Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne hikayeler var kuzu. Ne sartlarda hamile kalanlar, tek iliskiyle, tek geceyle, olmaz denilen kosullarda… Allah nasip edecekse her turlu kalinir, zaten ihtiyac olan 1 adet yumurta ve 1 adet sperm…onlarin da denk gelmesi bir an meselesi… biz cok istiyoruz, burdaki hepimiz bu konuyu hayatinin merkezine koymus kisileriz. Yoksa bizim gibi olmayanlar buralarda bu konulari konusmuyor… yine de konusanin da konusmayanin da, kafasina takanin da takmayanin da, olacaksa oluyor. Allah “benim en ziyandaki kulum benden umidini kesendir” demis; bunu hep kendime hatirlatiyorum. Umudunu sakin kaybetme, insallah hayirlisiyla hepimize bu duygulari tatmak nasip olsun

Allah nasip ederse her türlü olur canım üzülüp kafana takma bu kadar

Size bu dramlarla daha çok dram olasınız diye Selçuk balcidan ayrılamam i armağan ediyorum

Aminn canım inşallah en kısa sürede müjdemizi alırız

Bugün doktora gittim kalp atışı için doktorun bana verdiği bir bilgiyi paylaşmak istedim sizlerle.
12. Haftaya kadar bebeklerin kalp atışı dinletilmemesi gerekiyor malesef biz kadın dogumcular bunu bilmiyoruz ultrasonu veriyorlar zararlarını söylemiyorlar dedi radyolog arkadaşım söyledi kalp atışı için doppler ultrasonda verilen ışın bebeğe zarar verebiliyor ve daha sonra bebeğin kalp atışı duruyor hiç neden yokken bizde diyorduk daha geçen haftalarda dinledik nasıl duruyor kalbi diye düşünürdük dedi arkadaşım söyledikten sonra yoktur öyle birşey demiştim ama araştırdım gerçekten de öyleymiş ve çoğu kadın doğum doktoru bilmiyor bunu ben 5 yıldır bıraktım dinletmeyi ve ilk aylarda bebek ölümlerinin kalp atışlarının durmasının ciddi oranda sayısı düştü dedi çok şaşırdım duyunca bende bazı hastalar ısrar ediyor ama dinletilmemesi gerek dedi

Benim doktorum ilk muayenede bile cok az gosterdi kap atiyordu sonra hemen cikardi vajinal aleti zararli bebege dedi

Benim doktorum ilk muayenede bile cok az gosterdi kap atiyordu sonra hemen cikardi vajinal aleti zararli bebege dedi
Bana hiç açmadı ya zaten görüyoruz sağlıklı olduğunu anlıyoruz bebeği riske atmak istemiyorum ben dedi ve gerçekten çevremde de çok duydum 7. 8. Haftada kalbini dinleyip bir kaç hafta sonra kalbi duran ve kürtaj olan gerçekten böyleyse çok kötü bir durum doktorların bilgisizliğinden kaynaklanıyorsa bunlar öğretilmesi gereken şeyler

Leylekler filmini izlediniz mi kızlar?

Gayet sevimli hatta komik bir animasyon filmi.Gülerek izlemem gerekirken "çocuk sonunda kardeşine kavuştuuuu" diye iç çeke çeke ağladım hatta hönküre hönküre eşimde kahkaha atarak halime güldü.

"ilaçlar mı etkiliyor acaba? Seni böyle görünce çok üzüldüm aslında ama çok komik geldi" diyor. Kendimizi tutamadık ben ağlıyorum o kahkaha atıyor

Erken belirti mi acaba

Bilmem ben izlemedim de duygusallık yok bende hiç ileriki zamanlarda olur mu bilmiyorum ama normalde de çok sulu gözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…