Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olacak inşallah, bende de akıntı kesildi, regle yakın akıntım kesilir. Pozitif enerjim gidiiyi
Gitmesin o pozitiflik lütfen her zaman pozitif enerji 🥰mavi totemini düşündünüz ne güzel oldu şimdi de her zaman pozitif düşünce 😍 bende o iki kimyasalımda hep negatif düşünmeye başlamıştım olmuyo diye ve hep kendimi suçlamıştım eşimde sorun yok sorun bende diye ama sonra bakın mucize kendini gösterdi ve hep pozitif düşünerek yaklaştım bütün sıkıntıları dertleri bi kenara bıraktım ablam eşim bana inanmadı yoktur diyodu ben hissediyorum dedikçe ve hep onun içimde olduğunu düşünerek hissederek gittim kan vermeye hemde ben kan verirken yan taraftan bebek kalp atışlarının sesi geliyodu o sesi düşünerek verdim kanı o sesi birgün bende duyucak diyerek sizde yitirmeyin lütfen pozitifliğinizi😘💙

Olacak inşallah, bende de akıntı kesildi, regle yakın akıntım kesilir. Pozitif enerjim gidiiyi
Ben kupkuruyumm :KK49:o_O
sancımda var, olmadı dıyte dusunuyorum zaten alıstım artık hıslerım falan yok oldu gıbı bısey ıkı uc aydır bısey hıssetmıyorum regl olunca

Bata 5 gün kalaydı benim yukarda attığım testim. Elinde aynı testten varsa yarın tekrarla. Gebelik varsa mutlaka koyulaşıyor. Benim yoktı mecbur kan verdim. Bat günü yapıncada iki çizgi cok belirgin cıkmıstı bu sekilde

Not: ojelerim maviymiş ahdjsjsjja
Ben dedim mavi ojeli Janna diye😂😂😂

Günaydın kızlar ben yine gözlerim dolu dolu geziyorum😔 benim artık anne olacağıma inancım kalmamış bütün planlarımı ona göre yapmaya başlamışım farkında olmadan
Deme öyle tabi ki anne olacağız ben 6.5 yıla doğru gidiyorum ama her ay aynı şebeklikle bat bekliyorum 😂

Bata 5 gün kalaydı benim yukarda attığım testim. Elinde aynı testten varsa yarın tekrarla. Gebelik varsa mutlaka koyulaşıyor. Benim yoktı mecbur kan verdim. Bat günü yapıncada iki çizgi cok belirgin cıkmıstı bu sekilde

Not: ojelerim maviymiş ahdjsjsjja
Oha bugünü hatırlıyorum süslü demiştim bu da mavi çıktı hemen mavi oje alalim😅😜😜

Aynen bende katılıyorum☺️
Hepimizin bu kadar baskı altında hissetmemiz hala şunu yapsam, şundan dolayı olmadıysa diye zihnimizde döndürmemizden…
Böyle çok güzel.. Bu zihin hali ile yolda olmaya devam et☺️ Margee Margee
İnşallah bu kafa güzel olur🙈 bide zırt pırt ağlamamı çözsem tadından yenmez

Kızlar ya bakmayın şebek şebek konuştuğuma benimde canım çok sıkkın. Her ay şunu şöyle yapsaydım olurdu belki diye diye kendimi yiyorum😕 doktor iğne sonrası 3 gün dedi ama iğne öncesi ile beraber 3 gün oldu.Modum gitti değerlendirmiyoruz zaten hasta gibiyim. İğne sonrası tek ilişki ile falan hamile kalan efsaneler duydunuz mu? Biraz umuda ihtiyacım var sanırım 🙏

Back