- 20 Aralık 2020
- 17.160
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.282
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.721
Dılardaydık eşimle şimdi geldim eve balımmmm,Ses bir iki deneme maviiili maviiili arkdaşlarıma sesleniyorum herkesler neredeler acabaa Selizay nerdesiiiinn kuzumm
11 martSeli bat ne zamannn
Fitil verip yolluyorlar AmaaaanSende enfeksiyon çok sık oluyor sanki, ne diyor doktor çözümü yok mu canım
Ohh iyii etmişinnn seliziimm herkesler sustuu gitti kimseler gelmediiDılardaydık eşimle şimdi geldim eve balımmmm,
İyi geceler millet var mı kaçırdığım bişiler
Fark ettim ya, herkesin kurbanlık koyun moduna girdi benceOhh iyii etmişinnn seliziimm herkesler sustuu gitti kimseler gelmedii
Bol su + mandalina portakal suyu+ piyeloseptyİdrarda yanmam var yine, bir türlü kurtulamadım şu illetten ya
Piyelesopty ne gızBol su + mandalina portakal suyu+ piyelosepty
Ve kendini sıcak tut sürekli dinlen. Çok şükür aylardır yok bende
Zaten benim sorunum belli, su içmemek. Asla aklıma gelmiyor, su içicem deyip bir gün içiyorum sürekli, sonra içmeyi unutuyorum, susamıyorum kiBol su + mandalina portakal suyu+ piyelosepty
Ve kendini sıcak tut sürekli dinlen. Çok şükür aylardır yok bende
İdrar yolu enfeksiyonunu şıp diye kesen bir ilaçPiyelesopty ne gız
Sabaha bırakmıyorum artık, en geç yarım saat sonra giriyorum. Şu gebelik olacak olmayacak şeyinden ilaç da içemiyorum ki pofBirde hani eşinle birliktelik yaşayıp hemen duş almıyorsan, sabaha falan kalıyorsa vajinal bölgedeki ıslaklıkta enfeksiyon yapıyor
İdrar yolu enfeksiyonunu şıp diye kesen bir ilaçben bol sıvı içip onu kullanıyorum, bir de elektrikli soba yakıp önünde uzanıyorum hemen geçiyor.
Birde hani eşinle birliktelik yaşayıp hemen duş almıyorsan, sabaha falan kalıyorsa vajinal bölgedeki ıslaklıkta enfeksiyon yapıyor
Su içmezsen ilerler, Allah korusun ağrılı ve kanamalı lavaboya çıkarsın çok kötü...Zaten benim sorunum belli, su içmemek. Asla aklıma gelmiyor, su içicem deyip bir gün içiyorum sürekli, sonra içmeyi unutuyorum, susamıyorum ki
İdrar yolu enfeksiyonunun ilacı kuzum ve. Rahat 2,5litre su öyle güzel temizliyor kii birde şase olan var onu gece yatarken içiyorsun ne kadar mesane de kalırsa o kadar iyiiPiyelesopty ne gız
Bu gebelikte kullanılıyor canım. Okula giderken falan şişene su doldur yanında taşı sürekli yudumla, hatırlatma koy kendineSabaha bırakmıyorum artık, en geç yarım saat sonra giriyorum. Şu gebelik olacak olmayacak şeyinden ilaç da içemiyorum ki pof
Takvime göre 7 Mart ams yumurtlama takibi yapmadığım için daha geç olabilir. Hiçbir fikrim yokA R Y A kuşum senin bat ne zamandı ya
Aaa, doktoruma danışayım, sağol valla ya.Bu gebelikte kullanılıyor canım. Okula giderken falan şişene su doldur yanında taşı sürekli yudumla, hatırlatma koy kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?