Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba siz doktor takibi olmadan mı femara kullandınız?

Ay inşallah hiçbir şey çıkmaz tertemiz bir film olur canım

R Random3 partalina_ hope2022 kızlar gece sık idrar akşamları acayip uyku basıyordu bulduğum yerde sızıyordum idrarımın miktarı normalden de az oluyordu ben direk çişten anladım. Hatta bu hamileliğimde ilişkiden 1 hafta sonra başladı nerdeyse sık idrara çıkma eşime dedim ben kesin hamileyim.
Ve benim bir şüphem daha var tek ilişkide hamile kaldım yumurtlamadan önce ve spermler canlı kaldı canlılıklarını yitirmek üzereyken hamile kaldım ve sağlıksız bir gebelik oldu

Ben kullandım korkumdan, kürtajdan enfeksiyon kaptığım için korkum vardı monodoks mu yazdı? Mideyi mahfediyor o. Mutlaka yemekten hemen sonra al, mide koruyucu da vermişti bana
Tetradox yazmış canim bana ben de kullanayım sonuna kadar diye düşündüm ama bu da öyle ya içtikten sonra mide ağrısı başlıyor hemen

Rabbim yeniden bu sefer sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Var mı bebeğin başka yoksa daha ilk için mi uğraşıyorsun.

Hayirli olsun canim hissetmiştim gerçekten. Hikayen nedir açana gebelik oluşuyor muydu yoksa başka bir durum mu vardi
Canım çok teşekkür ederim gebelik 6 ay kendiliğinden oluşmadı canım,
Bende pko var yumurtalarım yeterli büyüklüğe gelmiyor klomen kullandığım ilk sefer hamile kaldım ama kalp atışı duyamadım eylulde kurtaj oldum sonrasında aralıkta tekrardan klomen tedavisine başladık olmadı bu sefer doktorum rahim filmi istedi temiz çıktı bir yandan klomen kullanıyorum bir yandan prolaktinim 70 çıktı derken 2 yumurtam gelişti biri sağda biri solda doktorum çatlama iğnesi verdi 1 hafta ilişki olsun dedi gün aşırı ben pazar günü iğneyi oldum pazartesi salı çarşamba değerlendirdim birde cuma ,cumartesi doktora gittim doktorum çatlamış garanti olsun bu akşamıda değerlendir dedi başladım iğne etkisi olsada gebelik testi yapmaya benim çift çizgim ilklerde azaldı ama hiç tek çizgiye düşmedi sonra bende bir ağrı sağ kasığımın ağrısı kalça kemiğime vuruyor ölüyorum üşüme sırt ağırısı dedim koronayım test yaptırdım negatif sonra gittim kan verdim 11.gün ovitrellenın değer 8 bugünde 13.gün 35 çıktı cnm ama hiç ilk hamileliğimdeki gibi değildi her hamilelikte farklıymış demekki dedim belirtiler

Bebekk hayırlı olsun sağlıkla gelsin çok sevindim ben de bu ay klomene başladım ilk kez bugün başladım hatta regl 5. Günüm. 10. Ayımız Bana doktor ilaç bitince bi gün ara sonra kontrol dedi ama 2 gün ara sonrası gidebilcez yani haftaya bugün. Gelişmişse iğne yapacak. Kendiliğinden çatlamaz inş geçen ay öyle oldu çünkü ben de iğne sonrası test olayını merak ediyodum kaç günde tek çizgiye dönmesi gerekiyor normalde biliyo musun sen erken öğrenmişsin baya ayy inşallah bana da bu ay klomenle Uğur getirir bi kez böyle deneyip olmazsa film çekicez dedi doktor bana da, bakalım ins gerk kalmaz

Hay ağzın bal yesin kuzum yaaa inşallah bu bir belirtidir. Bak yarım saat önce gittim yine altıma kaçırıcam hepimize bu ay bekletmeden ve sağlıkla nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…