- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.521
Profiline gir hesap ayarlarindan profil ismini degistiriver, kaydet, oldu bittiAnnam nasıl yapılıyor öğreti ver bacım
He benim öncede herkes burda kopmusYok senin mavi teorin burdan biraz onceydi. Ben toplu okudum 15 sayfa mesajiSenin ilk mesajini okudum, sonra bu mesaj gelince iste gozumde onaylanmis oldu ben de degistirdim.
Tabi tabiHe benim öncede herkes burda kopmus
Kaside i Bürde diye bir kaside varmış..Ay hadi inşallah isminin ordan değişiyor hesap kısımlarından
Vay guzelmis Allah kabul etsin insallahKaside i Bürde diye bir kaside varmış..
Şifa niyetine okunuyormuş. Resullah sav öğütüymüş.. Netten araştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız..
Bugün tevafük Whatsapp geldi. Eşimde git çok güzel olur dedi.. Gittim ki şifa niyetine okunuyormuş. Manevi olarak çok iyi geldi.
Sadcee kendine okuyabilirsin… Hoca sadece zikir olarak okuyabilir. Banada kaside sırasında ortada duran okunmuş suyu verdiler. Yarın onu içeceğim..
Yeminle ben de bunu arattimAllah beni napmasın az kalsın altıma yapacaktım gece gece
Profil fotosu için mavi kıyafetli bebek yazmaya üşendim, mavi bebek yazdım karşıma çıkana bakın
Hatta sonra bu resmi sectmAllah beni napmasın az kalsın altıma yapacaktım gece gece
Profil fotosu için mavi kıyafetli bebek yazmaya üşendim, mavi bebek yazdım karşıma çıkana bakın
Sana da mı aynı korkunç bebek çıktıHatta sonra bu resmi sectm
AhahhahaAllah beni napmasın az kalsın altıma yapacaktım gece gece
8 martta yapacak bir grup var, katılabilirsinKızlar yumurtlama tarihi yakın olanlar ve aynı olanlar var, ne yapsak gün saat belirleyip aynı anda test yapıp paylaşsak mıbenimde yumurtlamanın 5. Günüydü bugün..
Hala korkuyorum valla sevimli bişey çıkacak diye sırıtarak arattım aklım çıktı gece geceAhahhaha
10. Gün oluyor çıkar mı ki, en az 12 deniliyor ya8 martta yapacak bir grup var, katılabilirsin
Alahim
Yeminle aklımdakini yaptınnnn
Canım iyiyim geç farkettim mesajı kusura bakma.. yarın çıkacak kan sonucunu bekliyorum ağrım var biraz o korkutuyor beni ama lekelenmem yok çok şükür..Siz nasılsınız?
Umarım her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?