Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde hani eşinle birliktelik yaşayıp hemen duş almıyorsan, sabaha falan kalıyorsa vajinal bölgedeki ıslaklıkta enfeksiyon yapıyor
Piyelesopty ne gız
İdrar yolu enfeksiyonunu şıp diye kesen bir ilaç ben bol sıvı içip onu kullanıyorum, bir de elektrikli soba yakıp önünde uzanıyorum hemen geçiyor.

Birde hani eşinle birliktelik yaşayıp hemen duş almıyorsan, sabaha falan kalıyorsa vajinal bölgedeki ıslaklıkta enfeksiyon yapıyor

Sabaha bırakmıyorum artık, en geç yarım saat sonra giriyorum. Şu gebelik olacak olmayacak şeyinden ilaç da içemiyorum ki pof

Zaten benim sorunum belli, su içmemek. Asla aklıma gelmiyor, su içicem deyip bir gün içiyorum sürekli, sonra içmeyi unutuyorum, susamıyorum ki
Su içmezsen ilerler, Allah korusun ağrılı ve kanamalı lavaboya çıkarsın çok kötü...
Çok hızlı ilerliyor bu enfeksiyon, oyüzden sıvı şeyler tüketmelisin. Su olur, meyve suyu olur ama mutlaka iç

Bu gebelikte kullanılıyor canım. Okula giderken falan şişene su doldur yanında taşı sürekli yudumla, hatırlatma koy kendine
Aaa, doktoruma danışayım, sağol valla ya.

Aslında benim çok değişik, her ovulasyon döneminde oluyorum sanırım sık ilişkiden bilemiyorum. Ovulasyon dönemi yanma başlıyor, 2 günde geçiyor.

Bu ay nedense geçmedi, ilerledi sanırım su içmeye çalışıyorum, şu dediğiniz ilaca da bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…