- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.417
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.801
Kahve leke varsa erteleme mutlaka gitEvet kuzum ilk kan olacak kalbim pir pirdoktor ilaç vs demedi ama baktircam her ihtimale karşı adet günüm yarındi tedirgin oldum ya kaç test yaptım sabahtan beri bilemezsin hemen çıkar inşallah sonuç çıkar çıkmaz atarım buraya da
Oooo hadi bakalım,Kızlar dün doktora gittim yumurtaların boyutu 18-17 mm di bugün saat 1 de çatlatma iğnesi yapıcam inşallah güzel sonuçlar alırımbaşlasın ateşli geceler
Test tarafı daha kotu, ovulasyon.Ovulasyon testinden anlayanlar baka bilir mi yumurtlama var mi adet biteli 7 gün oldu
Ne kadannnn heves kırıcı art niyetlisinnnnnnn püüü sana teste niye öyle diyorsun akdkflflflTest tarafı daha kotu, ovulasyon.
Ama ikisi de silik geliyor gözüme, ne biçim test bu
Erken kuzum 4 gun daha sabret doktor benide çağırdı çatlatma yapacaktı galiba gitmedim oturdum ciddi ciddi hayırlısını bekliyorumKızlar çatlama ile birlikte 10. Günüm. Erken gebelik testi yap perilerim geldi, yapmayayım dimi
Test beni bi salın yiaaaaaa demeye gelmiş gibi renk vermişNe kadannnn heves kırıcı art niyetlisinnnnnnn püüü sana teste niye öyle diyorsun akdkflflfl
Yapma azıcık bekleKızlar çatlama ile birlikte 10. Günüm. Erken gebelik testi yap perilerim geldi, yapmayayım dimi
Ama t daha kotu olması gerekmiyir mi daha koyu c denHenüz olmamış canım bı kaç güne olur siz şimdiden başlayın gün aşırı ilerlemeye
Neyi çatlatma yapacaktıErken kuzum 4 gun daha sabret doktor benide çağırdı çatlatma yapacaktı galiba gitmedim oturdum ciddi ciddi hayırlısını bekliyorum
Testler artık napsin bizlere dili olsada çektiklerini konuşsaTest beni bi salın yiaaaaaa demeye gelmiş gibi renk vermiş
Bne anlamış değilim ama t daha koyuTest tarafı daha kotu, ovulasyon.
Ama ikisi de silik geliyor gözüme, ne biçim test bu
Hadi hayirlsii olsunn inşallahKızlar dün doktora gittim yumurtaların boyutu 18-17 mm di bugün saat 1 de çatlatma iğnesi yapıcam inşallah güzel sonuçlar alırımbaşlasın ateşli geceler
Evet hangi marka bu? Görünüşe göre ovulasyon. Vakti de gelmiş zaten, sen çalışmalara başlaBne anlamış değilim ama t daha koyu
Kuzum öncesi de önemli bi anda koyulasabiliyor siz simdiden başlayin çalışmaya muhtemel bı kaç güne pik görürsün..bir gün arayla ilerlerseniz muhakkak denk gelirAma t daha kotu olması gerekmiyir mi daha koyu c den
Yapma canım biraz daha geç yap belki supriz olurKızlar çatlama ile birlikte 10. Günüm. Erken gebelik testi yap perilerim geldi, yapmayayım dimi
Çatlatma iğnesi yapicakti galiba geçen ay öyle bişey dedi duphaston vermişti bu ay olmazsa önümüzdeki ay iğne vurucam felan demişti. Hiç gidesim gelmediNeyi çatlatma yapacaktı
Oooo hadi bakalım,keçiboynuzu özü hazır mııı
Sen geçen adet oldum dememiş miydin kafam karıştı kızÇatlatma iğnesi yapicakti galiba geçen ay öyle bişey dedi duphaston vermişti bu ay olmazsa önümüzdeki ay iğne vurucam felan demişti. Hiç gidesim gelmedi
Miratech diye bir markaEvet hangi marka bu? Görünüşe göre ovulasyon. Vakti de gelmiş zaten, sen çalışmalara başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?