Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş uğur getirir cnm ,iğne sonrası ne zaman tamamen tek çizgi olur bilmiyorum bende burda sordum silikleşicek sonra çift çizgi olacak dediler ama benim hiç tek çizgi olmadı ,Allahım tez zamanda nasip etsin inş

Hadi bakalım 2022 şubat senin ayın olsun

Mayıs lafını ağzımıza almıyoruz burada. Şşşiiiit

Aminnn sağlıkla hepimize inşşşşallahhh ben de iğne sonrası takibe geçicem o zaman

Yaaaaa haklısın resmen tramvatik ay 2022 benim için ocak şubat mart nisan haziran diye gider konu kapandı
İnşallah olur canım yaa hepimizin yüzü gülsün bu ay şubat en sevdiğim doğduğum aşkı tanıdığım uğurlu ayımm hepimize Uğur getirsin

Merhaba arkadaşlar, moralim çok bozuk lütfen yardımcı olun. Geçen ay tedaviye başladık. Düzensiz adet döngüm var. Dokunmasam hiç olmam. Pcos mevcut. Hsgde tüplerim açık çıktı. Eşimin spermi 100 milyon sadece ileri hareketliliği yüzde 10 muş. Doktor, kötü değil ama sende de yumurtlama bozukluğu var. Kendi kendine zor olur, dedi. Letu verdi. Yumurtam geç büyüdü. Dün adetimin 17. Günüydü 22 mm olmuş dedi. Geç büyüyüen yumurtaların kalitesi düşük olurmuş. Bu durumu yaşayan varmı? Aslında aşılama yapardım ama hafta sonu sperm yıkama olmuyor dedi. Çatlatma iğnesi de vermedi. Neden vermedi acaba? Biz kendi kendimize deneyelim dedik ama çatladığını nasıl anlayacağız. O kadar ilaç içtim bu ayı boş geçmek istemiyorum. Çok moralim bozuldu özele gitseydik keşke. İşin kötüsü vir sonraki ay da hafta sonuna geliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Acaba dr neden çatlatma iğnesi vermedi?

Selam arkadaslar
Bende de pco var dr bana hic klomen famera falan vermedi sdce vitmn verdi herkes bu sekilde ilaclarmi kullaniyor bu sekilde normal ilacsiz hamile kalan oldumu hic acaba pcoda ilacsiz hamile kalmak sıkıntılı mi oluyorki

Selam arkadaslar
Bende de pco var dr bana hic klomen famera falan vermedi sdce vitmn verdi herkes bu sekilde ilaclarmi kullaniyor bu sekilde normal ilacsiz hamile kalan oldumu hic acaba pcoda ilacsiz hamile kalmak sıkıntılı mi oluyorki
Adetin düzenli mi, kaç yıldır korunmuuorsunuz

Hmm tespitin doğru olabilir.. bazı şeyleri kontrol edemiyoruz işte kısmet öyleymiş diyoruz, insallah bu ay ennn sağlıklısından bir civcive hamile kalırsın

Selizay bu da bugün 16:30 sanki her gün aynı hiç bir şey anlamıyorum

Eklentiler

• 450FA6BD-E01C-4826-8641-05F3A420F457.jpeg
    28,6 KB · Görüntüleme: 33

Bende vardımm o mayıs grubunda hep okıyordum ara ara yazardım demek ondann böyle olduk çiçeğimmm

Canim ovulasyon testi kullanabilirsin. Ovulasyon testinde LH pikini gormen lazim yumurtlama gununde (yani T cizgisi en az C kadar koyu renk veya daha koyu olacak) Yumurta catladiktan sonra T cizgisi siliklesiyor, ordan da catladigini anlarsin. Hemen al, her gun sabah aksam yaparak kontrol et. En koyuyu gordugun gun ve siliklesme basladigi gun degerlendirin. Bu ay ancak boyle degerlendirebilirsin ama muhtemelen yumurtlaman an meselesi, o yuzden hemen bir eczaneden almaya calis.

Reactions: zan
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…