- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.417
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.741
Sen biraz geç yumurtluyon 15 mart de sen onaTakvime göre 7 Mart ams yumurtlama takibi yapmadığım için daha geç olabilir. Hiçbir fikrim yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen biraz geç yumurtluyon 15 mart de sen onaTakvime göre 7 Mart ams yumurtlama takibi yapmadığım için daha geç olabilir. Hiçbir fikrim yok![]()
Sen biraz geç yumurtluyon 15 mart de sen ona
Geçen yıl o kadar çook yaşadım kiii üstelik damla damla kan geliyordu sonra o idrarı yapana kadar mahvolurdum ve ben bu tedaviyi kullandım kuzum gebelik kategorisi B dir kullanıyor kuzum Aryanın da dediği gibiiAaa, doktoruma danışayım, sağol valla ya.
Aslında benim çok değişik, her ovulasyon döneminde oluyorum sanırım sık ilişkiden bilemiyorum. Ovulasyon dönemi yanma başlıyor, 2 günde geçiyor.
Bu ay nedense geçmedi, ilerledi sanırım su içmeye çalışıyorum, şu dediğiniz ilaca da bakayım
Ooo mfk staylaaaaOlabilir bu ay mfk bee ve fodega kullandım yumurtlamada bir değişiklik oldu mu bilmiyorum
Ya bu ay kocam covid geçirdi, sürekli hastayım diyip durdu.Ooo mfk staylaaaa
Ahah yaktın bizi covidYa bu ay kocam covid geçirdi, sürekli hastayım diyip durdu.Ne kadar verimli çalışma oldu bilemiyorum. Her gün boğazım ağrıyor, öksürüyorum diyor. Valla bezdummm
![]()
Merhaba hayırlı olsun bebisiniz bu sonucu ovulasyon derken çatlamadan sonramı aldınız yoksa çift çizgiyi gördükten sonra mı hesapladinizkizlarr sonunda pozitif sonuclari gordum 28 subatta (ovulasyondan 10 gun sonra )dunde kan testi verdim . 15 cikti bhcg seviyem. cuma randevum var . muhtemelen bir test daha isticek doktorum .
ilk resim 28 subattan . 1-2 haftalik hamile cikti.
Eki Görüntüle 3017639
ikinci resim bugunden . ovulasyondan 12 gun sonra oda pozitif cikti . fakat bu testi 10. gunde de yaptmistm negatif cikmisti. demek ki hcg seviyem artiyor giderek
Eki Görüntüle 3017637
Yaaa
Oyy cok az kalmisss11 mart![]()
Ahaha aynen öyle birseydiBen bulmuştum ilk gördüğümde 20 vardı nickin sonunda![]()
Bu sonuca göre negatif.. 0.1 den küçükmüş değeriniz..Merhabalar Sizce Sonuc ne olabilir ovulasyon da çift çizgiyi gördükten sonra bugün 14.gunum acaba birşeyler varmiki yada daha erkenmi ki çünkü bu ay geç yumurtladim ve geç döllenme olduğunu düşünüyorum
Eki Görüntüle 3019599
Ah ne kadar da bu ayki bizzzz, ah covid ahYa bu ay kocam covid geçirdi, sürekli hastayım diyip durdu.Ne kadar verimli çalışma oldu bilemiyorum. Her gün boğazım ağrıyor, öksürüyorum diyor. Valla bezdummm
![]()
Günaydın canımmmGünaydın Beybiler.. Gene Cumartesi gene hava çok güzel![]()