- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.641
Şuan bende saldım, geçmiş olsunBen 1.5 yılda saldım artık sendeki umut banada geçsin
Ne hikayeler var kuzu. Ne sartlarda hamile kalanlar, tek iliskiyle, tek geceyle, olmaz denilen kosullarda… Allah nasip edecekse her turlu kalinir, zaten ihtiyac olan 1 adet yumurta ve 1 adet sperm…onlarin da denk gelmesi bir an meselesi… biz cok istiyoruz, burdaki hepimiz bu konuyu hayatinin merkezine koymus kisileriz. Yoksa bizim gibi olmayanlar buralarda bu konulari konusmuyor… yine de konusanin da konusmayanin da, kafasina takanin da takmayanin da, olacaksa oluyor. Allah “benim en ziyandaki kulum benden umidini kesendir” demis; bunu hep kendime hatirlatiyorum. Umudunu sakin kaybetme, insallah hayirlisiyla hepimize bu duygulari tatmak nasip olsunKızlar ya bakmayın şebek şebek konuştuğuma benimde canım çok sıkkın. Her ay şunu şöyle yapsaydım olurdu belki diye diye kendimi yiyorumdoktor iğne sonrası 3 gün dedi ama iğne öncesi ile beraber 3 gün oldu.Modum gitti değerlendirmiyoruz zaten hasta gibiyim. İğne sonrası tek ilişki ile falan hamile kalan efsaneler duydunuz mu? Biraz umuda ihtiyacım var sanırım
Allah nasip ederse her türlü olur canım üzülüp kafana takma bu kadarKızlar ya bakmayın şebek şebek konuştuğuma benimde canım çok sıkkın. Her ay şunu şöyle yapsaydım olurdu belki diye diye kendimi yiyorumdoktor iğne sonrası 3 gün dedi ama iğne öncesi ile beraber 3 gün oldu.Modum gitti değerlendirmiyoruz zaten hasta gibiyim. İğne sonrası tek ilişki ile falan hamile kalan efsaneler duydunuz mu? Biraz umuda ihtiyacım var sanırım
Canımmmmmm inşallahh bebeğin seninle olurBir aksilik olmazsa 1-2 arası dediler..
Bende evde deli gibi iş yapıyorum
Transfer olmasa gömlek ütülemeyecektim.. Eşim hayrı budur belki diyor
Hayirlisi olsun alıştık be yaBen de kan verdim, sonuc negatif kuzular…
Aminn canım inşallah en kısa sürede müjdemizi alırızNe hikayeler var kuzu. Ne sartlarda hamile kalanlar, tek iliskiyle, tek geceyle, olmaz denilen kosullarda… Allah nasip edecekse her turlu kalinir, zaten ihtiyac olan 1 adet yumurta ve 1 adet sperm…onlarin da denk gelmesi bir an meselesi… biz cok istiyoruz, burdaki hepimiz bu konuyu hayatinin merkezine koymus kisileriz. Yoksa bizim gibi olmayanlar buralarda bu konulari konusmuyor… yine de konusanin da konusmayanin da, kafasina takanin da takmayanin da, olacaksa oluyor. Allah “benim en ziyandaki kulum benden umidini kesendir” demis; bunu hep kendime hatirlatiyorum. Umudunu sakin kaybetme, insallah hayirlisiyla hepimize bu duygulari tatmak nasip olsun
Bende aynısını yaşadığım için sana demiştimBen de kan verdim, sonuc negatif kuzular…
Kuzum sana dua ediyorum bu mübarek cuma günü rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah pozitif bir haberle bizi mutlu edersin bu ayBende aynısını yaşadığım için sana demiştim
İnş bi sonraki gerçekten pozitif olur
İnşallah bakalım kuzumAllah nasip ederse her türlü olur canım üzülüp kafana takma bu kadar
Benim doktorum ilk muayenede bile cok az gosterdi kap atiyordu sonra hemen cikardi vajinal aleti zararli bebege dediBugün doktora gittim kalp atışı için doktorun bana verdiği bir bilgiyi paylaşmak istedim sizlerle.
12. Haftaya kadar bebeklerin kalp atışı dinletilmemesi gerekiyor malesef biz kadın dogumcular bunu bilmiyoruz ultrasonu veriyorlar zararlarını söylemiyorlar dedi radyolog arkadaşım söyledi kalp atışı için doppler ultrasonda verilen ışın bebeğe zarar verebiliyor ve daha sonra bebeğin kalp atışı duruyor hiç neden yokken bizde diyorduk daha geçen haftalarda dinledik nasıl duruyor kalbi diye düşünürdük dedi arkadaşım söyledikten sonra yoktur öyle birşey demiştim ama araştırdım gerçekten de öyleymiş ve çoğu kadın doğum doktoru bilmiyor bunu ben 5 yıldır bıraktım dinletmeyi ve ilk aylarda bebek ölümlerinin kalp atışlarının durmasının ciddi oranda sayısı düştü dedi çok şaşırdım duyunca bende bazı hastalar ısrar ediyor ama dinletilmemesi gerek dedi
Bana hiç açmadı ya zaten görüyoruz sağlıklı olduğunu anlıyoruz bebeği riske atmak istemiyorum ben dedi ve gerçekten çevremde de çok duydum 7. 8. Haftada kalbini dinleyip bir kaç hafta sonra kalbi duran ve kürtaj olan gerçekten böyleyse çok kötü bir durum doktorların bilgisizliğinden kaynaklanıyorsa bunlar öğretilmesi gereken şeylerBenim doktorum ilk muayenede bile cok az gosterdi kap atiyordu sonra hemen cikardi vajinal aleti zararli bebege dedi
Mavinin ferahlığı sarsın yüreklerimizi, her yer bebiş haberleriyle dolsunYaptım ama onay bekliyorum
Bir de 3 ay değişmiyormuş
BilmemLeylekler filmini izlediniz mi kızlar?
Gayet sevimli hatta komik bir animasyon filmi.Gülerek izlemem gerekirken "çocuk sonunda kardeşine kavuştuuuu" diye iç çeke çeke ağladım hatta hönküre hönküreeşimde kahkaha atarak halime güldü.
"ilaçlar mı etkiliyor acaba? Seni böyle görünce çok üzüldüm aslında ama çok komik geldi" diyor. Kendimizi tutamadık ben ağlıyorum o kahkaha atıyor
Erken belirti mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?