesteron değerini görmeden bile ilaç verebilir

Salı günü gidicem regl bitti gibi bişi baya azaldı bugün 4. Günüm bakalm ne dicekler bu sefer ya da dediklerindem bişi anlicakmiyim
Ben bu ay gitmicem ilaç felan almicam bıktım yahu 1 buçuk senedir git git..Hayıt otu aldım onu kullanicam bide böyle deneyelim hacı hoca işleriyle

Ben bu ay gitmicem ilaç felan almicam bıktım yahu 1 buçuk senedir git git..Hayıt otu aldım onu kullanicam bide böyle deneyelim hacı hoca işleriyle
Of daha ilk süreç olmasına rağmen beni de yoruyor yalan yook
Ama 9 sene bekledim artık ilerleyim istiyorum şu aşılama bitsin inşallah tüp bebek raporunu. Alayım rabbim hayirlisiysa nasip etsn
Hem acemi hem panik hem heyecanlı bı hastayım en zoru
Bakalm nasıl ilerlicez

İnşallah herşey güzel olur senin için bekledi bekledi turnayı gözünden vurdu derler

İnşallah herşey güzel olur senin için bekledi bekledi turnayı gözünden vurdu derler

Vermişken ikisine de baktır tabi canım, ilk kan olacak dimi kahve leke varsa progesteron değerini görmeden bile ilaç verebilir
Evet kuzum ilk kan olacak kalbim pir pir doktor ilaç vs demedi ama baktircam her ihtimale karşı adet günüm yarındi tedirgin oldum ya kaç test yaptım sabahtan beri bilemezsin hemen çıkar inşallah sonuç çıkar çıkmaz atarım buraya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…