Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salı günü gidicem regl bitti gibi bişi baya azaldı bugün 4. Günüm bakalm ne dicekler bu sefer ya da dediklerindem bişi anlicakmiyim 😀

Kızlar bat yarındı testlerim pozitifti bi süredir biliyorsunuz, akıntım renksizdi değişti gibi bugün çok açık kahve geliyor kan vericem bugün progesteron da baktırmalı mıyım sizce doktoruma sordum kan ver dedi sadece
Vermişken ikisine de baktır tabi canım, ilk kan olacak dimi 😍😍 kahve leke varsa progesteron değerini görmeden bile ilaç verebilir

Salı günü gidicem regl bitti gibi bişi baya azaldı bugün 4. Günüm bakalm ne dicekler bu sefer ya da dediklerindem bişi anlicakmiyim 😀
Ben bu ay gitmicem ilaç felan almicam bıktım yahu 1 buçuk senedir git git..Hayıt otu aldım onu kullanicam bide böyle deneyelim hacı hoca işleriyle 😁🤣

Ben bu ay gitmicem ilaç felan almicam bıktım yahu 1 buçuk senedir git git..Hayıt otu aldım onu kullanicam bide böyle deneyelim hacı hoca işleriyle 😁🤣
Of daha ilk süreç olmasına rağmen beni de yoruyor yalan yook
Ama 9 sene bekledim artık ilerleyim istiyorum şu aşılama bitsin inşallah tüp bebek raporunu. Alayım rabbim hayirlisiysa nasip etsn
Hem acemi hem panik hem heyecanlı bı hastayım 😅en zoru
Bakalm nasıl ilerlicez

Ama 9 sene bekledim artık ilerleyim istiyorum şu aşılama bitsin inşallah tüp bebek raporunu. Alayım rabbim hayirlisiysa nasip etsn
Bakalm nasıl ilerlicez
İnşallah herşey güzel olur senin için bekledi bekledi turnayı gözünden vurdu derler 😁😁

Ovulasyon testinden anlayanlar baka bilir mi yumurtlama var mi adet biteli 7 gün oldu

Eklentiler

• IMG20220305122524.jpg
    IMG20220305122524.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 35
Bakalm nasıl ilerlicez
İnşallah herşey güzel olur senin için bekledi bekledi turnayı gözünden vurdu derler

Vermişken ikisine de baktır tabi canım, ilk kan olacak dimi 😍😍 kahve leke varsa progesteron değerini görmeden bile ilaç verebilir
Evet kuzum ilk kan olacak kalbim pir pir 😍 doktor ilaç vs demedi ama baktircam her ihtimale karşı adet günüm yarındi tedirgin oldum ya kaç test yaptım sabahtan beri bilemezsin hemen çıkar inşallah sonuç çıkar çıkmaz atarım buraya da 🙏

Back