- 20 Aralık 2020
- 17.147
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.222
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.721
Ağustos ayında geliyoruz Allah nasip ederse çiçeğim uzatma olmazsa uzatma olursa da hemen izin vıııın Türkiye tedavi ay inşAllah rabbim gerek bırakmasınNe zaman dönüyon sen memlekete ne zaman
AaaamiiiinnnnAğustos ayında geliyoruz Allah nasip ederse çiçeğim uzatma olmazsa uzatma olursa da hemen izin vıııın Türkiye tedavi ay inşAllah rabbim gerek bırakmasın
Şu topik baştan aşağıyadolsun
Aaaamiiiinnnn
İnşallah gerek kalmaz. Gebelik olduktan sonra gebelik sürecinde saat farkı önemli
Yerim yaa, öptüm seni minnoşumŞimdi 8 saat bir iki aya 7 saat olcak
1saat bile fark ediyor test ettim onaylandı kuzumm
Teşekkür ederim cnm tez zamanda hepinize inşBen şimdiden hayırlı olsun diyorum yaaaaaaaaa
İnş canımAy canım silik çizgi var hadii bakalım güzel beta sonucunu bekliyoruz
Ya bendee senii yiriiimYerim yaa, öptüm seni minnoşumaslında aramızda çok fark yok bak şimdi burda sabah 8,30 oldu, ben kocayı yolladım, şimdi yine uyuyacam 1 e kader uyurum ben uyandıktan 3 saat sonra da sen uyanırsınn erken kalk, zinde kal ajajja
Canımm cok sevindim hayırlı olsunn insallah sağlıklıdırKızlar günaydın iğnenin 13.günü erken gebelik testi yaptım bugün kanda vericem bakalım yükselmiş mi 11.gün beta 8 di Allahım hepimize en başta sağlıklı gebelik nasip etsin inş
İnşallah canım çok sağolasınCanımm cok sevindim hayırlı olsunn insallah sağlıklıdır
Ay hayirli olsun yaaa klomen takibi mi aşılamalı seninKızlar betam 35 çıktı 2 gün önce 8 di iyi mi anlamadım bugün iğnenin 13.günü
Klomen ve çatlama iğnesi canımAy hayirli olsun yaaa klomen takibi mi aşılamalı senin
Harikaaa bak dedim dün 20lerdeydi. Gözünüz aydın tatlım sağlıkla ilerlesinKızlar betam 35 çıktı 2 gün önce 8 di iyi mi anlamadım bugün iğnenin 13.günü
Çok teşekkür ederim canım darısı tez zamanda başınıza inşallahHarikaaa bak dedim dün 20lerdeydi. Gözünüz aydın tatlım sağlıkla ilerlesin
Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Ayy hayırlı olsun değerin güzel yükselmişKızlar betam 35 çıktı 2 gün önce 8 di iyi mi anlamadım bugün iğnenin 13.günü
İnş canım çok teşekkür ederimAyy hayırlı olsun değerin güzel yükselmişinşallah sürecin de çok güzel ilerler sağlıklı hayırlı bir evladın olur
Yaaaaaa hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesinKızlar betam 35 çıktı 2 gün önce 8 di iyi mi anlamadım bugün iğnenin 13.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?