Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaslar
Bende de pco var dr bana hic klomen famera falan vermedi sdce vitmn verdi herkes bu sekilde ilaclarmi kullaniyor bu sekilde normal ilacsiz hamile kalan oldumu hic acaba pcoda ilacsiz hamile kalmak sıkıntılı mi oluyorki
Pco olanlarda ilacla cok sayida yumurta buyuyebiliyor, bunun da farkli riskleri olabilir o yuzden her doktor yanasmayabilir. Herkes ilac kullanmiyor tabi ki, bu kac aydir deneyip sonuc alamadiginla ilgili…

Pco olanlarda ilacla cok sayida yumurta buyuyebiliyor, bunun da farkli riskleri olabilir o yuzden her doktor yanasmayabilir. Herkes ilac kullanmiyor tabi ki, bu kac aydir deneyip sonuc alamadiginla ilgili…
Anladm bende kist cok cikiyordu eskiden belki oyuzden ilk ilac vermedi bilmiyorum uc ay vitmn kllan dedi sinra tekrr gorusuruz dedi ama baktm herkes ilac igne vs demekki var bildigi bakalm

Ayy masallah çok güzel yaa insallah sağlıkla kucağınıza geleceği zamanları da duyar çok mutlu oluruz. Hayirli olsun tekrardan Allah sağlık versin

Anladm bende kist cok cikiyordu eskiden belki oyuzden ilk ilac vermedi bilmiyorum uc ay vitmn kllan dedi sinra tekrr gorusuruz dedi ama baktm herkes ilac igne vs demekki var bildigi bakalm
Klomen hayatinda o gune kadar kisti olmamis bende bile kist yapti. Aynen doktorun vermediyse bir bildigi vardir :)

Liseden bir arkadaşım vardı, çok muhabbetimiz yok ama takipleşiyorduk. Liseden evlenip çocuk sahibi olmayan ikimiz vardık. Onun da çocuğu yok demek ki çok geç kalmadım diye kendimi telkin ediyordum hep. Az önce doğum tebrik kartlarını paylaşmış. Hiç çaktırmadan doğurmuş resmen. Bir miktar bunalıma girebilirim sanırım artık

yalnız değilsin bu bende de var Selizim diyorum neysee yakındır benimde kalmam diye kendi kendimi telkin ediyorum

Aaaa, birisi de bana tüp bebek yapalım dese başlasak işlere ya, ipin ucundan tutmak daha iyi, böyle nereye kadar. Ne dedi doktorun.? Süreç ne zaman başlıyor?
Adetim baslicak bitecek o sıraya kadar ilaç 1tane verdi bir suru bitkusoyledi onları icicem vs bir suru sey verdi sonra prp yapcak sonra tup bebek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…