- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.417
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.681
Kız gebelik sandım bir an
suan herseyı gebelık tetsı gıbı goruyoruz vallaaKız gebelik sandım bir anikisi de silik ne biçim test bu
Bu arada sen kimsin kim kimdi birbirine girdi
Değil ama yakın gibi
İnnovita Trendyol dan aldımdıKız gebelik sandım bir anikisi de silik ne biçim test bu
Teşekkür ederimDeğil ama yakın gibi
FatmaZehra2 dim tanımayabilirsin. Yazıcıdan ziyade okuyucuyum. Hiç listelere yazılmadım. AmaBu arada sen kimsin kim kimdi birbirine girdi
Canımmmmmm inşallahh bebeğin seninle olur
Nasılsın kuzum, aklım sende oldu mu transfer?
MaviSasa234 hayırlı olsun hem mübarek Şaban ayının ilk günü hemde cuma hürmetine bebeğin sağlıkla tutunsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
MaviSasa234 ben de bir türlü bulamadım kullanıcı ismini meğer mavileşmiş
Ben de enerjilerimi dualarımı gönderiyorum kuzum sımsıkı tutunsun bebeğin sana
Hanımlar… Allah razı olsun hepinizden.. Annem ablamlara söylesem bu kadar mutlu olmazlardı herhalde
canımmmmm, hadı ınsallaaahhhh Rabbım saglıkla sızı kavustursun,Hanımlar… Allah razı olsun hepinizden.. Annem ablamlara söylesem bu kadar mutlu olmazlardı herhalde
Bebetoyu aldık geldik. Bakalım 11 gün sonraya kadar bizimle mi olacak
Çözdürme işleminde 1 embryo kaybettim.. Kalan sağlar bizimdir
Guzelce sikica tutunmalar diliyorumHanımlar… Allah razı olsun hepinizden.. Annem ablamlara söylesem bu kadar mutlu olmazlardı herhalde
Allah'ım şükürler olsunHanımlar… Allah razı olsun hepinizden.. Annem ablamlara söylesem bu kadar mutlu olmazlardı herhalde
Hadi inşallah canım sağlıkla sımsıkı tutunsun sana bebişinnHanımlar… Allah razı olsun hepinizden.. Annem ablamlara söylesem bu kadar mutlu olmazlardı herhalde
Umarım sonucun katlanmıştırmerhaba canım tam da ihtiyacım olan konuda yazmışsın iyi geldi yazdıklarını okumakumarım değerin katlanarak artar sağlıkla ilerler keseyi görürsün.. ben de ilk olarak 28 şubatta kan verdim doktor 3 gün sonra tekrar dedi bugün verdim ama sağlık ocağına gidebildim..ilkini özel hastaneye gitmiştim hava çok soğuk yürüyemedim uzak biraz.. sağlık ocağı olunca sonuç yarın öğleden sonra çıkar tabi dün akşamdan beri karnımda ağrı var endişeleniyorum..zor elde edince korkuyor insan ister istemez Allahım sen koru mercimeklerimizi..söylediğin sufi meditasyonuna bakacağım akşam..bu arada kasım anneleri konusu açılmamış mı sen bilirsin belki göremedim ben
Evet bu çok doğruu yurtdışında da 10.haftadan önce hasta kabul edilmiyor ve bizim Türkiyede ki gibi sürekli ultrasona filan girilmiyor.Burda arkadaşım toplasan 3 kez filan girmiştir.Usg ışıkları bebeğe zarar verdiği açıklanmış.Bana hiç açmadı ya zaten görüyoruz sağlıklı olduğunu anlıyoruz bebeği riske atmak istemiyorum ben dedi ve gerçekten çevremde de çok duydum 7. 8. Haftada kalbini dinleyip bir kaç hafta sonra kalbi duran ve kürtaj olan gerçekten böyleyse çok kötü bir durum doktorların bilgisizliğinden kaynaklanıyorsa bunlar öğretilmesi gereken şeyler
Sana günaydınSelammm bebikommm
Bugun çook uyumuşum zatenSana günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?