- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.417
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.501
Sen de 8 marta yetişirsinHaydi bismillah ben de yumurtlayali 7gun olmuş tatatam kaldı 7gun
Evet 8 inde 10unda yapıyım bakalm nolcakSen de 8 marta yetişirsin
Şşş caktirma, asil keramet isimdeydi bi grup onu kacirdi, resimle filan gidiyorlar. Halbuki uyarmistim da amaBakın parça parça yapalım bu totemleri hayır sonra hepimiz kuruyup kalıyoruz bari yarımız hamiş kalsın
Masallah canim.hayirli olsunMerhaba sizlere güzel haberlerle geldim Rabbim hepinize nasip etsin İnşaAllah
Resmin gücünü deYalniz keramet isimde mavi olmasinda. Resmin etkinligi henuz bilinmiyorordan gol yemeyin sonra
Valla etti bende şaşırdım o gün baya 2.8 cıkınca daha yüksek bir şey beklemiştim çünkü2.8 i nasil tespit etmis test yahuu
direk yap, cok iyi. Yalniz moderatorler onayliyor ya, uyeler cildirdi bu mavi ne ola ki diye kesin merak edecekler
gec bile kaldin sen, sayfalardir yapmadigin hata
Yok senin mavi teorin burdan biraz onceydi. Ben toplu okudum 15 sayfa mesajiMasallah canim.hayirli olsun
Olay burda koptu sanirim
Seni Yeğriiiiim yeeeeeeğğğr
Yok artık
İyiizz çook şükürr maviişşş iyice coştuk iyice halimiz hal değill ama olsundu sen napıyonnMaviler çoğalmış nassınizzzz mavisler
Aa nasıl yapılıyor.. Hemen yapayım
Annam nasıl yapılıyor öğreti ver bacımMaviSasa234 nerede. Yarinki transferinden once mutlaka ismini MaviSasa yapmali
Ay hadi inşallah isminin ordan değişiyor hesap kısımlarındanAa nasıl yapılıyor.. Hemen yapayım
Bu akşam çok güzel bir etkinliğe katıldım. Pozitif görürsem size de söyleyeceğim
Hep detaylariAnnam nasıl yapılıyor öğreti ver bacım
Ay ne etkinliğiiiiiAa nasıl yapılıyor.. Hemen yapayım
Bu akşam çok güzel bir etkinliğe katıldım. Pozitif görürsem size de söyleyeceğim
Profil \ hesap detayları ordan değiştir yap sonra resimde mavili birşey koy senin ki tam olsunnnAnnam nasıl yapılıyor öğreti ver bacım
Dua etkinliği mi meditasyon mu SasacımAa nasıl yapılıyor.. Hemen yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?