Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa, doktoruma danışayım, sağol valla ya.

Aslında benim çok değişik, her ovulasyon döneminde oluyorum sanırım sık ilişkiden bilemiyorum. Ovulasyon dönemi yanma başlıyor, 2 günde geçiyor.

Bu ay nedense geçmedi, ilerledi sanırım su içmeye çalışıyorum, şu dediğiniz ilaca da bakayım
Geçen yıl o kadar çook yaşadım kiii üstelik damla damla kan geliyordu sonra o idrarı yapana kadar mahvolurdum ve ben bu tedaviyi kullandım kuzum gebelik kategorisi B dir kullanıyor kuzum Aryanın da dediği gibii🎈

Ooo mfk staylaaaa

nope-scared.gif

kizlarr sonunda pozitif sonuclari gordum 28 subatta (ovulasyondan 10 gun sonra )🥰 dunde kan testi verdim . 15 cikti bhcg seviyem. cuma randevum var . muhtemelen bir test daha isticek doktorum .

ilk resim 28 subattan . 1-2 haftalik hamile cikti.

Eki Görüntüle 3017639

ikinci resim bugunden . ovulasyondan 12 gun sonra oda pozitif cikti . fakat bu testi 10. gunde de yaptmistm negatif cikmisti. demek ki hcg seviyem artiyor giderek 🥰🧿

Eki Görüntüle 3017637
Merhaba hayırlı olsun bebisiniz bu sonucu ovulasyon derken çatlamadan sonramı aldınız yoksa çift çizgiyi gördükten sonra mı hesapladiniz

Merhabalar Sizce Sonuc ne olabilir ovulasyon da çift çizgiyi gördükten sonra bugün 14.gunum acaba birşeyler varmiki yada daha erkenmi ki çünkü bu ay geç yumurtladim ve geç döllenme olduğunu düşünüyorum
IMG_20220305_000300.jpg

Merhabalar Sizce Sonuc ne olabilir ovulasyon da çift çizgiyi gördükten sonra bugün 14.gunum acaba birşeyler varmiki yada daha erkenmi ki çünkü bu ay geç yumurtladim ve geç döllenme olduğunu düşünüyorum
Eki Görüntüle 3019599
Bu sonuca göre negatif.. 0.1 den küçükmüş değeriniz..

Back