- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.661
Ya dün filme başladık gayet keyifle izledim sıfır duygusallıkBilmemben izlemedim de duygusallık yok bende hiç ileriki zamanlarda olur mu bilmiyorum ama normalde de çok sulu gözüm
Ben de kan verdim, sonuc negatif kuzular…
Olsun olur öyle şeylerYa dün filme başladık gayet keyifle izledim sıfır duygusallıkSaat geç oldu yarım kaldı, bugün devam edelim dedik.İzlemez olaydım
Musait olunca izlesene hönkürerek ağlanacak bişey var mıBilmemben izlemedim de duygusallık yok bende hiç ileriki zamanlarda olur mu bilmiyorum ama normalde de çok sulu gözüm
Tamam yarın bı bakarım Netflix te vardı sanki oradan izlerimMusait olunca izlesene hönkürerek ağlanacak bişey var mı
5 kardeşim var hepsi kendi aleminde. Kızkardeş evet onunla dertlesmek bile yetiyor ama aynı cinsiyetten olmayanla pek bir paylaşımın olmuyor.Aynı durumdayız kimseye daha söyleyemedim böyle bir karar verdiğimi sanki iki çocuktan sonra hakkım yokmuş gibi davranıyor millet, neyse, Maşallah büyütmüşsun üçüncü baldan tatlı olur bence zorlanmazsin, fark olunca aslında yorgunluk bir nebze daha az oluyor öbür türlü öz bakıma muhtaçlar, benimkiler 4.5 ve 2.5 yaşındalar küçük için yaş farkı az olsun istiyorum yarın bir gün can yoldaşı olurlar benim tek kardeşim var o da uzakta yurtdışında bir kardeşim ya da ablam olsun isterdim. Enerjim varken yaş da ilerlemeden olsun istiyorum ama bakalım
Aynen bende ordan izledimTamam yarın bı bakarım Netflix te vardı sanki oradan izlerim
Nasılsın kuzum, aklım sende oldu mu transfer?Bende aynısını yaşadığım için sana demiştim
İnş bi sonraki gerçekten pozitif olur
Baya 0.1 ya. 2-3 olsa yine umutlanacaktim. Hayir bu hastanede 3. Bchg bakilisi, ucu de fix 0.1 cikiyor. Benim bhcg o degere cakilmis anladigim kadariyl…Kaç çıktı
Littledream htcnm miydin kizHadi bismillahbende katıldım maviler kervanına
Yok ben 1 yıldan beri sessiz okuyucu ve beğeniciyim. Pek yazmazdım ama mavi sevdası benide yazdırdı sayfa yaLittledream htcnm miydin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?